Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Нац. ун-т харч. технологій,
К списку авторов
Нац. ун-т харч. технологій,
Сортувати за:заглавиюЗв'язані описи:
Автореферат/Дисертація
Скочко, Олексій Іванович
Удосконалення технології м'ясних посічених напівфабрикатів з використанням кріопротекторів: автореф. дис. ... канд. техн. наук, [спец.] 05.18.04
[б.в.], 2020 г.
ISBN відсутній
Скочко, Олексій Іванович
Удосконалення технології м'ясних посічених напівфабрикатів з використанням кріопротекторів: автореф. дис. ... канд. техн. наук, [спец.] 05.18.04
[б.в.], 2020 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Маслійчук, Ольга Богданівна
Удосконалення технології м'ясних посічених напівфабрикатів з використанням рослинної сировини: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній
Маслійчук, Ольга Богданівна
Удосконалення технології м'ясних посічених напівфабрикатів з використанням рослинної сировини: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Іванова, Тетяна Миколаївна
Удосконалення технології м'ясних продуктів з використанням кверцетинвмісної сировини: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній
Іванова, Тетяна Миколаївна
Удосконалення технології м'ясних продуктів з використанням кверцетинвмісної сировини: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Аль-Хашімі Хайдер Мохаммед Тахер,
Удосконалення технології м'ясних продуктів з використанням м'яса перепелів: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній
Аль-Хашімі Хайдер Мохаммед Тахер,
Удосконалення технології м'ясних продуктів з використанням м'яса перепелів: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Мороз, Олена Олексіївна
Удосконалення технології напівкопчених ковбас з використанням композиційних білоквміщуючих наповн...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній
Мороз, Олена Олексіївна
Удосконалення технології напівкопчених ковбас з використанням композиційних білоквміщуючих наповн...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Сімонова, Ірина Іллівна
Удосконалення технології напівкопчених ковбас з використанням сочевиці та пряно-ароматичних рослин: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній
Сімонова, Ірина Іллівна
Удосконалення технології напівкопчених ковбас з використанням сочевиці та пряно-ароматичних рослин: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Гередчук, Аліна Михайлівна
Удосконалення технології напівфабрикатів м'ясомістких кулінарних з використанням каротиновмісних ...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2017 г.
ISBN відсутній
Гередчук, Аліна Михайлівна
Удосконалення технології напівфабрикатів м'ясомістких кулінарних з використанням каротиновмісних ...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2017 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Пушка, Ольга Сергіївна
Удосконалення технології напівфабрикату для супів-пюре: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній
Пушка, Ольга Сергіївна
Удосконалення технології напівфабрикату для супів-пюре: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Чернюшок, Ольга Анатоліївна
Удосконалення технології напоїв із сироватки молочної, обробленої електроіскровими розрядами: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2015 г.
ISBN відсутній
Чернюшок, Ольга Анатоліївна
Удосконалення технології напоїв із сироватки молочної, обробленої електроіскровими розрядами: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2015 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Звягінцева-Семенець, Юлія Петрівна
Удосконалення технології низькокалорійних кремів із збитих вершків шляхом використання гідроколої...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній
Звягінцева-Семенець, Юлія Петрівна
Удосконалення технології низькокалорійних кремів із збитих вершків шляхом використання гідроколої...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Бабич Ірина Михайлівна
Удосконалення технології обробки виноматеріалів на основі розробки методів оцінки препаратів рідк...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.05
[б.в.], 2008 г.
ISBN відсутній
Бабич Ірина Михайлівна
Удосконалення технології обробки виноматеріалів на основі розробки методів оцінки препаратів рідк...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.05
[б.в.], 2008 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Холодова Олена Анатоліївна
Удосконалення технології озонування пшеничного борошна для виробництва хлібобулочних виробів: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній
Холодова Олена Анатоліївна
Удосконалення технології озонування пшеничного борошна для виробництва хлібобулочних виробів: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Молодницька, Олена Миколаївна
Удосконалення технології очищення густих напівпродуктів цукрового виробництва: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.05
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній
Молодницька, Олена Миколаївна
Удосконалення технології очищення густих напівпродуктів цукрового виробництва: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.05
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Братюк, Дмитро Володимирович
Удосконалення технології очищення дифузійного соку із застосуванням додаткових хімічних реагентів: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.05
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній
Братюк, Дмитро Володимирович
Удосконалення технології очищення дифузійного соку із застосуванням додаткових хімічних реагентів: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.05
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Романченко, Наталія Миколаївна
Удосконалення технології очищення клеровки тростинного цукру-сирцю: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.05
[б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній
Романченко, Наталія Миколаївна
Удосконалення технології очищення клеровки тростинного цукру-сирцю: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.05
[б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Кузьмик, Ульяна Геннадіївна
Удосконалення технології паст кисломолочних з прянощами: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній
Кузьмик, Ульяна Геннадіївна
Удосконалення технології паст кисломолочних з прянощами: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Бондар, Світлана Віталіївна
Удосконалення технології паштетних консервів з використанням м'яса птиці механічно відокремленого: автореф. дис. ... канд. техн. наук, [спец.] 05.18.04
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній
Бондар, Світлана Віталіївна
Удосконалення технології паштетних консервів з використанням м'яса птиці механічно відокремленого: автореф. дис. ... канд. техн. наук, [спец.] 05.18.04
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Єремеєва, Олена Анатоліївна
Удосконалення технології переробки зерна пшениці на борошномельних підприємствах: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.02
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній
Єремеєва, Олена Анатоліївна
Удосконалення технології переробки зерна пшениці на борошномельних підприємствах: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.02
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Чепель, Наталія Василівна
Удосконалення технології перероблення ефірних олій з отриманням харчових натуральних ароматизаторів: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній
Чепель, Наталія Василівна
Удосконалення технології перероблення ефірних олій з отриманням харчових натуральних ароматизаторів: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Яременко Оксана Михайлівна
Удосконалення технології печива шляхом зниження глікемічності, калорійності та покращення фізіоло...: автореф. дис.... канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2010 г.
ISBN відсутній
Яременко Оксана Михайлівна
Удосконалення технології печива шляхом зниження глікемічності, калорійності та покращення фізіоло...: автореф. дис.... канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2010 г.
ISBN відсутній