Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Одес. нац. акад. харч. технологій,

К списку авторов

Одес. нац. акад. харч. технологій,

Сортувати за:заглавию

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

<< назад | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | вперед >>
Розробка технології водопідготовки для виробництва напоїв для спортсменів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Коваленко, Ірина Вікторівна
Розробка технології водопідготовки для виробництва напоїв для спортсменів: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній


Розробка технології ентеросорбентів на основі насіння льону і продуктів його переробки
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Лось Ольга Олександрівна
Розробка технології ентеросорбентів на основі насіння льону і продуктів його переробки: Автореф. дис. ... канд. техн. наук, 03.00.20
[б.в.], 2006 г.
ISBN відсутній


Розробка технології зберігання овочів у розчинах хлоридів при виробництві маринадів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Саламатіна Світлана Єгорівна
Розробка технології зберігання овочів у розчинах хлоридів при виробництві маринадів: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.13
[б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній


Розробка технології і рецептур бісквітних напівфабрикатів на основі нехлібопекарських видів борошна
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Котузаки, Олена Миколаївна
Розробка технології і рецептур бісквітних напівфабрикатів на основі нехлібопекарських видів борошна: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній


Розробка технології інкапсулювання пробіотичних мікроорганізмів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Воловик, Тетяна Миколаївна
Розробка технології інкапсулювання пробіотичних мікроорганізмів: автореф. дис ... канд. техн. наук, 03.00.20
[б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній


Розробка технології карамельних барвників із підсирної сироватки для виробництва молочних продуктів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Коваленко Наталія Олександрівна
Розробка технології карамельних барвників із підсирної сироватки для виробництва молочних продуктів: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2007 г.
ISBN відсутній


Розробка технології карамельного барвника із підсирної сироватки для виробництва молочних продуктів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Коваленко Наталія Олександрівна
Розробка технології карамельного барвника із підсирної сироватки для виробництва молочних продуктів: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2010 г.
ISBN відсутній


Розробка технології ковбасних виробів зі зниженим вмістом нітриту
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Асауляк Альона Василівна
Розробка технології ковбасних виробів зі зниженим вмістом нітриту: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2010 г.
ISBN відсутній


Розробка технології комплексної переробки сої з отриманням консервованих продуктів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Селіванська Ірина Олександрівна
Розробка технології комплексної переробки сої з отриманням консервованих продуктів: Автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.13
[б.в.], 2005 г.
ISBN відсутній


Розробка технології консервів з піленгаса
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Новікова Тетяна Миколаївна
Розробка технології консервів з піленгаса: Автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.13
[б.в.], 2006 г.
ISBN відсутній


Розробка технології консервованих фруктово-ягідних сиропів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Лозовська, Тетяна Сергіївна
Розробка технології консервованих фруктово-ягідних сиропів: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.13
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній


Розробка технології консервування водяного горіха
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Федосова Катерина Сергіївна
Розробка технології консервування водяного горіха: Автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.13
[б.в.], 2005 г.
ISBN відсутній


Розробка технології кулінарної продукції на основі пюреподібних мас із зерен сочевиці
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Атанасова, Віта Вікторівна
Розробка технології кулінарної продукції на основі пюреподібних мас із зерен сочевиці: автореф. дис ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній


Розробка технології лактоферментованих овочевих консервованих продуктів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Холодний Леонід Павлович
Розробка технології лактоферментованих овочевих консервованих продуктів: Автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.13
[б.в.], 2007 г.
ISBN відсутній


Розробка технології лактоферментованого березового соку та напоїв на його основі
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Рогова Наталія Володимирівна
Розробка технології лактоферментованого березового соку та напоїв на його основі: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.13
[б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній


Розробка технології молока гідролізованого згущеного
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Калініна, Олена Дмитрівна
Розробка технології молока гідролізованого згущеного: автореф. дис ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній


Розробка технології молочно-соєвих продуктів подовженого терміну зберігання
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Данчук Юлія Іванівна
Розробка технології молочно-соєвих продуктів подовженого терміну зберігання: Автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2006 г.
ISBN відсутній


Розробка технології м'якого сиру з пробіотичними властивостями
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Скрипніченко, Дмитро Михайлович
Розробка технології м'якого сиру з пробіотичними властивостями: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


Розробка технології м'ясних виробів з використанням зернових культур
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Гарбуз Віктор Григорович
Розробка технології м'ясних виробів з використанням зернових культур: Автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2007 г.
ISBN відсутній


Розробка технології м'ясних паштетів з функціональними інгредієнтами
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Агунова, Лариса Володимирівна
Розробка технології м'ясних паштетів з функціональними інгредієнтами: автореф. дис ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній


© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025