Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Нац. ун-т харч. технологій,

К списку авторов

Нац. ун-т харч. технологій,

Сортувати за:заглавию

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

<< назад | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | вперед >>
Розроблення та застосування способу електрогідравлічної інтенсифіації процесів харчових виробництв
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Василів Володимир Павлович
Розроблення та застосування способу електрогідравлічної інтенсифіації процесів харчових виробництв: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2005 г.
ISBN відсутній


Розроблення технології &quot;безглютенового&quot; печива для хворих на целіакію
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Бабіч Оксана Вікторівна
Розроблення технології "безглютенового" печива для хворих на целіакію: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2006 г.
ISBN відсутній


Розроблення технології білково-мінерального збагачувача геродієтичного для м'ясних виробів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Галенко, Олег Олександрович
Розроблення технології білково-мінерального збагачувача геродієтичного для м'ясних виробів: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній


Розроблення технології високовуглеводного порошку біологічно активної дії із стружки топінамбура
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Горбатюк Людмила Олегівна
Розроблення технології високовуглеводного порошку біологічно активної дії із стружки топінамбура: Автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.05
[б.в.], 2003 г.
ISBN відсутній


Розроблення технології високозцукреної патоки із пшениці
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Башта Алла Олексіївна
Розроблення технології високозцукреної патоки із пшениці: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.05
[б.в.], 2007 г.
ISBN відсутній


Розроблення технології голландського брускового сиру з використанням гомогенізації молока
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Турчин Ірина Миронівна
Розроблення технології голландського брускового сиру з використанням гомогенізації молока: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2007 г.
ISBN відсутній


Розроблення технології заморожених молочно-білкових сумішей з продуктами переробки пшениці
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Тимчук, Алла Вікторівна
Розроблення технології заморожених молочно-білкових сумішей з продуктами переробки пшениці: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


Розроблення технології зберігання яблук ранньозимових сортів за післязбиральної обробки інгібітор...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Худік, Людмила Миколаївна
Розроблення технології зберігання яблук ранньозимових сортів за післязбиральної обробки інгібітор...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, [спец.] 05.18.13
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній


Розроблення технології згущених молочних консервів з плодово-ягідними наповнювачами
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Рябоконь, Наталія Валеріївна
Розроблення технології згущених молочних консервів з плодово-ягідними наповнювачами: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2015 г.
ISBN відсутній


Розроблення технології згущених молочних консервів з фруктозою
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Пухляк Анастасія Григорівна
Розроблення технології згущених молочних консервів з фруктозою: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2007 г.
ISBN відсутній


Розроблення технології інулінази грибного походження
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Стойко, Вікторія Іштванівна
Розроблення технології інулінази грибного походження: автореф. дис. … канд. техн. наук, 03.00.20
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній


Розроблення технології кисломолочного продукту з сухим соєвим молоком
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Маляренко Тетяна Володимирівна
Розроблення технології кисломолочного продукту з сухим соєвим молоком: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2007 г.
ISBN відсутній


Розроблення технології комбінованих продуктів тривалого строку зберігання на основі сиру кисломол...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Рудакова Тетяна Василівна
Розроблення технології комбінованих продуктів тривалого строку зберігання на основі сиру кисломол...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2006 г.
ISBN відсутній


Розроблення технології комплексного перероблення молока на концентрати білково-ягідні
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Пшенична, Тетяна Володимирівна
Розроблення технології комплексного перероблення молока на концентрати білково-ягідні: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній


Розроблення технології кондитерських напівфабрикатів з рослинними порошками та крему заварного на...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Янчик, Марія Володимирівна
Розроблення технології кондитерських напівфабрикатів з рослинними порошками та крему заварного на...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній


Розроблення технології мармеладних виробів для спортсменів силових видів спорту
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Ройко, Ольга Михайлівна
Розроблення технології мармеладних виробів для спортсменів силових видів спорту: автореф. дис. ... канд. техн. наук, [спец.] 05.18.16
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній


Розроблення технології морозива з цукрозамінниками
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Осьмак, Тетяна Григорівна
Розроблення технології морозива з цукрозамінниками: автореф. дис ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній


Розроблення технології морозива із зародками пшениці
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Мартич, Віталій Володимирович
Розроблення технології морозива із зародками пшениці: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній


Розроблення технології морозива молочного та ароматичного з рослинними екстрактами
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Антонюк, Олена Володимирівна
Розроблення технології морозива молочного та ароматичного з рослинними екстрактами: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній


Розроблення технології оброблення пророслих зерен та рекомендацій щодо їх використання
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Шаран Андрій Васильович
Розроблення технології оброблення пророслих зерен та рекомендацій щодо їх використання: Автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.02
[б.в.], 2004 г.
ISBN відсутній


© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025