Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Нац. ун-т харч. технологій,

К списку авторов

Нац. ун-т харч. технологій,

Сортувати за:заглавию

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

<< назад | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | вперед >>
Удосконалення технології бісквітних напівфабрикатів оздоровчого призначення
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Кобець, Олена Сергіївна
Удосконалення технології бісквітних напівфабрикатів оздоровчого призначення: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів з нетрадиційною рослинною сировиною
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Мирошник, Юлія Анатоліївна
Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів з нетрадиційною рослинною сировиною: автореф. дис. ... канд. техн. наук, спец. 05.18.16
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології бубличних виробів підвищеної біологічної цінності
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Петришин Наталія Зеновіївна
Удосконалення технології бубличних виробів підвищеної біологічної цінності: автореф. дис. ...канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2005 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології булочних виробів з використанням цукровмісної сировини
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Бондаренко Юлія Вікторівна
Удосконалення технології булочних виробів з використанням цукровмісної сировини: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології бутильованих питних вод
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Остапенко Валентина Василівна
Удосконалення технології бутильованих питних вод: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.05
[б.в.], 2008 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології варених ковбас з використанням композицій на основі тваринного білка &quot;Бі...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Полумбрик, Манєфа Миколаївна
Удосконалення технології варених ковбас з використанням композицій на основі тваринного білка "Бі...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології варених ковбас з кістковою пастою
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Будник, Ніна Василівна
Удосконалення технології варених ковбас з кістковою пастою: автореф. дис ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології варених ковбас з рослинними добавками
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Корець, Лідія Іванівна
Удосконалення технології варених ковбас з рослинними добавками: автореф. дис. ... канд. техн. наук, [спец.] 05.18.04
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології варених ковбасних виробів з використанням амаранту
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Мартинюк Ірина Олександрівна
Удосконалення технології варених ковбасних виробів з використанням амаранту: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2007 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології варених ковбасних виробів з використанням білоквмісних композицій
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Фурсік, Оксана Петрівна
Удосконалення технології варених ковбасних виробів з використанням білоквмісних композицій: автореф. дис. ... канд. техн. наук, [спец.] 05.18.04
[б.в.], 2020 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології варених ковбасних виробів шляхом підвищення функціонально-технологічних ...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Страшинський Ігор Мирославович
Удосконалення технології варених ковбасних виробів шляхом підвищення функціонально-технологічних ...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2005 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології вермутів з використанням сировини Закарпатського регіону
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Добоній, Інна Василівна
Удосконалення технології вермутів з використанням сировини Закарпатського регіону: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.05
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології вилучення сахарози з бурякової стружки із застосуванням полімерного біоц...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Чорна Тетяна Миколаївна
Удосконалення технології вилучення сахарози з бурякової стружки із застосуванням полімерного біоц...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.05
[б.в.], 2007 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології вилучення цукрози з бурякової сировини
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Паламарчук Наталія Іванівна
Удосконалення технології вилучення цукрози з бурякової сировини: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.05
[б.в.], 2007 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології вилучення цукрози із міжкристального розчину утфелю останньої кристалізацiї
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Подобій Олена Валеріївна
Удосконалення технології вилучення цукрози із міжкристального розчину утфелю останньої кристалізацiї: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.05
[б.в.], 2008 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології виноматеріалів для виробництва сортових ігристих вин
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Кухаренко, Ольга Євгенівна
Удосконалення технології виноматеріалів для виробництва сортових ігристих вин: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.05
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології виробництва борошна з використанням спрямованих повітряних потоків
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Харченко Євген Іванович
Удосконалення технології виробництва борошна з використанням спрямованих повітряних потоків: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології виробництва варених тваринних кормів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Топчій Оксана Анатоліївна
Удосконалення технології виробництва варених тваринних кормів: Автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2003 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології виробництва і зберігання сосисок варених
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Желуденко, Юлія Володимирівна
Удосконалення технології виробництва і зберігання сосисок варених: автореф. дис. ... канд. техн. наук, [спец.] 05.18.04
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології виробництва комбікормів для перепелів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Ноздрюхіна, Інна Володимирівна
Удосконалення технології виробництва комбікормів для перепелів: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.02
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній


© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025