Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Харків. держ. акад. технології та орг. харчування,

К списку авторов

Харків. держ. акад. технології та орг. харчування,

Сортувати за:заглавию

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

<< назад | 1 | 2
Моделювання технологічних процесів і розробка прогресивного обладнання для переробки харчової сир...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Полевич Віталій Вадимович
Моделювання технологічних процесів і розробка прогресивного обладнання для переробки харчової сир...: Автореф. дис. док. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2002 г.
ISBN відсутній


Наукове обгрунтування та розробка кількісних показників якості процесу виробництва продуктів харч...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Топольник Віра Григорівна
Наукове обгрунтування та розробка кількісних показників якості процесу виробництва продуктів харч...: Автореф. дис...д-ра техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2002 г.
ISBN відсутній


Наукові основи теорії та техніки сушіння харчової сировини у масообмінних модулях
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Погожих Микола Іванович
Наукові основи теорії та техніки сушіння харчової сировини у масообмінних модулях: Автореф. дис. док. техн. наук, 05.18.12
ХДАТОХ, 2002 г.
ISBN відсутній


Облік і аналіз фінансово-господарської діяльності у спільних підприємствах
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Горбатюк Наталія Миколаївна
Облік і аналіз фінансово-господарської діяльності у спільних підприємствах: Автореф. дис. канд. екон. наук, 08.06.04
ХДАТОХ, 2002 г.
ISBN відсутній


Облік основних засобів: теорія, стан, проблеми, перспективи
Недоступно
 0 из 1
Книга
Грінько А. П.
Облік основних засобів: теорія, стан, проблеми, перспективи: Монографія
ХДАТОХ, 2002 г.
ISBN 966-7885-17-8


Організаційно-фінансові проблеми розвитку підприємств торгівлі та харчування
Недоступно
 0 из 1
Книга

Організаційно-фінансові проблеми розвитку підприємств торгівлі та харчування: зб. наук. праць
[б.в.], 1999 г.
ISBN 5-7763-1801-7


Організація обліку в акціонерних товариствах
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Зубко Алла Борисівна
Організація обліку в акціонерних товариствах: Автореф. дис. канд. екон. наук, 08.06.04
ХДАТОХ, 2002 г.
ISBN відсутній


Організація управлінського обліку (на прикладі підприємств олійно-жирової галузі)
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Власова Олена Євгенівна
Організація управлінського обліку (на прикладі підприємств олійно-жирової галузі): Автореф. дис. ... канд. екон. наук, 08.06.04
[б.в.], 2003 г.
ISBN відсутній


Підвищення конкурентоспроможності підприємств торгівлі та харчування
Недоступно
 0 из 1
Книга

Підвищення конкурентоспроможності підприємств торгівлі та харчування: зб. наук. праць
[б.в.], 2000 г.
ISBN 966-7885-02-X


Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічне обгрунтування у підриємствах харчування...
Нет экз.
Багатотомне видання

Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічне обгрунтування у підриємствах харчування...: зб. наук. пр., [в 2 ч.]
ХДУХТ, 1998 г.
ISBN відсутній


Прогресивні технології та удосконалення процесів харчових виробництв
Нет экз.
Багатотомне видання

Прогресивні технології та удосконалення процесів харчових виробництв: Збірник наукових праць: У двох частинах
[б.в.], 2000 г.
ISBN відсутній


Проектний аналіз
Недоступно
 0 из 2
Книга
Чорна М. В.
Проектний аналіз: Навчальний посібник для студентів вищих навчальних закладів
Консум, 2003 г.
ISBN 966-7920-51-8


Розробка електромембранної установки підготовки мінералізованих артезіанських вод для харчових ви...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Омар Туркі Мамдох Ершидат
Розробка електромембранної установки підготовки мінералізованих артезіанських вод для харчових ви...: Автореф. дис...канд. тех. наук, 05.18.12
[б.в.], 2002 г.
ISBN відсутній


Розробка комбінованого процесу та пристрою смаження січених кулінарних виробів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Ляшенко Богдан Віталійович
Розробка комбінованого процесу та пристрою смаження січених кулінарних виробів: Автореф. дис. канд. техн. наук, 05.18.12
ХДАТОХ, 2002 г.
ISBN відсутній


Розробка технології сумішей сухих функціональних для виробництва емульсійних соусів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Колеснікова Марина Борисівна
Розробка технології сумішей сухих функціональних для виробництва емульсійних соусів: Автореф. дис. канд. техн. наук, 05.18.16
ХДАТОХ, 2002 г.
ISBN відсутній


Стратегічний аналіз і прогнозування фінансово-господарської діяльності підприємств харчової проми...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Стефаненко Маргарита Миколаївна
Стратегічний аналіз і прогнозування фінансово-господарської діяльності підприємств харчової проми...: Автореф. дис. канд. екон. наук, 08.06.04
ХДАТОХ, 2002 г.
ISBN відсутній


Технологія рослинної олії, збагаченої каротиноїдами моркви, та її використання при виробництві пр...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Камсуліна Наталія Валеріївна
Технологія рослинної олії, збагаченої каротиноїдами моркви, та її використання при виробництві пр...: Автореф. дис. канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2002 г.
ISBN відсутній


Товарознавство смакових товарів
Недоступно
 0 из 4
Книга
Дубініна Антоніна Анатоліївна
Товарознавство смакових товарів: Навчальний посібник
ВД "Професіонал", 2004 г.
ISBN відсутній


Удосконалення процесу та обладнання для пастеризації молока інфрачервоним випромінюванням
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Кунденко Микола Петрович
Удосконалення процесу та обладнання для пастеризації молока інфрачервоним випромінюванням: Автореф. дис. канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2002 г.
ISBN відсутній


Формування споживних властивостей паст із гарбуза та моркви
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Шапорова Тетяна Миколаївна
Формування споживних властивостей паст із гарбуза та моркви: Автореф. дис. канд. техн. наук, 05.18.15
ХДАТОХ, 2002 г.
ISBN відсутній


© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025