Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Нац. ун-т харч. технологій,

К списку авторов

Нац. ун-т харч. технологій,

Сортувати за:заглавию

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

<< назад | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | вперед >>
Удосконалення технології варених ковбас з рослинними добавками
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Корець, Лідія Іванівна
Удосконалення технології варених ковбас з рослинними добавками: автореф. дис. ... канд. техн. наук, [спец.] 05.18.04
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній


Обґрунтування параметрів процесу оброблення рідких молочних продуктів імпульсними електричними по...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Святненко, Роман Сергійович
Обґрунтування параметрів процесу оброблення рідких молочних продуктів імпульсними електричними по...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, [спец.] 05.18.12
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній


Наукове обґрунтування удосконалення запірно-регулювальних пристроїв обладнання цукрового виробництва
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Володін, Сергій Олексійович
Наукове обґрунтування удосконалення запірно-регулювальних пристроїв обладнання цукрового виробництва: автореф. дис. ... канд. техн. наук, [спец.] 05.18.12
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології швидкозаморожених плодово-ягідних напівфабрикатів з використанням кріопр...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Камінська, Світлана Владиславівна
Удосконалення технології швидкозаморожених плодово-ягідних напівфабрикатів з використанням кріопр...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, спец. 05.18.16
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній


Формування, використання та перспективи розвитку інтелектуального потенціалу харчової промисловості
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Степанчук, Світлана Олександрівна
Формування, використання та перспективи розвитку інтелектуального потенціалу харчової промисловості: автореф. дис. ... канд. екон. наук, спец. 08.00.03
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній


Трансформації в бізнесі та економіці
Недоступно
 0 из 1
Книга

Трансформації в бізнесі та економіці: Всеукр. наук.-практ. конф., м. Київ, 13 листопада 2020 р.
Нац. ун-т харч. технологій, 2020 г.
ISBN 978-966-992-299-1


Науково-технічні засади застосування наноматеріалів для інтенсифікації масообмінних процесів харч...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Олішевський, Валентин Вікторович
Науково-технічні засади застосування наноматеріалів для інтенсифікації масообмінних процесів харч...: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, [спец.] 05.18.12
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній


Розроблення технології реструктурованих шинкових виробів з підвищеною біологічною цінністю
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Жук, Вікторія Олександрівна
Розроблення технології реструктурованих шинкових виробів з підвищеною біологічною цінністю: автореф. дис. ... канд. техн. наук, [спец.] 05.18.04
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній


Розроблення комплексних хлібопекарських поліпшувачів для уповільнення черствіння хлібобулочних ви...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Васильченко, Тетяна Олександрівна
Розроблення комплексних хлібопекарських поліпшувачів для уповільнення черствіння хлібобулочних ви...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, спец. 05.18.01
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній


Розроблення технології зберігання яблук ранньозимових сортів за післязбиральної обробки інгібітор...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Худік, Людмила Миколаївна
Розроблення технології зберігання яблук ранньозимових сортів за післязбиральної обробки інгібітор...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, [спец.] 05.18.13
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній


Інформаційна технологія управління виробництвом фільтруючих поліпропіленових волокнистих елементів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Вєчерковська, Анастасія Сергіївна
Інформаційна технологія управління виробництвом фільтруючих поліпропіленових волокнистих елементів: автореф. дис. ... канд. техн. наук, [спец.] 05.13.06
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній


Розробка технології низькоалергенного гідролізату білків сироватки для збагачення молочних продук...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Дацишин, Катерина Євгенівна
Розробка технології низькоалергенного гідролізату білків сироватки для збагачення молочних продук...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, [спец.] 05.18.04
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології м'ясних і м'ясомістких продуктів з використанням активного пакування
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Храпачов, Олег Вікторович
Удосконалення технології м'ясних і м'ясомістких продуктів з використанням активного пакування: автореф. дис. ... канд. техн. наук, [спец.] 05.18.04
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології безглютенового хліба з використанням борошна з зерна сорго
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Сорочинська, Юлія Сергіївна
Удосконалення технології безглютенового хліба з використанням борошна з зерна сорго: автореф. дис. ... канд. техн. наук, [спец.] 05.18.01
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів з нетрадиційною рослинною сировиною
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Мирошник, Юлія Анатоліївна
Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів з нетрадиційною рослинною сировиною: автореф. дис. ... канд. техн. наук, спец. 05.18.16
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній


Технологія напою з ядер волоського горіха та смузі на його основі
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Савчук, Юрій Юрійович
Технологія напою з ядер волоського горіха та смузі на його основі: автореф. дис. ... канд. техн. наук, спец. 05.18.16
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній


Розроблення ефективних технологій алкогольних напоїв стабільної якості
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Кузьмін, Олег Володимирович
Розроблення ефективних технологій алкогольних напоїв стабільної якості: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, [спец.] 05.18.05
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній


Науково-технічні розробки та інноваційні технології
Недоступно
 0 из 1
Книга

Науково-технічні розробки та інноваційні технології: [збірник]
НУХТ, 2008 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології виробництва кукурудзяних круп
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Рибчинський, Родіон Станіславович
Удосконалення технології виробництва кукурудзяних круп: автореф. дис. … канд. техн. наук, [спец.] 05.18.02
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній


Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Недоступно
 0 из 1
Книга

Підприємництво, торгівля та біржова діяльність: монографія
Лідер, 2020 г.
ISBN 978-617-7476-45-9


© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025