Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Дійчук, Володимир Васильович

К списку авторов

Дійчук, Володимир Васильович

Сортувати за:заглавию

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

Окисно-відновні реакції на межі поділу напівпровідник-електроліт: термодинамічний і фізико-хімічн...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Дійчук Володимир Васильович
Окисно-відновні реакції на межі поділу напівпровідник-електроліт: термодинамічний і фізико-хімічн...: автореф. дис. ... канд. хім. наук, 02.00.04
[б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній


Хімічна метрологія
Недоступно
 0 из 1
Книга
Білоголовка Василь Тарасович
Хімічна метрологія: навч. посіб.
Чернів. нац. ун-т, 2011 г.
ISBN відсутній


Екологічна стандартизація і сертифікація та природоохоронні технології
Недоступно
 0 из 1
Книга

Екологічна стандартизація і сертифікація та природоохоронні технології: метод. рекоменд. до лаборатор. робіт
Чернів. нац. ун-т, 2012 г.
ISBN відсутній


Контроль безпеки сировини та харчових продуктів методом атомно-абсорбційної спектроскопії
Недоступно
 0 из 1
Книга

Контроль безпеки сировини та харчових продуктів методом атомно-абсорбційної спектроскопії: навч. посіб.
ЧНУ, 2014 г.
ISBN 978-966-423-321-4


Аналіз природних об'єктів і продуктів харчування
Недоступно
 0 из 1
Книга

Аналіз природних об'єктів і продуктів харчування: метод. рек. до лаб. робіт
Чернів. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2019 г.
ISBN відсутній


Хімія смаку, кольору та запаху
Недоступно
 0 из 1
Книга

Хімія смаку, кольору та запаху: навч. посіб.
Чернів. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2020 г.
ISBN відсутній


Інструментальні методи аналізу харчової продукції
Недоступно
 0 из 1
Книга

Інструментальні методи аналізу харчової продукції: навч.-метод. посіб.
Чернів. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2020 г.
ISBN відсутній


Харчова хімія
Недоступно
 0 из 1
Книга

Харчова хімія: метод. рек. до лаб. робіт
Чернів. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2023 г.
ISBN відсутній


© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025