Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Кузьмін, Олег Володимирович

К списку авторов

Кузьмін, Олег Володимирович

Сортувати за:заглавию

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

Електронні системи у галузі
Недоступно
 0 из 1
Книга

Електронні системи у галузі: навч. посібник
Олді-Плюс, 2020 г.
ISBN 978-966-289-375-5


Кількісна оцінка якості готельного продукту
Недоступно
 0 из 1
Книга

Кількісна оцінка якості готельного продукту: монографія
ДонНУЕТ, 2013 г.
ISBN 978-617-638-224-9


Крафтові харчові технології: розроблення, дослідження, інжиніринг
Недоступно
 0 из 1
Книга

Крафтові харчові технології: розроблення, дослідження, інжиніринг: навч. посіб.
Олді+, 2024 г.
ISBN 978-966-289-914-6


Практикум з методології наукових досліджень
Недоступно
 0 из 1
Книга
Дударєв, Ігор Миколайович
Практикум з методології наукових досліджень: навч. посіб.
Олді+, 2023 г.
ISBN 978-966-289-722-7


Розроблення ефективних технологій алкогольних напоїв стабільної якості
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Кузьмін, Олег Володимирович
Розроблення ефективних технологій алкогольних напоїв стабільної якості: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, [спец.] 05.18.05
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній


Системи управління якістю на підприємствах харчової промисловості
Недоступно
 0 из 1
Книга

Системи управління якістю на підприємствах харчової промисловості: навч. посіб.
Олді+, 2023 г.
ISBN 978-966-289-727-2


Стандартизація в дизайнерській діяльності
Недоступно
 0 из 1
Книга

Стандартизація в дизайнерській діяльності: навч. посіб.
Олді-Плюс, 2020 г.
ISBN 978-966-289-355-7


Удосконалення процесів виробнитцва горілки з метою стабілізації показників якості
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Кузьмін Олег Володимирович
Удосконалення процесів виробнитцва горілки з метою стабілізації показників якості: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній


Формування системи надання адміністративних послуг органами державної фіскальної служби України
Недоступно
 0 из 3
Книга

Формування системи надання адміністративних послуг органами державної фіскальної служби України: монографія
Олді-Плюс, 2018 г.
ISBN 978-966-289-196-6


Харчова та санітарна токсикологія
Недоступно
 0 из 2
Книга

Харчова та санітарна токсикологія: навч. посіб.
Олді-Плюс, 2020 г.
ISBN 978-966-289-383-0


Харчова токсикологія
Недоступно
 0 из 1
Книга
Мельник, Оксана Петрівна
Харчова токсикологія: навч. посіб.
Олді+, 2022 г.
ISBN 978-966-289-641-1


Чипси з рослинної сировини
Недоступно
 0 из 1
Книга
Дударєв, Ігор Миколайович
Чипси з рослинної сировини: монографія
Олді+, 2023 г.
ISBN 978-966-289-776-0


© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025