Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Нац. ун-т харч. технологій,

К списку авторов

Нац. ун-т харч. технологій,

Сортувати за:заглавию

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

<< назад | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | вперед >>
Образ макросвіту в мікросвіті художнього твору: символ у формозмістовому полі української новели ...
Недоступно
 0 из 1
Книга
Науменко, Наталія Валентинівна
Образ макросвіту в мікросвіті художнього твору: символ у формозмістовому полі української новели ...: монографія
Сталь, 2013 г.
ISBN 978-617-676-032-0


Наукові основи і практика підвищення ефективності сортових хлібопекарських помелів пшениці
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Верещинський, Олександр Павлович
Наукові основи і практика підвищення ефективності сортових хлібопекарських помелів пшениці: автореф. дис. … д-ра техн. наук, 05.18.02
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній


Другий північно та східно-європейський конгрес з харчової науки (NEEFood-2013)
Недоступно
 0 из 2
Книга

Другий північно та східно-європейський конгрес з харчової науки (NEEFood-2013): зб. тез доп., 26-29 травня 2013 р., м. Київ, Україна
The Second North and East European Congress on Food, NEEFood-2013
НУХТ, 2013 г.
ISBN 978-966-612-141-0


Удосконалення технології вермутів з використанням сировини Закарпатського регіону
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Добоній, Інна Василівна
Удосконалення технології вермутів з використанням сировини Закарпатського регіону: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.05
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній


Біотехнологія отримання біомаси вищих базидіальних грибів роду Coriolus
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Антоненко, Лариса Олександрівна
Біотехнологія отримання біомаси вищих базидіальних грибів роду Coriolus: автореф. дис. … канд. техн. наук, 03.00.20
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній


Основи теорії держави
Недоступно
 0 из 1
Книга
Рудик, Петро Андрійович
Основи теорії держави: навч. посіб.
Алерта, 2013 г.
ISBN 978-617-566-154-3


Технологія парфумерно-косметичних продуктів
Недоступно
 0 из 1
Книга
Пешук, Л. В.
Технологія парфумерно-косметичних продуктів: навч. посіб. для студ. ВНЗ
Центр учбової літератури, 2007 г.
ISBN 978-966-364-484-4


Розроблення ефективної технології пектину із коренеплодів цукрових буряків
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Кушнір, Олена Володимирівна
Розроблення ефективної технології пектину із коренеплодів цукрових буряків: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.05
[б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній


Інтеграційна взаємодія підприємств харчової промисловості України
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Скопенко, Наталія Степанівна
Інтеграційна взаємодія підприємств харчової промисловості України: автореф. дис. … д-ра екон. наук, 08.00.04
[б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній


Забезпечення ефективності діяльності підприємств заходами антикризового менеджменту
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Тур, Олеся Василівна
Забезпечення ефективності діяльності підприємств заходами антикризового менеджменту: автореф. дис. … канд. екон. наук, 08.00.04
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній


Актуальні проблеми економічного та соціального розвитку підприємств харчової промисловості
Недоступно
 0 из 1
Книга

Актуальні проблеми економічного та соціального розвитку підприємств харчової промисловості: Всеукр. наук.-практ. конф., 24-25 квітня 2014 р., [програма і матеріали]
НУХТ, 2014 г.
ISBN відсутній


Розроблення конструкцій транспортних систем дифузійних апаратів з метою інтенсифікації процесу ек...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Люлька, Дмитро Миколайович
Розроблення конструкцій транспортних систем дифузійних апаратів з метою інтенсифікації процесу ек...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній


Використання фруктози і лактулози в технології хлібобулочних виробів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Місечко, Наталія Орестівна
Використання фруктози і лактулози в технології хлібобулочних виробів: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній


Обґрунтування характеристик обладнання для виробництва рідкого біопалива з технічних тваринних жирів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Муштрук, Михайло Михайлович
Обґрунтування характеристик обладнання для виробництва рідкого біопалива з технічних тваринних жирів: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній


Механізм ефективного управління трудовим потенціалом підприємств харчової промисловості
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Дашко, Ірина Миколаївна
Механізм ефективного управління трудовим потенціалом підприємств харчової промисловості: автореф. дис. … канд. екон. наук, 08.00.04
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній


Наукове обґрунтування та апаратурне оформлення процесів віброекстрагування в харчовій промисловості
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Зав'ялов, Володимир Леонідович
Наукове обґрунтування та апаратурне оформлення процесів віброекстрагування в харчовій промисловості: автореф. дис. … д-ра техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній


Формування товарного асортименту підприємств харчової промисловості на основі рефлексивного підходу
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Покотилова, Олена Ігорівна
Формування товарного асортименту підприємств харчової промисловості на основі рефлексивного підходу: автореф. дис. … канд. екон. наук, 08.00.04
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній


Формування стратегії розвитку підприємств хлібопекарської галузі на основі комплексної оцінки фін...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Бойко, Ірина Анатоліївна
Формування стратегії розвитку підприємств хлібопекарської галузі на основі комплексної оцінки фін...: автореф. дис. … канд. екон. наук, 08.00.04
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній


Удосконалення інформаційного забезпечення системи керування організаційно-технічним комплексом ви...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Кашкарьов, Антон Олександрович
Удосконалення інформаційного забезпечення системи керування організаційно-технічним комплексом ви...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.13.07
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній


Теорія варіаційного моделювання якості м'ясних та м'ясомістких продуктів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Пасічний, Василь Миколайович
Теорія варіаційного моделювання якості м'ясних та м'ясомістких продуктів: автореф. дис. … д.-ра техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній


© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025