Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Нац. ун-т харч. технологій,

К списку авторов

Нац. ун-т харч. технологій,

Сортувати за:заглавию

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

<< назад | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | вперед >>
Діагностика збалансованості витрат на елементи маркетингового комплексу (на прикладі підприємств ...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Стеценко, Вікторія Анатоліївна
Діагностика збалансованості витрат на елементи маркетингового комплексу (на прикладі підприємств ...: автореф. дис. … канд. екон. наук, 08.00.04
[б.в.], 2015 г.
ISBN відсутній


Створення замкнутих контурів вторинних енергетичних ресурсів у харчових технологіях
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Бойко, Олексій Олегович
Створення замкнутих контурів вторинних енергетичних ресурсів у харчових технологіях: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2015 г.
ISBN відсутній


Маркетингові засади кадрового забезпечення підприємств харчової промисловості
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Никоненко, Андрій Володимирович
Маркетингові засади кадрового забезпечення підприємств харчової промисловості: автореф. дис. … канд. екон. наук, 08.00.04
[б.в.], 2015 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології рожевих столових виноматеріалів з використанням антиоксидантів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Тенетка, Аліна Іванівна
Удосконалення технології рожевих столових виноматеріалів з використанням антиоксидантів: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.05
[б.в.], 2015 г.
ISBN відсутній


Наукові засади створення біотехнологій поверхнево-активних речовин з поліфункціональними властиво...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Карпенко, Олена Володимирівна
Наукові засади створення біотехнологій поверхнево-активних речовин з поліфункціональними властиво...: автореф. дис. … д-ра техн. наук, 03.00.20
[б.в.], 2015 г.
ISBN відсутній


Очищення біологічних рідин молочного походження нанофільтрацією та зворотним осмосом
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Киричук, Іванна Ігорівна
Очищення біологічних рідин молочного походження нанофільтрацією та зворотним осмосом: автореф.дис. ... канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2015 г.
ISBN відсутній


Сучасні проблеми розвитку підприємств харчової промисловості: теорія та практика
Недоступно
 0 из 1
Книга

Сучасні проблеми розвитку підприємств харчової промисловості: теорія та практика: III Всеукраїнська науково-практична конференція молодих вчених і студентів, 26-27 листопада 2015 р.
НУХТ, 2015 г.
ISBN відсутній


Очистка молочної сироватки від білкової дисперсної фази
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Кравець, Олег Ігорович
Очистка молочної сироватки від білкової дисперсної фази: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2015 г.
ISBN відсутній


Науково-практичні основи підвищення ефективності та довговічності кавітаційних апаратів харчових ...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Литвиненко, Олександр Анатолійович
Науково-практичні основи підвищення ефективності та довговічності кавітаційних апаратів харчових ...: автореф. дис. … д-ра техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2015 г.
ISBN відсутній


Теоретико-методичні засади управління корпораціями
Недоступно
 0 из 1
Книга
Боковець, В. В.
Теоретико-методичні засади управління корпораціями: монографія
Кондор, 2015 г.
ISBN 978-617-7278-42-8


Формування продовольчої безпеки в умовах еко-соціо-економічної моделі суспільного розвитку: компл...
Недоступно
 0 из 1
Книга
Кундєєва, Галина Олексіївна
Формування продовольчої безпеки в умовах еко-соціо-економічної моделі суспільного розвитку: компл...: монографія
Лисенко М. М., 2015 г.
ISBN 978-617-640-220-6


Раціональне використання пектину і альгінату натрію в технології білкових кремів зниженої цукромі...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Соколовська, Ірина Олександрівна
Раціональне використання пектину і альгінату натрію в технології білкових кремів зниженої цукромі...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2015 г.
ISBN відсутній


Наукове обгрунтування параметрів обладнання для пакування сипкої харчової продукції в картонні пачки
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Деренівська, Анастасія Василівна
Наукове обгрунтування параметрів обладнання для пакування сипкої харчової продукції в картонні пачки: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


Теоретико-методичні основи аналізу та оцінки господарського ризику підприємств харчової промислов...
Недоступно
 0 из 1
Книга

Теоретико-методичні основи аналізу та оцінки господарського ризику підприємств харчової промислов...: монографія
Кондор, 2015 г.
ISBN 978-617-7278-43-5


Моделювання замішування тіста та визначення раціональних параметрів робочих органів тістомісильни...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Шпак, Максим Сергійович
Моделювання замішування тіста та визначення раціональних параметрів робочих органів тістомісильни...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2015 г.
ISBN відсутній


Економічний механізм забезпечення продовольчої безпеки в умовах міжнародної інтеграції України
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Пугачов, Володимир Миколайович
Економічний механізм забезпечення продовольчої безпеки в умовах міжнародної інтеграції України: автореф. дис. … канд. екон. наук, 08.00.03
[б.в.], 2015 г.
ISBN відсутній


Науково-технічні основи м'ясоподрібнювальних процесів переробних підприємств АПК
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Сухенко, Владислав Юрійович
Науково-технічні основи м'ясоподрібнювальних процесів переробних підприємств АПК: автореф. дис. … д-ра техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2015 г.
ISBN відсутній


  Інтегровані корпоративні формування за участю м'ясопереробних підприємств
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Соломчук, Людмила Миколаївна
Інтегровані корпоративні формування за участю м'ясопереробних підприємств: автореф. дис. … канд. екон. наук, 08.00.04
[б.в.], 2015 г.
ISBN відсутній


Інформаційна технологія діагностики теплового стану статора турбогенератора
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Мазуренко, Ольга Олександрівна
Інформаційна технологія діагностики теплового стану статора турбогенератора: автореф.дис. ... канд. техн. наук, 05.13.06
[б.в.], 2015 г.
ISBN відсутній


Управління інноваційними ризиками на підприємствах харчової промисловості
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Ткач, Уляна Володимирівна
Управління інноваційними ризиками на підприємствах харчової промисловості: автореф.дис. ... канд. екон. наук, 08.00.04
[б.в.], 2015 г.
ISBN відсутній


© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025