Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Одес. нац. акад. харч. технологій,

К списку авторов

Одес. нац. акад. харч. технологій,

Сортувати за:заглавию

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

<< назад | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | вперед >>
Розробка технології фруктових та овочевих наповнювачів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Устенко Інна Андріївна
Розробка технології фруктових та овочевих наповнювачів: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.13
[б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній


Розробка технології функціональних антоціанових добавок з використанням процесів механоактивації ...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Крячко Тетяна Вікторівна
Розробка технології функціональних антоціанових добавок з використанням процесів механоактивації ...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.13
[б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній


Розробка технології хліба на основі зернових сумішей
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Іванова, Ганна Станіславівна
Розробка технології хліба на основі зернових сумішей: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній


Розробка технології хлібобулочних виробів з використанням рослинних білків
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Шевченко Роман Іванович
Розробка технології хлібобулочних виробів з використанням рослинних білків: Автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2003 г.
ISBN відсутній


Розробка технології хлорофілвмісних консервованих продуктів з листових овочів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Кузнецова, Катерина Дмитрівна
Розробка технології хлорофілвмісних консервованих продуктів з листових овочів: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.13
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній


Розробка технології швидкозаморожених напівфабрикатів із замороженої м'ясної сировини
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Шарпе, Ганна Олександрівна
Розробка технології швидкозаморожених напівфабрикатів із замороженої м'ясної сировини: автореф. дис ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній


Розробка технологій десертних ферментованих продуктів функціонального призначення
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Соломон, Алла Миколаївна
Розробка технологій десертних ферментованих продуктів функціонального призначення: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній


Розробка технологій желейних кондитерських виробів з використанням фітодобавок
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Золотарьова Людмила Анатоліївна
Розробка технологій желейних кондитерських виробів з використанням фітодобавок: Автореф. дис. канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2002 г.
ISBN відсутній


Розробка технологій консервованих слабоалкогольних напоїв на виноградно-овочевій основі
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Радіонова Ольга Вікторівна
Розробка технологій консервованих слабоалкогольних напоїв на виноградно-овочевій основі: Автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.13
[б.в.], 2006 г.
ISBN відсутній


Розробка технологій майонезних соусів, збагачених біокоректорами
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Маковська, Тетяна Валентинівна
Розробка технологій майонезних соусів, збагачених біокоректорами: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній


Розробка технологій молочно-рослинних десертів профілактичного призначення
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Золовська, Олена Василівна
Розробка технологій молочно-рослинних десертів профілактичного призначення: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній


Розробка технологій м'ясорослинних консервованих продуктів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Бочковський Андрій Петрович
Розробка технологій м'ясорослинних консервованих продуктів: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.13
[б.в.], 2010 г.
ISBN відсутній


Розробка технологій напоїв і соусної продукції на основі горіхоплідної та насіннєвої сировини
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Степанова, Вікторія Сергіївна
Розробка технологій напоїв і соусної продукції на основі горіхоплідної та насіннєвої сировини: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній


Розробка технологій препаратів ß-глюкану дріжджів Saccharomyces cerevisiae
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Шапкіна, Кристина Ігорівна
Розробка технологій препаратів ß-глюкану дріжджів Saccharomyces cerevisiae: автореф. дис. … канд. техн. наук, 03.00.20
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній


Розробка технологій ферментованих молочних напоїв діабетичного призначення з використанням компле...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Могилянська Надія Олександрівна
Розробка технологій ферментованих молочних напоїв діабетичного призначення з використанням компле...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2008 г.
ISBN відсутній


Розробка технологій функціональних інгредієнтів з про- і пребіотичними властивостями
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Гоцуленко Марія Ігорівна
Розробка технологій функціональних інгредієнтів з про- і пребіотичними властивостями: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 03.00.20
[б.в.], 2008 г.
ISBN відсутній


Розробка технологій функціональних консервованих інгредієнтів з яблучних вичавок
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Ліганенко, Маргарита Геннадіївна
Розробка технологій функціональних консервованих інгредієнтів з яблучних вичавок: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.13
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній


Розробка функціональних залізовмісних м'ясних продуктів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Шлапак, Галина Всеволодівна
Розробка функціональних залізовмісних м'ясних продуктів: автореф. дис ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній


Розробка холодильних систем на основі ежекторних машин з раціональним енерговикористанням і утилі...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Єрін, Володимир Олександрович
Розробка холодильних систем на основі ежекторних машин з раціональним енерговикористанням і утилі...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.05.14
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній


Розроблення методів аналізу та розрахунку ефективних мікроканальних повітряних конденсаторів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Ольшевська, Ольга Володимирівна
Розроблення методів аналізу та розрахунку ефективних мікроканальних повітряних конденсаторів: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.05.14
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній


© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025