Одеська національна наукова
бібліотека
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день
Електронний каталог
Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.
Пошук :
Нові надходження
Простий пошук
Автори
Видавництва
Серії
Тезауруси
Індекси УДК
Довідка :
Як освоїти пошук в ЕК
Приклади оформлення бланка вимоги
Перелік наукових спеціальностей
Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS
Електронний каталог : Руденко, Світлана Миколаївна
К списку авторов
Руденко, Світлана Миколаївна
Сортувати за:
заглавию
Зв'язані описи:
Відобразити для друку:
сторінку
|
інверсія
|
сброс
|
друк
(
0
)
Недоступно
0 из 1
Книга
Руденко Світлана Миколаївна
Специфіка термінотворення в українській підмові ресторанного господарства: монографія
ХДУХТ, 2012 г.
ISBN 978-966-405-253-2
Недоступно
0 из 1
Книга
Тлумачний словник кулінарних термінів: для студ. напряму підгот. 6.010103 "Технологічна освіта" ден. і заоч. форм навч.
РВВ ГНПУ ім. О. Довженка, 2011 г.
ISBN відсутній
Недоступно
0 из 1
Книга
Шильман, Лев Залманович
Основи організації виробництва і обслуговування на підприємствах громадського харчування: навч. посіб.
РВВ ГНПУ ім. О. Довженка, 2011 г.
ISBN відсутній
Недоступно
0 из 1
Книга
Дизайн кондитерських та кулінарних виробів: курс лекцій, для студентів спец. 7.01010301 Технологічна освіта
РВВ ГДПУ ім. О. Довженка, 2014 г.
ISBN відсутній