Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Руденко, Світлана Миколаївна

К списку авторов

Руденко, Світлана Миколаївна

Сортувати за:заглавию

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

Специфіка термінотворення в українській підмові ресторанного господарства
Недоступно
 0 из 1
Книга
Руденко Світлана Миколаївна
Специфіка термінотворення в українській підмові ресторанного господарства: монографія
ХДУХТ, 2012 г.
ISBN 978-966-405-253-2


Тлумачний словник кулінарних термінів
Недоступно
 0 из 1
Книга

Тлумачний словник кулінарних термінів: для студ. напряму підгот. 6.010103 "Технологічна освіта" ден. і заоч. форм навч.
РВВ ГНПУ ім. О. Довженка, 2011 г.
ISBN відсутній


Основи організації виробництва і обслуговування на підприємствах громадського харчування
Недоступно
 0 из 1
Книга
Шильман, Лев Залманович
Основи організації виробництва і обслуговування на підприємствах громадського харчування: навч. посіб.
РВВ ГНПУ ім. О. Довженка, 2011 г.
ISBN відсутній


Дизайн кондитерських та кулінарних виробів
Недоступно
 0 из 1
Книга

Дизайн кондитерських та кулінарних виробів: курс лекцій, для студентів спец. 7.01010301 Технологічна освіта
РВВ ГДПУ ім. О. Довженка, 2014 г.
ISBN відсутній


© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025