Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Нац. ун-т харч. технологій,

К списку авторов

Нац. ун-т харч. технологій,

Сортувати за:заглавию

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

<< назад | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58
Інноваційне обладнання для приготування та перероблення полімерних матеріалів і гумових сумішей
Недоступно
 0 из 1
Книга
Мікульонок, Ігор Олегович
Інноваційне обладнання для приготування та перероблення полімерних матеріалів і гумових сумішей: монографія
Нац. ун-т харч. технологій, 2022 г.
ISBN 978-617-676-190-7


Інноваційне обладнання м'ясобереробних виробництв
Недоступно
 0 из 1
Книга

Інноваційне обладнання м'ясобереробних виробництв: підручник, для здобувачів вищої освіти
Сталь, 2021 г.
ISBN 978-617-676-178-5


Системи управління якістю на підприємствах харчової промисловості
Недоступно
 0 из 1
Книга

Системи управління якістю на підприємствах харчової промисловості: навч. посіб.
Олді+, 2023 г.
ISBN 978-966-289-727-2


Практикум з методології наукових досліджень
Недоступно
 0 из 1
Книга
Дударєв, Ігор Миколайович
Практикум з методології наукових досліджень: навч. посіб.
Олді+, 2023 г.
ISBN 978-966-289-722-7


Розвиток транспортної інфраструктури як драйвер економічного зростання галузей економіки
Недоступно
 0 из 1
Книга

Розвиток транспортної інфраструктури як драйвер економічного зростання галузей економіки: Всеукр. наук.-практ. конф., 24 березня 2023 р., м. Київ
Liha-Pres, 2023 г.
ISBN 978-966-397-294-7


Формування кластерів за участю підприємств молочної промисловості
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Ніколаєнко, Світлана Миколаївна
Формування кластерів за участю підприємств молочної промисловості: автореф. дис. … канд. екон. наук, спец. 08.00.04
[б.в.], 2023 г.
ISBN відсутній


Біотрансформація відходів пивоварного виробництва з отриманням біогазу та кормової біомаси
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Стоцька, Олена Володимирівна
Біотрансформація відходів пивоварного виробництва з отриманням біогазу та кормової біомаси: автореф. дис. … канд. техн. наук, [спец.] 03.00.20
[б.в.], 2023 г.
ISBN відсутній


Формування товарної інноваційної політики на підприємствах молочної галузі
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Васютинська, Юлія Олегівна
Формування товарної інноваційної політики на підприємствах молочної галузі: автореф. дис. … канд. екон. наук, спец. 08.00.04
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній


Вдосконалення процесу сушіння яблучної сировини конвективно-терморадіаційним енергопідведенням
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Стрельченко, Людмила Василівна
Вдосконалення процесу сушіння яблучної сировини конвективно-терморадіаційним енергопідведенням: автореф. дис. … канд. техн. наук, спец. 05.18.12
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній


Інноваційні промислові та крафтові технології для HoReCa
Недоступно
 0 из 1
Книга

Інноваційні промислові та крафтові технології для HoReCa: навч. посіб.
Дакор, 2024 г.
ISBN 978-617-8066-79-6


Прийом &quot;сцени на сцені&quot; - чинник іронічного формозмісту в літературному творі
Недоступно
 0 из 1
Книга
Науменко, Наталія В.
Прийом "сцени на сцені" - чинник іронічного формозмісту в літературному творі: монографія
Сталь, 2023 г.
ISBN 978-617-676-194-5


Удосконалення технології фруктового і желейно-фруктового мармеладу з регульованим вмістом цукрів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Оверчук, Наталія Олегівна
Удосконалення технології фруктового і желейно-фруктового мармеладу з регульованим вмістом цукрів: [спец.] 05.18.01
[б.в.], 2023 г.
ISBN відсутній


Формування інтелектуального капіталу підприємств харчової промисловості
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Макаревич, Ольга Вікторівна
Формування інтелектуального капіталу підприємств харчової промисловості: автореф. дис. … канд. екон. наук, [спец.] 08.00.04
[б.в.], 2024 г.
ISBN відсутній


Сушіння та зберігання зерна
Недоступно
 0 из 1
Книга

Сушіння та зберігання зерна: підручник
Олді-Плюс, 2019 г.
ISBN 978-966-289-318-2


Науково-практичні основи технологій м’ясомістких продуктів на основі м’яса водоплавної птиці і ре...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Божко, Наталія Володимирівна
Науково-практичні основи технологій м’ясомістких продуктів на основі м’яса водоплавної птиці і ре...: автореф. дис. … д-ра техн. наук, спец. 05.18.04
[б.в.], 2025 г.
ISBN відсутній


Науково-практичні засади масоперенесення розчинних речовин під час зневоднення рослинної сировини...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Гузьова, Ірина Олександрівна
Науково-практичні засади масоперенесення розчинних речовин під час зневоднення рослинної сировини...: автореф. дис. … д-ра техн. наук, [спец.] 05.18.12
[б.в.], 2025 г.
ISBN відсутній


Науково-практичні засади інтенсифікації гідродинамічних процесів у струминних апаратах харчових в...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Пономаренко, Віталій Васильович
Науково-практичні засади інтенсифікації гідродинамічних процесів у струминних апаратах харчових в...: автореф. дис. … д-ра техн. наук, [спец.] 05.18.12
[б.в.], 2025 г.
ISBN відсутній


Участь молоді у розвитку економіки та суспільства  України
Недоступно
 0 из 1
Книга

Участь молоді у розвитку економіки та суспільства України: матеріали III Всеукр. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів та мол. учених, 16-17 лютого 2012 р., тези доп.
НУХТ, 2012 г.
ISBN відсутній


Чипси з рослинної сировини
Недоступно
 0 из 1
Книга
Дударєв, Ігор Миколайович
Чипси з рослинної сировини: монографія
Олді+, 2023 г.
ISBN 978-966-289-776-0


Харчова токсикологія
Недоступно
 0 из 1
Книга
Мельник, Оксана Петрівна
Харчова токсикологія: навч. посіб.
Олді+, 2022 г.
ISBN 978-966-289-641-1


© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025