Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Нац. ун-т харч. технологій,
К списку авторов
Нац. ун-т харч. технологій,
Сортувати за:заглавиюЗв'язані описи:
Автореферат/Дисертація
Пастух, Ганна Степанівна
Розроблення технології пектину з вторинної картопляної сировини: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.05
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній
Пастух, Ганна Степанівна
Розроблення технології пектину з вторинної картопляної сировини: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.05
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Хваста, Мирослав Михайлович
Удосконалення теорії розрахунків перехідних процесів в динаміці обладнання харчових виробництв: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній
Хваста, Мирослав Михайлович
Удосконалення теорії розрахунків перехідних процесів в динаміці обладнання харчових виробництв: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній
Книга
Менеджмент готельно-ресторанного господарства. Практикум: для студентів спец. 241 "Готельно-ресторанна справа" денної та заочної форм навчання
Зволейко Д. Г., 2017 г.
ISBN відсутній
Менеджмент готельно-ресторанного господарства. Практикум: для студентів спец. 241 "Готельно-ресторанна справа" денної та заочної форм навчання
Зволейко Д. Г., 2017 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Стабніков, Віктор Петрович
Наукові засади створення біотехнологій біоцементації для використання охорони довкілля і промисло...: автореф. дис. … д-ра техн. наук, 03.00.20
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній
Стабніков, Віктор Петрович
Наукові засади створення біотехнологій біоцементації для використання охорони довкілля і промисло...: автореф. дис. … д-ра техн. наук, 03.00.20
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Назар, Мар'яна Ігорівна
Удосконалення технології хлібобулочних виробів, збагачених харчовими волокнами: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній
Назар, Мар'яна Ігорівна
Удосконалення технології хлібобулочних виробів, збагачених харчовими волокнами: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Черства, Альона Олександрівна
Удосконалення технології пресового вилучення ріпакової олії із використанням ферментних препаратів: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.06
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній
Черства, Альона Олександрівна
Удосконалення технології пресового вилучення ріпакової олії із використанням ферментних препаратів: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.06
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній
Книга
Менеджмент підприємств туристичної сфери. Практикум: метод. рек. до практ. занять для студентів спец. 242 "Туризм
Зволейко Д. Г., 2017 г.
ISBN відсутній
Менеджмент підприємств туристичної сфери. Практикум: метод. рек. до практ. занять для студентів спец. 242 "Туризм
Зволейко Д. Г., 2017 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Кузьмик, Ульяна Геннадіївна
Удосконалення технології паст кисломолочних з прянощами: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній
Кузьмик, Ульяна Геннадіївна
Удосконалення технології паст кисломолочних з прянощами: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Сімонова, Ірина Іллівна
Удосконалення технології напівкопчених ковбас з використанням сочевиці та пряно-ароматичних рослин: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній
Сімонова, Ірина Іллівна
Удосконалення технології напівкопчених ковбас з використанням сочевиці та пряно-ароматичних рослин: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Ліскін, Вячеслав Олегович
Інформаційна технологія та інструментальні засоби для автоматизації створення онтолого-керованих ...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.13.06
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній
Ліскін, Вячеслав Олегович
Інформаційна технологія та інструментальні засоби для автоматизації створення онтолого-керованих ...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.13.06
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній
Книга
Іванюта, Тетяна Миколаївна
Економічна безпека підприємства: навч. посіб., для студентів ВНЗ
Центр учбової літератури, 2017 г.
ISBN 978-611-01-0978-9
Іванюта, Тетяна Миколаївна
Економічна безпека підприємства: навч. посіб., для студентів ВНЗ
Центр учбової літератури, 2017 г.
ISBN 978-611-01-0978-9
Книга
Пєтухова, Ольга Михайлівна
Інвестування: навч. посіб., для студентів ВНЗ
Центр учбової літератури, 2018 г.
ISBN 978-611-01-1048-8
Пєтухова, Ольга Михайлівна
Інвестування: навч. посіб., для студентів ВНЗ
Центр учбової літератури, 2018 г.
ISBN 978-611-01-1048-8
Книга
Заплетніков, Ігор Миколайович
Експлуатація і обслуговування технологічного обладнання харчових виробництв: навчальний посібник
Кафедра, Центр учбової літератури, 2018 г.
ISBN 978-966-2711-00-4, 978-617-673-054-5
Заплетніков, Ігор Миколайович
Експлуатація і обслуговування технологічного обладнання харчових виробництв: навчальний посібник
Кафедра, Центр учбової літератури, 2018 г.
ISBN 978-966-2711-00-4, 978-617-673-054-5
Автореферат/Дисертація
Копилова, Людмила Олександрівна
Інтелектуальна автоматизована система керування електроспоживанням та електропостачанням промисло...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.13.07
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній
Копилова, Людмила Олександрівна
Інтелектуальна автоматизована система керування електроспоживанням та електропостачанням промисло...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.13.07
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Левінський, Максим Валерійович
Адаптивне керування об'єктами технологічного типу: алгоритми пасивного самоналагодження коефіцієн...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.13.07
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній
Левінський, Максим Валерійович
Адаптивне керування об'єктами технологічного типу: алгоритми пасивного самоналагодження коефіцієн...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.13.07
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Змієвський, Юрій Григорович
Наукові засади баро- та електромембранних процесів харчових технологій: автореф. дис. … д-ра техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній
Змієвський, Юрій Григорович
Наукові засади баро- та електромембранних процесів харчових технологій: автореф. дис. … д-ра техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній
Книга
Ладанюк, А. П.
Методологія наукових досліджень: навч. посіб.
Ліра-К, 2018 г.
ISBN 978-617-7605-37-8
Ладанюк, А. П.
Методологія наукових досліджень: навч. посіб.
Ліра-К, 2018 г.
ISBN 978-617-7605-37-8
Книга
Пешук, Людмила Василівна
Основи тваринництва і ветеринарно-санітарна експертиза м'яса та м'ясних продуктів: підручник, для студентів ВНЗ III-IV рівня акредитації
Центр учбової літератури, 2018 г.
ISBN 978-611-01-0219-3
Пешук, Людмила Василівна
Основи тваринництва і ветеринарно-санітарна експертиза м'яса та м'ясних продуктів: підручник, для студентів ВНЗ III-IV рівня акредитації
Центр учбової літератури, 2018 г.
ISBN 978-611-01-0219-3
Книга
Смірнова, Єлизавета Сергіївна
Англійська мова для студентів технологічних спеціальностей та сфери обслуговування харчової проми...: навч. посіб. для студ. ВНЗ напрямів підготовки "Харчові технології та інженерія",...
Ліра-К, 2015 г.
ISBN 978-966-2609-47-9
Смірнова, Єлизавета Сергіївна
Англійська мова для студентів технологічних спеціальностей та сфери обслуговування харчової проми...: навч. посіб. для студ. ВНЗ напрямів підготовки "Харчові технології та інженерія",...
Ліра-К, 2015 г.
ISBN 978-966-2609-47-9
Книга
Ладанюк, Анатолій Петрович
Сучасні технології конструювання систем автоматизації складних об'єктів (мережеві структури, адап...: монографія
Ліра-К, 2016 г.
ISBN 978-617-7320-34-9
Ладанюк, Анатолій Петрович
Сучасні технології конструювання систем автоматизації складних об'єктів (мережеві структури, адап...: монографія
Ліра-К, 2016 г.
ISBN 978-617-7320-34-9