Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Нац. ун-т харч. технологій,
К списку авторов
Нац. ун-т харч. технологій,
Сортувати за:заглавиюЗв'язані описи:
Автореферат/Дисертація
Корець, Лідія Іванівна
Удосконалення технології варених ковбас з рослинними добавками: автореф. дис. ... канд. техн. наук, [спец.] 05.18.04
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній
Корець, Лідія Іванівна
Удосконалення технології варених ковбас з рослинними добавками: автореф. дис. ... канд. техн. наук, [спец.] 05.18.04
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Святненко, Роман Сергійович
Обґрунтування параметрів процесу оброблення рідких молочних продуктів імпульсними електричними по...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, [спец.] 05.18.12
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній
Святненко, Роман Сергійович
Обґрунтування параметрів процесу оброблення рідких молочних продуктів імпульсними електричними по...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, [спец.] 05.18.12
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Володін, Сергій Олексійович
Наукове обґрунтування удосконалення запірно-регулювальних пристроїв обладнання цукрового виробництва: автореф. дис. ... канд. техн. наук, [спец.] 05.18.12
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній
Володін, Сергій Олексійович
Наукове обґрунтування удосконалення запірно-регулювальних пристроїв обладнання цукрового виробництва: автореф. дис. ... канд. техн. наук, [спец.] 05.18.12
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Камінська, Світлана Владиславівна
Удосконалення технології швидкозаморожених плодово-ягідних напівфабрикатів з використанням кріопр...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, спец. 05.18.16
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній
Камінська, Світлана Владиславівна
Удосконалення технології швидкозаморожених плодово-ягідних напівфабрикатів з використанням кріопр...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, спец. 05.18.16
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Степанчук, Світлана Олександрівна
Формування, використання та перспективи розвитку інтелектуального потенціалу харчової промисловості: автореф. дис. ... канд. екон. наук, спец. 08.00.03
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній
Степанчук, Світлана Олександрівна
Формування, використання та перспективи розвитку інтелектуального потенціалу харчової промисловості: автореф. дис. ... канд. екон. наук, спец. 08.00.03
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній
Книга
Трансформації в бізнесі та економіці: Всеукр. наук.-практ. конф., м. Київ, 13 листопада 2020 р.
Нац. ун-т харч. технологій, 2020 г.
ISBN 978-966-992-299-1
Трансформації в бізнесі та економіці: Всеукр. наук.-практ. конф., м. Київ, 13 листопада 2020 р.
Нац. ун-т харч. технологій, 2020 г.
ISBN 978-966-992-299-1
Автореферат/Дисертація
Олішевський, Валентин Вікторович
Науково-технічні засади застосування наноматеріалів для інтенсифікації масообмінних процесів харч...: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, [спец.] 05.18.12
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній
Олішевський, Валентин Вікторович
Науково-технічні засади застосування наноматеріалів для інтенсифікації масообмінних процесів харч...: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, [спец.] 05.18.12
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Жук, Вікторія Олександрівна
Розроблення технології реструктурованих шинкових виробів з підвищеною біологічною цінністю: автореф. дис. ... канд. техн. наук, [спец.] 05.18.04
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній
Жук, Вікторія Олександрівна
Розроблення технології реструктурованих шинкових виробів з підвищеною біологічною цінністю: автореф. дис. ... канд. техн. наук, [спец.] 05.18.04
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Васильченко, Тетяна Олександрівна
Розроблення комплексних хлібопекарських поліпшувачів для уповільнення черствіння хлібобулочних ви...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, спец. 05.18.01
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній
Васильченко, Тетяна Олександрівна
Розроблення комплексних хлібопекарських поліпшувачів для уповільнення черствіння хлібобулочних ви...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, спец. 05.18.01
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Худік, Людмила Миколаївна
Розроблення технології зберігання яблук ранньозимових сортів за післязбиральної обробки інгібітор...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, [спец.] 05.18.13
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній
Худік, Людмила Миколаївна
Розроблення технології зберігання яблук ранньозимових сортів за післязбиральної обробки інгібітор...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, [спец.] 05.18.13
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Вєчерковська, Анастасія Сергіївна
Інформаційна технологія управління виробництвом фільтруючих поліпропіленових волокнистих елементів: автореф. дис. ... канд. техн. наук, [спец.] 05.13.06
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній
Вєчерковська, Анастасія Сергіївна
Інформаційна технологія управління виробництвом фільтруючих поліпропіленових волокнистих елементів: автореф. дис. ... канд. техн. наук, [спец.] 05.13.06
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Дацишин, Катерина Євгенівна
Розробка технології низькоалергенного гідролізату білків сироватки для збагачення молочних продук...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, [спец.] 05.18.04
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній
Дацишин, Катерина Євгенівна
Розробка технології низькоалергенного гідролізату білків сироватки для збагачення молочних продук...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, [спец.] 05.18.04
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Храпачов, Олег Вікторович
Удосконалення технології м'ясних і м'ясомістких продуктів з використанням активного пакування: автореф. дис. ... канд. техн. наук, [спец.] 05.18.04
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній
Храпачов, Олег Вікторович
Удосконалення технології м'ясних і м'ясомістких продуктів з використанням активного пакування: автореф. дис. ... канд. техн. наук, [спец.] 05.18.04
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Сорочинська, Юлія Сергіївна
Удосконалення технології безглютенового хліба з використанням борошна з зерна сорго: автореф. дис. ... канд. техн. наук, [спец.] 05.18.01
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній
Сорочинська, Юлія Сергіївна
Удосконалення технології безглютенового хліба з використанням борошна з зерна сорго: автореф. дис. ... канд. техн. наук, [спец.] 05.18.01
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Мирошник, Юлія Анатоліївна
Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів з нетрадиційною рослинною сировиною: автореф. дис. ... канд. техн. наук, спец. 05.18.16
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній
Мирошник, Юлія Анатоліївна
Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів з нетрадиційною рослинною сировиною: автореф. дис. ... канд. техн. наук, спец. 05.18.16
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Савчук, Юрій Юрійович
Технологія напою з ядер волоського горіха та смузі на його основі: автореф. дис. ... канд. техн. наук, спец. 05.18.16
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній
Савчук, Юрій Юрійович
Технологія напою з ядер волоського горіха та смузі на його основі: автореф. дис. ... канд. техн. наук, спец. 05.18.16
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Кузьмін, Олег Володимирович
Розроблення ефективних технологій алкогольних напоїв стабільної якості: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, [спец.] 05.18.05
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній
Кузьмін, Олег Володимирович
Розроблення ефективних технологій алкогольних напоїв стабільної якості: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, [спец.] 05.18.05
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Рибчинський, Родіон Станіславович
Удосконалення технології виробництва кукурудзяних круп: автореф. дис. … канд. техн. наук, [спец.] 05.18.02
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній
Рибчинський, Родіон Станіславович
Удосконалення технології виробництва кукурудзяних круп: автореф. дис. … канд. техн. наук, [спец.] 05.18.02
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній
Книга
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність: монографія
Лідер, 2020 г.
ISBN 978-617-7476-45-9
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність: монографія
Лідер, 2020 г.
ISBN 978-617-7476-45-9