Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Нац. ун-т харч. технологій,

К списку авторов

Нац. ун-т харч. технологій,

Сортувати за:заглавию

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

<< назад | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | вперед >>
Основи валеології. Оздоровчі аспекти харчування
Недоступно
 0 из 1
Книга
Сімахіна, Галина Олександрівна
Основи валеології. Оздоровчі аспекти харчування: підручник
Сталь, 2020 г.
ISBN 978-617-676-163-1


Використання інструментів онлайн-просування товарів підприємств пивоварної галузі
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Семененко, Катерина Юріївна
Використання інструментів онлайн-просування товарів підприємств пивоварної галузі: автореф. дис. … канд. екон. наук, [спец.] 08.00.04
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній


Державне регулювання як інструмент підвищення ефективності харчової промисловості
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Хрип'юк, Вікторія Іванівна
Державне регулювання як інструмент підвищення ефективності харчової промисловості: автореф. дис. … канд. екон. наук, [спец.] 08.00.03
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній


Наука, інновації та підприємництво
Недоступно
 0 из 1
Книга

Наука, інновації та підприємництво: матеріали IV Міжнар. симпозіуму для студентів і мол. вчених в рамках ініціативи "Дні науки", Київ, 20 травня 2022 р.
Science, Innovation, and Enterpreneurship
Укр.-амер. ун-т Конкордія, Нова книга, 2022 г.
ISBN 978-966-382-935-7


Вдосконалення технології самбуків з використанням плодово-ягідного купажного напівфабрикату
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Польовик, Володимир Вікторович
Вдосконалення технології самбуків з використанням плодово-ягідного купажного напівфабрикату: автореф. дис. … канд. техн. наук, спец. 05.18.16
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній


Наука, інновації та підприємництво
Недоступно
 0 из 1
Книга

Наука, інновації та підприємництво: матеріали II Міжнар. симпозіуму для студентів і мол. вчених в рамках ініціативи "Дні науки", м. Київ, 14 травня 2021 р.
Science, Innovation, and Entrepreneurship
Укр.-амер. ун-т Конкордія, Нова книга, 2021 г.
ISBN 978-966-382-920-3


Економічна безпека підприємства
Недоступно
 0 из 1
Книга
Іванюта, Тетяна Миколаївна
Економічна безпека підприємства: навч. посіб., для студентів вищ. навч. закл.
Центр учбової літератури, 2009 г.
ISBN 978-966-364-830-9


Інтенсифікація процесу масообміну в повних колонах циклічної дистиляції
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Бедрик, Олеся Володимирівна
Інтенсифікація процесу масообміну в повних колонах циклічної дистиляції: автореф. дис. … канд. техн. наук, [спец.] 05.18.12
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній


Інтерактивне спілкування у професійній діяльності
Недоступно
 0 из 1
Книга
Науменко, Наталія Валентинівна
Інтерактивне спілкування у професійній діяльності: підручник
Сталь, 2022 г.
ISBN 978-617-676-187-7


Інноваційне обладнання для приготування та перероблення полімерних матеріалів і гумових сумішей
Недоступно
 0 из 1
Книга
Мікульонок, Ігор Олегович
Інноваційне обладнання для приготування та перероблення полімерних матеріалів і гумових сумішей: монографія
Нац. ун-т харч. технологій, 2022 г.
ISBN 978-617-676-190-7


Інноваційне обладнання м'ясобереробних виробництв
Недоступно
 0 из 1
Книга

Інноваційне обладнання м'ясобереробних виробництв: підручник, для здобувачів вищої освіти
Сталь, 2021 г.
ISBN 978-617-676-178-5


Системи управління якістю на підприємствах харчової промисловості
Недоступно
 0 из 1
Книга

Системи управління якістю на підприємствах харчової промисловості: навч. посіб.
Олді+, 2023 г.
ISBN 978-966-289-727-2


Практикум з методології наукових досліджень
Недоступно
 0 из 1
Книга
Дударєв, Ігор Миколайович
Практикум з методології наукових досліджень: навч. посіб.
Олді+, 2023 г.
ISBN 978-966-289-722-7


Розвиток транспортної інфраструктури як драйвер економічного зростання галузей економіки
Недоступно
 0 из 1
Книга

Розвиток транспортної інфраструктури як драйвер економічного зростання галузей економіки: Всеукр. наук.-практ. конф., 24 березня 2023 р., м. Київ
Liha-Pres, 2023 г.
ISBN 978-966-397-294-7


Формування кластерів за участю підприємств молочної промисловості
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Ніколаєнко, Світлана Миколаївна
Формування кластерів за участю підприємств молочної промисловості: автореф. дис. … канд. екон. наук, спец. 08.00.04
[б.в.], 2023 г.
ISBN відсутній


Біотрансформація відходів пивоварного виробництва з отриманням біогазу та кормової біомаси
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Стоцька, Олена Володимирівна
Біотрансформація відходів пивоварного виробництва з отриманням біогазу та кормової біомаси: автореф. дис. … канд. техн. наук, [спец.] 03.00.20
[б.в.], 2023 г.
ISBN відсутній


Формування товарної інноваційної політики на підприємствах молочної галузі
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Васютинська, Юлія Олегівна
Формування товарної інноваційної політики на підприємствах молочної галузі: автореф. дис. … канд. екон. наук, спец. 08.00.04
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній


Вдосконалення процесу сушіння яблучної сировини конвективно-терморадіаційним енергопідведенням
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Стрельченко, Людмила Василівна
Вдосконалення процесу сушіння яблучної сировини конвективно-терморадіаційним енергопідведенням: автореф. дис. … канд. техн. наук, спец. 05.18.12
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній


Інноваційні промислові та крафтові технології для HoReCa
Недоступно
 0 из 1
Книга

Інноваційні промислові та крафтові технології для HoReCa: навч. посіб.
Дакор, 2024 г.
ISBN 978-617-8066-79-6


Прийом &quot;сцени на сцені&quot; - чинник іронічного формозмісту в літературному творі
Недоступно
 0 из 1
Книга
Науменко, Наталія В.
Прийом "сцени на сцені" - чинник іронічного формозмісту в літературному творі: монографія
Сталь, 2023 г.
ISBN 978-617-676-194-5


© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025