Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Одес. нац. акад. харч. технологій,

К списку авторов

Одес. нац. акад. харч. технологій,

Сортувати за:заглавию

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

<< назад | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | вперед >>
Розробка технології напою кисломолочного для дитячого харчування
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Романченко, Світлана Володимирівна
Розробка технології напою кисломолочного для дитячого харчування: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній


Розробка технології низьколактозних молочних продуктів з використанням ферментних препаратів B-га...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Погосян Анаіт Сємівна
Розробка технології низьколактозних молочних продуктів з використанням ферментних препаратів B-га...: Автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2007 г.
ISBN відсутній


Розробка технології овочевих десертів на основі білих коренів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Голінська, Яна Андріївна
Розробка технології овочевих десертів на основі білих коренів: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній


Розробка технології овочевих соків і напоїв з підвищеним вмістом γ-аміномасляної кислоти
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Зубкова, Катерина Віталіївна
Розробка технології овочевих соків і напоїв з підвищеним вмістом γ-аміномасляної кислоти: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.13
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній


Розробка технології паст білкових для дитячого харчування
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Українцева, Юлія Сергіївна
Розробка технології паст білкових для дитячого харчування: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


Розробка технології пастеризованого молока з подовженим терміном зберігання
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Кручек Оксана Анатоліївна
Розробка технології пастеризованого молока з подовженим терміном зберігання: Автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2007 г.
ISBN відсутній


Розробка технології питних молочних напоїв геродієтичного призначення з подовженим терміном збері...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Дідух Геннадій Васильович
Розробка технології питних молочних напоїв геродієтичного призначення з подовженим терміном збері...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2007 г.
ISBN відсутній


Розробка технології підготовки і переробки голозерного вівса в круп'яні продукти
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Кустов, Ігор Олександрович
Розробка технології підготовки і переробки голозерного вівса в круп'яні продукти: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.02
[б.в.], 2015 г.
ISBN відсутній


Розробка технології плодових соків з підвищеним збереженням біологічно активних речовин
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Пилипенко Інна Василівна
Розробка технології плодових соків з підвищеним збереженням біологічно активних речовин: Автореф. дис. ...канд. техн. наук, 05.18.13
[б.в.], 2004 г.
ISBN відсутній


Розробка технології помадних цукерок з функціональними рослинними інгредієнтами
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Толстих Вікторія Юріївна
Розробка технології помадних цукерок з функціональними рослинними інгредієнтами: Автореф. дис. канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2002 г.
ISBN відсутній


Розробка технології препаратів лактобацил і їх використання для виготовлення сирокопчених ковбас
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Фабіянська Ірина Валентинівна
Розробка технології препаратів лактобацил і їх використання для виготовлення сирокопчених ковбас: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 03.00.20
[б.в.], 2008 г.
ISBN відсутній


Розробка технології пресованих хлібопекарських дріжджів, збагачених йодом і селеном
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Овсяннікова, Тетяна Олександрівна
Розробка технології пресованих хлібопекарських дріжджів, збагачених йодом і селеном: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 03.00.20
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній


Розробка технології синбіотичних біологічно активних добавок
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Крупицька, Лариса Олександрівна
Розробка технології синбіотичних біологічно активних добавок: автореф. дис. … канд. техн. наук, 03.00.20
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній


Розробка технології солодких соусів з використанням хеномелесу
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Левченко, Юлія Вікторівна
Розробка технології солодких соусів з використанням хеномелесу: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2017 г.
ISBN відсутній


Розробка технології сортового помелу пшениці з використанням процесу лущення зерна
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Ковальов, Михайло Олександрович
Розробка технології сортового помелу пшениці з використанням процесу лущення зерна: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.02
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній


Розробка технології соусів-дресингів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Жмудь Альона Вікторівна
Розробка технології соусів-дресингів: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній


Розробка технології сухих сумішей з гідролізованим білком для дитячого харчування
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Декуша Ганна Валеріївна
Розробка технології сухих сумішей з гідролізованим білком для дитячого харчування: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній


Розробка технології сушіння кисломолочного сиру в завислому шарі
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Недобійчук Тетяна Володимирівна
Розробка технології сушіння кисломолочного сиру в завислому шарі: Автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2003 г.
ISBN відсутній


Розробка технології твердого сиру функціонального призначення
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Ланженко, Любов Олександрівна
Розробка технології твердого сиру функціонального призначення: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


Розробка технології ферментованих продуктів на основі топінамбура
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Буланша, Наталя Анатоліївна
Розробка технології ферментованих продуктів на основі топінамбура: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.13
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній


© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025