Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Нац. ун-т харч. технологій,

К списку авторов

Нац. ун-т харч. технологій,

Сортувати за:заглавию

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

<< назад | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | вперед >>
Інтенсифікація процесу та вдосконалення обладнання для замішування дріжджового тіста
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Кравченко, Олександр Іванович
Інтенсифікація процесу та вдосконалення обладнання для замішування дріжджового тіста: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


Удосконалення процесів і модернізація обладнання бродильних виробництв
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Коваль, Ольга Володимирівна
Удосконалення процесів і модернізація обладнання бродильних виробництв: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології виноматеріалів для виробництва сортових ігристих вин
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Кухаренко, Ольга Євгенівна
Удосконалення технології виноматеріалів для виробництва сортових ігристих вин: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.05
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


Наукове обґрунтування та апаратурне оформлення процесу змішування води та спирту в умовах знакозм...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Дубовкіна, Ірина Олександрівна
Наукове обґрунтування та апаратурне оформлення процесу змішування води та спирту в умовах знакозм...: автореф. дис. … д-ра техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


Удосконалення процесу обжарювання солоду в апаратах барабанного типу для підприємств малої продук...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Ебіенфа Пол Дівені Імомотімі,
Удосконалення процесу обжарювання солоду в апаратах барабанного типу для підприємств малої продук...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


Розвиток теорії взаємодії матеріальних і енергетичних потоків в харчових виробництвах
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Хваста, Мирослав Михайлович
Розвиток теорії взаємодії матеріальних і енергетичних потоків в харчових виробництвах: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


Наукові засади ресурсозберігаючих технологій переробки насіння олійних культур
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Носенко, Тамара Тихонівна
Наукові засади ресурсозберігаючих технологій переробки насіння олійних культур: автореф. дис. … д-ра техн. наук, 05.18.06
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


Жири у виробництві харчової продукції
Недоступно
 0 из 1
Книга

Жири у виробництві харчової продукції: монографія
Університетська книга, 2016 г.
ISBN 978-966-680-782-6


Формування репутаційного менеджменту на підприємствах харчової промисловості України
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Дерев'янко, Олена Георгіївна
Формування репутаційного менеджменту на підприємствах харчової промисловості України: автореф. дис. … д-ра екон. наук, 08.00.04
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


Основи наукових досліджень у прикладних задачах
Недоступно
 0 из 1
Книга

Основи наукових досліджень у прикладних задачах: навч. посіб., для студентів ВНЗ
Сталь, 2016 г.
ISBN 978-617-676-097-9


Удосконалення процесу адсорбційного зневоднення етанолу та його апаратурне оформлення
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Корнієнко, Володимир Вікторович
Удосконалення процесу адсорбційного зневоднення етанолу та його апаратурне оформлення: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


Сучасні проблеми розвитку підприємств харчової промисловості: теорія та практика
Недоступно
 0 из 1
Книга

Сучасні проблеми розвитку підприємств харчової промисловості: теорія та практика: IV Всеукраїнська конференція студентів, аспірантів та молодих вчених, м. Київ, 24-25 листопада 2016 р.
НУХТ, 2016 г.
ISBN відсутній


Формування та розвиток аграрної ринкової інституції виробничої галузі
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Кучеренко, Володимир Михайлович
Формування та розвиток аграрної ринкової інституції виробничої галузі: автореф. дис. … канд. екон. наук, 08.00.03
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


Формування антикризової стратегії підприємств харчової промисловості
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Рубан, Віра Миколаївна
Формування антикризової стратегії підприємств харчової промисловості: автореф. дис. … канд. екон. наук, 08.00.04
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології сидрових матеріалів з використанням дріжджів роду Schizosaccharomyces
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Сичова, Олена Вікторівна
Удосконалення технології сидрових матеріалів з використанням дріжджів роду Schizosaccharomyces: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.05
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


Формування цінової політики підприємств м'ясопереробної галузі
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Бергер, Аліна Дмитрівна
Формування цінової політики підприємств м'ясопереробної галузі: автореф. дис. … канд. екон. наук, 08.00.04
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


Ефективність корпоративного управління
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Боковець, Вікторія Вікторівна
Ефективність корпоративного управління: автореф. дис. … д-ра екон. наук, 08.00.04
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


Формування економічної безпеки підприємств харчової промисловості
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Піх, Марія Зіновіївна
Формування економічної безпеки підприємств харчової промисловості: автореф. дис. … канд. екон. наук, 08.00.04
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


Збалансованість асортиментного портфелю підприємств харчової промисловості в контексті забезпечен...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Сахненко, Анастасія Сергіївна
Збалансованість асортиментного портфелю підприємств харчової промисловості в контексті забезпечен...: автореф. дис. … канд. екон. наук, 08.00.04
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології полікомпонентних сумішей рослинних екстрактів та харчоконцентратів солод...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Рубанка, Катерина Володимирівна
Удосконалення технології полікомпонентних сумішей рослинних екстрактів та харчоконцентратів солод...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, [спец.] 05.18.01
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025