Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Гладкий, Федір Федорович

К списку авторов

Гладкий, Федір Федорович

Сортувати за:заглавию

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

Теоретичні основи харчових технологій
Недоступно
 0 из 1
Книга

Теоретичні основи харчових технологій: навч. посіб. за напрямком "Харчова технологія та інженерія"
НТУ "ХПІ", 2010 г.
ISBN 978-966-593-825-5


Технологія модифікованих жирів
Недоступно
 0 из 1
Книга

Технологія модифікованих жирів: навч. посіб. для студ. спец. 7.05170102 "Технологія жирів і жирозамінників"
Підручник НТУ "ХПІ", 2012 г.
ISBN 978-966-2426-56-4


Технологія модифікованих жирів
Недоступно
 0 из 1
Книга

Технологія модифікованих жирів: навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл.
Підручник НТУ "ХПІ", 2014 г.
ISBN 978-617-687-002-9


Виробництво харчових форм білків із насіння олійних культур
Недоступно
 0 из 1
Книга
Литвиненко, Олена Анатоліївна
Виробництво харчових форм білків із насіння олійних культур
Аграрна наука, 2016 г.
ISBN 978-966-540-427-9


Сенсорний аналіз харчових продуктів
Недоступно
 0 из 1
Книга

Сенсорний аналіз харчових продуктів: навч. посіб., для студентів всіх форм навчання спец. 181 "Харчові технології" спеціалізації 181-01 "Технології жирів, жирозамінників і ефірних...
НТУ "ХПІ", 2018 г.
ISBN 978-617-7319-16-9


© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025