Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Нац. ун-т харч. технологій,

К списку авторов

Нац. ун-т харч. технологій,

Сортувати за:заглавию

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

<< назад | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | вперед >>
Удосконалення технології м'ясних посічених напівфабрикатів з використанням кріопротекторів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Скочко, Олексій Іванович
Удосконалення технології м'ясних посічених напівфабрикатів з використанням кріопротекторів: автореф. дис. ... канд. техн. наук, [спец.] 05.18.04
[б.в.], 2020 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології м'ясних посічених напівфабрикатів з використанням рослинної сировини
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Маслійчук, Ольга Богданівна
Удосконалення технології м'ясних посічених напівфабрикатів з використанням рослинної сировини: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології м'ясних продуктів з використанням кверцетинвмісної сировини
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Іванова, Тетяна Миколаївна
Удосконалення технології м'ясних продуктів з використанням кверцетинвмісної сировини: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології м'ясних продуктів з використанням м'яса перепелів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Аль-Хашімі Хайдер Мохаммед Тахер,
Удосконалення технології м'ясних продуктів з використанням м'яса перепелів: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології напівкопчених ковбас з використанням композиційних білоквміщуючих наповн...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Мороз, Олена Олексіївна
Удосконалення технології напівкопчених ковбас з використанням композиційних білоквміщуючих наповн...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології напівкопчених ковбас з використанням сочевиці та пряно-ароматичних рослин
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Сімонова, Ірина Іллівна
Удосконалення технології напівкопчених ковбас з використанням сочевиці та пряно-ароматичних рослин: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології напівфабрикатів м'ясомістких кулінарних з використанням каротиновмісних ...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Гередчук, Аліна Михайлівна
Удосконалення технології напівфабрикатів м'ясомістких кулінарних з використанням каротиновмісних ...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2017 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології напівфабрикату для супів-пюре
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Пушка, Ольга Сергіївна
Удосконалення технології напівфабрикату для супів-пюре: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології напоїв із сироватки молочної, обробленої електроіскровими розрядами
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Чернюшок, Ольга Анатоліївна
Удосконалення технології напоїв із сироватки молочної, обробленої електроіскровими розрядами: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2015 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології низькокалорійних кремів із збитих вершків шляхом використання гідроколої...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Звягінцева-Семенець, Юлія Петрівна
Удосконалення технології низькокалорійних кремів із збитих вершків шляхом використання гідроколої...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології обробки виноматеріалів на основі розробки методів оцінки препаратів рідк...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Бабич Ірина Михайлівна
Удосконалення технології обробки виноматеріалів на основі розробки методів оцінки препаратів рідк...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.05
[б.в.], 2008 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології озонування пшеничного борошна для виробництва хлібобулочних виробів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Холодова Олена Анатоліївна
Удосконалення технології озонування пшеничного борошна для виробництва хлібобулочних виробів: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології очищення густих напівпродуктів цукрового виробництва
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Молодницька, Олена Миколаївна
Удосконалення технології очищення густих напівпродуктів цукрового виробництва: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.05
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології очищення дифузійного соку із застосуванням додаткових хімічних реагентів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Братюк, Дмитро Володимирович
Удосконалення технології очищення дифузійного соку із застосуванням додаткових хімічних реагентів: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.05
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології очищення клеровки тростинного цукру-сирцю
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Романченко, Наталія Миколаївна
Удосконалення технології очищення клеровки тростинного цукру-сирцю: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.05
[б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології паст кисломолочних з прянощами
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Кузьмик, Ульяна Геннадіївна
Удосконалення технології паст кисломолочних з прянощами: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології паштетних консервів з використанням м'яса птиці механічно відокремленого
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Бондар, Світлана Віталіївна
Удосконалення технології паштетних консервів з використанням м'яса птиці механічно відокремленого: автореф. дис. ... канд. техн. наук, [спец.] 05.18.04
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології переробки зерна пшениці на борошномельних підприємствах
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Єремеєва, Олена Анатоліївна
Удосконалення технології переробки зерна пшениці на борошномельних підприємствах: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.02
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології перероблення ефірних олій з отриманням харчових натуральних ароматизаторів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Чепель, Наталія Василівна
Удосконалення технології перероблення ефірних олій з отриманням харчових натуральних ароматизаторів: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології печива шляхом зниження глікемічності, калорійності та покращення фізіоло...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Яременко Оксана Михайлівна
Удосконалення технології печива шляхом зниження глікемічності, калорійності та покращення фізіоло...: автореф. дис.... канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2010 г.
ISBN відсутній


© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025