Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Нац. ун-т харч. технологій,

К списку авторов

Нац. ун-т харч. технологій,

Сортувати за:заглавию

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

<< назад | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | вперед >>
Розроблення технології пектину з вторинної картопляної сировини
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Пастух, Ганна Степанівна
Розроблення технології пектину з вторинної картопляної сировини: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.05
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній


Удосконалення теорії розрахунків перехідних процесів в динаміці обладнання харчових виробництв
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Хваста, Мирослав Михайлович
Удосконалення теорії розрахунків перехідних процесів в динаміці обладнання харчових виробництв: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній


Менеджмент готельно-ресторанного господарства. Практикум
Недоступно
 0 из 1
Книга

Менеджмент готельно-ресторанного господарства. Практикум: для студентів спец. 241 "Готельно-ресторанна справа" денної та заочної форм навчання
Зволейко Д. Г., 2017 г.
ISBN відсутній


Наукові засади створення біотехнологій біоцементації для використання охорони довкілля і промисло...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Стабніков, Віктор Петрович
Наукові засади створення біотехнологій біоцементації для використання охорони довкілля і промисло...: автореф. дис. … д-ра техн. наук, 03.00.20
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології хлібобулочних виробів, збагачених харчовими волокнами
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Назар, Мар'яна Ігорівна
Удосконалення технології хлібобулочних виробів, збагачених харчовими волокнами: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології пресового вилучення ріпакової олії із використанням ферментних препаратів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Черства, Альона Олександрівна
Удосконалення технології пресового вилучення ріпакової олії із використанням ферментних препаратів: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.06
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній


Менеджмент підприємств туристичної сфери. Практикум
Недоступно
 0 из 1
Книга

Менеджмент підприємств туристичної сфери. Практикум: метод. рек. до практ. занять для студентів спец. 242 "Туризм
Зволейко Д. Г., 2017 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології паст кисломолочних з прянощами
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Кузьмик, Ульяна Геннадіївна
Удосконалення технології паст кисломолочних з прянощами: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології напівкопчених ковбас з використанням сочевиці та пряно-ароматичних рослин
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Сімонова, Ірина Іллівна
Удосконалення технології напівкопчених ковбас з використанням сочевиці та пряно-ароматичних рослин: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній


Інформаційна технологія та інструментальні засоби для автоматизації створення онтолого-керованих ...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Ліскін, Вячеслав Олегович
Інформаційна технологія та інструментальні засоби для автоматизації створення онтолого-керованих ...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.13.06
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній


Економічна безпека підприємства
Недоступно
 0 из 1
Книга
Іванюта, Тетяна Миколаївна
Економічна безпека підприємства: навч. посіб., для студентів ВНЗ
Центр учбової літератури, 2017 г.
ISBN 978-611-01-0978-9


Інвестування
Недоступно
 0 из 1
Книга
Пєтухова, Ольга Михайлівна
Інвестування: навч. посіб., для студентів ВНЗ
Центр учбової літератури, 2018 г.
ISBN 978-611-01-1048-8


Експлуатація і обслуговування технологічного обладнання харчових виробництв
Недоступно
 0 из 1
Книга
Заплетніков, Ігор Миколайович
Експлуатація і обслуговування технологічного обладнання харчових виробництв: навчальний посібник
Кафедра, Центр учбової літератури, 2018 г.
ISBN 978-966-2711-00-4, 978-617-673-054-5


Інтелектуальна автоматизована система керування електроспоживанням та електропостачанням промисло...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Копилова, Людмила Олександрівна
Інтелектуальна автоматизована система керування електроспоживанням та електропостачанням промисло...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.13.07
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній


Адаптивне керування об'єктами технологічного типу: алгоритми пасивного самоналагодження коефіцієн...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Левінський, Максим Валерійович
Адаптивне керування об'єктами технологічного типу: алгоритми пасивного самоналагодження коефіцієн...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.13.07
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній


Наукові засади баро- та електромембранних процесів харчових технологій
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Змієвський, Юрій Григорович
Наукові засади баро- та електромембранних процесів харчових технологій: автореф. дис. … д-ра техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній


Методологія наукових досліджень
Недоступно
 0 из 1
Книга
Ладанюк, А. П.
Методологія наукових досліджень: навч. посіб.
Ліра-К, 2018 г.
ISBN 978-617-7605-37-8


Основи тваринництва і ветеринарно-санітарна експертиза м'яса та м'ясних продуктів
Недоступно
 0 из 1
Книга
Пешук, Людмила Василівна
Основи тваринництва і ветеринарно-санітарна експертиза м'яса та м'ясних продуктів: підручник, для студентів ВНЗ III-IV рівня акредитації
Центр учбової літератури, 2018 г.
ISBN 978-611-01-0219-3


Англійська мова для студентів технологічних спеціальностей та сфери обслуговування харчової проми...
Недоступно
 0 из 1
Книга
Смірнова, Єлизавета Сергіївна
Англійська мова для студентів технологічних спеціальностей та сфери обслуговування харчової проми...: навч. посіб. для студ. ВНЗ напрямів підготовки "Харчові технології та інженерія",...
Ліра-К, 2015 г.
ISBN 978-966-2609-47-9


Сучасні технології конструювання систем автоматизації складних об'єктів (мережеві структури, адап...
Недоступно
 0 из 1
Книга
Ладанюк, Анатолій Петрович
Сучасні технології конструювання систем автоматизації складних об'єктів (мережеві структури, адап...: монографія
Ліра-К, 2016 г.
ISBN 978-617-7320-34-9


© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025