Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Нац. ун-т харч. технологій,

К списку авторов

Нац. ун-т харч. технологій,

Сортувати за:заглавию

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

<< назад | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | вперед >>
Розробка технології сиров'яленого суцільном'язового продукту із м'яса птиці
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Крижська, Тетяна Анатоліївна
Розробка технології сиров'яленого суцільном'язового продукту із м'яса птиці: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


Управління ефективністю діяльності підприємств цукрової промисловості
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Котков, Сергій Вячеславович
Управління ефективністю діяльності підприємств цукрової промисловості: автореф. дис. … канд.екон. наук, 08.00.04
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


Логістична діяльність підприємств олійно-жирової галузі та оцінка її ефективності
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Сумець, Олександр Михайлович
Логістична діяльність підприємств олійно-жирової галузі та оцінка її ефективності: автореф. дис. … д-ра екон. наук, 08.00.04
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


Розвиток реструктуризаційного потенціалу підприємств молочної промисловості
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Дуда, Володимир Петрович
Розвиток реструктуризаційного потенціалу підприємств молочної промисловості: автореф. дис. … канд.екон. наук, 08.00.04
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


Розроблення технології заморожених молочно-білкових сумішей з продуктами переробки пшениці
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Тимчук, Алла Вікторівна
Розроблення технології заморожених молочно-білкових сумішей з продуктами переробки пшениці: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


Ефективність управління корпоративним капіталом
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Корж, Наталія Володимирівна
Ефективність управління корпоративним капіталом: автореф. дис. … д-ра екон. наук, 08.00.04
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


Науково-методологічні засади ресурсозбережних енерготехнологічних комплексів сушіння харчових про...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Шутюк, Віталій Володимирович
Науково-методологічні засади ресурсозбережних енерготехнологічних комплексів сушіння харчових про...: автореф. дис. … д-ратехн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології напівкопчених ковбас з використанням композиційних білоквміщуючих наповн...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Мороз, Олена Олексіївна
Удосконалення технології напівкопчених ковбас з використанням композиційних білоквміщуючих наповн...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


Розроблення технології реструктурованих формованих продуктів із м'яса птиці
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Змієвська, Тетяна Миколаївна
Розроблення технології реструктурованих формованих продуктів із м'яса птиці: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


Інтелектуальне керування технологічними процесами приготування пивного сусла на основі принципів ...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Чернецький, Микола Володимирович
Інтелектуальне керування технологічними процесами приготування пивного сусла на основі принципів ...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.13.07
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


Використання екструзійних видів крохмалю для інтенсифікації приготування харчоконцентратів обідні...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Пічкур, Віталій Яковлевич
Використання екструзійних видів крохмалю для інтенсифікації приготування харчоконцентратів обідні...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології бісквітів пониженої глікемічності та калорійності шляхом використання цу...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Абрамова, Асьят Георгіївна
Удосконалення технології бісквітів пониженої глікемічності та калорійності шляхом використання цу...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


Біотехнологія целюлолітичних ферментних препаратів термотолерантних мікроміцетів родів Aspergillu...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Омельчук, Євген Олександрович
Біотехнологія целюлолітичних ферментних препаратів термотолерантних мікроміцетів родів Aspergillu...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 03.00.20
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


Комплексний механізм управління підприємством рибного господарства
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Яркіна, Наталя Миколаївна
Комплексний механізм управління підприємством рибного господарства: автореф. дис. … д-ра екон. наук, 08.00.04
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


Формування систем розподілу продукції підприємств пивобезалкогольної галузі
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Розумей, Світлана Борисівна
Формування систем розподілу продукції підприємств пивобезалкогольної галузі: автореф. дис. … канд. екон. наук, 08.00.04
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


Технологія оздоровчого ферментованого напою на основі цукрового сорго
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Харгелія, Дар'я Дмитрівна
Технологія оздоровчого ферментованого напою на основі цукрового сорго: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.05
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


Науково-технічні засади створення обладнання для групового пакування харчових продуктів на основі...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Якимчук, Микола Володимирович
Науково-технічні засади створення обладнання для групового пакування харчових продуктів на основі...: автореф. дис. … д-ра техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


Проблеми управління і економіки підприємств в сучасних умовах
Недоступно
 0 из 1
Книга

Проблеми управління і економіки підприємств в сучасних умовах: матеріали XII Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 85-річчю від дня народження д.е.н., проф. Чепурнова І. А., 26-27 травня 2016 р.,...
НУХТ, 2016 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології зберігання зелені петрушки за використання композиції аграрного гідрогел...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Кулик, Аліна Степанівна
Удосконалення технології зберігання зелені петрушки за використання композиції аграрного гідрогел...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.13
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


Вдосконалення технології шинкових виробів шляхом збагачення м'ясними білками
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Донець, Олександр Петрович
Вдосконалення технології шинкових виробів шляхом збагачення м'ясними білками: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025