Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Нац. ун-т харч. технологій,

К списку авторов

Нац. ун-т харч. технологій,

Сортувати за:заглавию

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

<< назад | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | вперед >>
Технологія цукру
Нет экз.
Багатотомне видання

Технологія цукру: підручник, у 3 т.
Sugar technology
Експрес-об'ява, 2015 г.
ISBN 978-966-97450-4-0


Репутаційний менеджмент підприємств: теорія, методологія, практика
Недоступно
 0 из 1
Книга
Дерев'янко, Олена Георгіївна
Репутаційний менеджмент підприємств: теорія, методологія, практика: монографія
ДКС Центр, 2016 г.
ISBN 978-617-7300-09-9


Інтеграційні процеси у харчовій промисловості України: сучасна концепція розвитку
Недоступно
 0 из 1
Книга
Скопенко, Наталія Степанівна
Інтеграційні процеси у харчовій промисловості України: сучасна концепція розвитку: монографія
Кондор, 2015 г.
ISBN 978-617-7278-45-9


Збалансування продовольчого ринку в контексті забезпечення продовольчої безпеки
Недоступно
 0 из 1
Книга

Збалансування продовольчого ринку в контексті забезпечення продовольчої безпеки: монографія
Кондор, 2015 г.
ISBN 978-617-7278-44-2


Управління інвестиційною стратегією на підприємствах молочної галузі
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Якимчук, Тетяна Володимирівна
Управління інвестиційною стратегією на підприємствах молочної галузі: автореф. дис. … канд. екон. наук, 08.00.04
[б.в.], 2015 г.
ISBN відсутній


Організаційно-економічна модернізація підприємств харчової промисловості
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Валінкевич, Наталія Василівна
Організаційно-економічна модернізація підприємств харчової промисловості: автореф. дис. … д-ра екон. наук, 08.00.04
[б.в.], 2015 г.
ISBN відсутній


Формування системи управління якістю на підприємствах молочної промисловості
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Осадчук, Оксана Павлівна
Формування системи управління якістю на підприємствах молочної промисловості: автореф. дис. … канд. екон. наук, 08.00.04
[б.в.], 2015 г.
ISBN відсутній


Дослідження мембранних методів переробки післяспиртової зернової барди
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Корнієнко, Людмила Вікторівна
Дослідження мембранних методів переробки післяспиртової зернової барди: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2015 г.
ISBN відсутній


Удосконалення робочих органів бурякорізальних машин цукрового виробництва
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Люлька, Олександр Миколайович
Удосконалення робочих органів бурякорізальних машин цукрового виробництва: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2015 г.
ISBN відсутній


Автоматизоване керування технологічним комплексом пивзаводу з використанням мережевих моделей
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Романов, Микола Сергійович
Автоматизоване керування технологічним комплексом пивзаводу з використанням мережевих моделей: автореф.дис. ... канд. техн. наук, 05.13.07
[б.в.], 2015 г.
ISBN відсутній


Моделювання та оптимальне керування періодичними процесами вирощування хлібопекарських дріжджів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Самойленко, Юлія Олександрівна
Моделювання та оптимальне керування періодичними процесами вирощування хлібопекарських дріжджів: автореф.дис. ... канд. техн. наук, 05.13.07
[б.в.], 2015 г.
ISBN відсутній


Автоматизоване управління солодосушаркою в класі нестаціонарних систем
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Герасименко, Тетяна Михайлівна
Автоматизоване управління солодосушаркою в класі нестаціонарних систем: автореф.дис. ... канд. техн. наук, 05.13.07
[б.в.], 2015 г.
ISBN відсутній


Автоматизоване управління багатоасортиментним виробництвом молочної продукції з використанням ког...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Савчук, Ольга Вікторівна
Автоматизоване управління багатоасортиментним виробництвом молочної продукції з використанням ког...: автореф.дис. ... канд. техн. наук, 05.13.07
[б.в.], 2015 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології хлібобулочних виробів з використанням кукурудзяного борошна
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Писарець, Ольга Петрівна
Удосконалення технології хлібобулочних виробів з використанням кукурудзяного борошна: автореф.дис. ... канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2015 г.
ISBN відсутній


Екологічний менеджмент на підприємствах харчової промисловості
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Лозовська, Наталія Миколаївна
Екологічний менеджмент на підприємствах харчової промисловості: автореф.дис. ... канд. екон. наук, 08.00.04
[б.в.], 2015 г.
ISBN відсутній


Участь молоді у розвитку економіки та суспільства України
Недоступно
 0 из 1
Книга

Участь молоді у розвитку економіки та суспільства України: матеріали VII Міжнародної науково-практичної конференції студентів, аспірантів та молодих учених, 24-25 березня 2016 р., тези доповідей
НУХТ, 2016 г.
ISBN відсутній


Теоретико-методологічні засади планування маркетингу на підприємствах харчової промисловості
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Соломянюк, Наталія Миколаївна
Теоретико-методологічні засади планування маркетингу на підприємствах харчової промисловості: автореф.дис. ... д-ра екон. наук, 08.00.04
[б.в.], 2015 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології заморожених дріжджових напівфабрикатів для кулінарних виробів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Роглєв, Йосип Йосипович
Удосконалення технології заморожених дріжджових напівфабрикатів для кулінарних виробів: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2015 г.
ISBN відсутній


Технологія спредів зі складовими рослинного походження
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Петрина, Алла Богданівна
Технологія спредів зі складовими рослинного походження: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


Розроблення технології сиру термокислотного, збагаченого молочнокислою мікрофлорою
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Калмикова, Ганна Феодосіївна
Розроблення технології сиру термокислотного, збагаченого молочнокислою мікрофлорою: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025