Одеська національна наукова
бібліотека
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день
Електронний каталог
Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.
Пошук :
Нові надходження
Простий пошук
Автори
Видавництва
Серії
Тезауруси
Індекси УДК
Довідка :
Як освоїти пошук в ЕК
Приклади оформлення бланка вимоги
Перелік наукових спеціальностей
Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS
Електронний каталог : Піх, Зорян Григорович
К списку авторов
Піх, Зорян Григорович
Сортувати за:
заглавию
Зв'язані описи:
Відобразити для друку:
сторінку
|
інверсія
|
сброс
|
друк
(
0
)
Недоступно
0 из 1
Книга
Піх Зорян Григорович
Теорія хімічних процесів органічного синтезу: Підручник
Вид-во Нац. ун-ту "Львівська політехніка", 2002 г.
ISBN 966-553-239-1
Недоступно
0 из 1
Книга
Мельник Степан Романович
Проектування та розрахунок технологічних процесів органічного синтезу: навчальний посібник
Вид-во Нац. ун-ту "Львівська політехніка", 2006 г.
ISBN відсутній
Недоступно
0 из 1
Книга
Національний університет "Львівська політехніка"
Логос Україна, 2009 г.
ISBN 978-966-1581-02-8
Недоступно
0 из 1
Книга
Міжнародна виставка "Освіта та кар'єра - 2011". Профорієнтаційна робота серед молоді: погляд у ма...
Вид-во Львівської політехніки, 2011 г.
ISBN відсутній
Недоступно
0 из 1
Книга
Піх, Зорян Григорович
Каталіз в хімії та технології: підручник
Бадікова Н. О., 2016 г.
ISBN 978-617-7193-78-3
Недоступно
0 из 1
Книга
Піх, Зорян Григорович
Окиснення ненасичених сполук. Кінетика, механізми,проблеми селективності реакцій: монографія
Вид-во Львівської політехніки, 2017 г.
ISBN 978-966-941-046-7
Недоступно
0 из 1
Книга
Никулишин, Ірена Євгенівна
Теоретичні основи технологій харчових виробництв: навч. посіб. для студентів спец. 181 "Харчові технології" ВНЗ
Баікова Н. О., 2017 г.
ISBN 978-617-7448-33-3
Недоступно
0 из 1
Книга
Контроль якості та безпечності харчових продуктів: навч. посіб., для студентів спец. 181 "Харчові технології" вищ. навч. закл.
Левада, 2018 г.
ISBN 978-617-7527-42-7
Недоступно
0 из 1
Книга
Біохімія бродильних виробництв: навч. посіб. для студентів спец. 181 "Харчові технології" ВНЗ
Вид-во Тараса Сороки, 2019 г.
ISBN 978-617-7593-27-9