Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Одес. нац. акад. харч. технологій,

К списку авторов

Одес. нац. акад. харч. технологій,

Сортувати за:заглавию

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

<< назад | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | вперед >>
Удосконалення сонячних багатофункціональних систем життєзабезпечення на основі тепловикористовуюч...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Людницький, Костянтин Володимирович
Удосконалення сонячних багатофункціональних систем життєзабезпечення на основі тепловикористовуюч...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.05.14
[б.в.], 2017 г.
ISBN відсутній


Удосконалення способу виділення рослинних ліпаз та їх застосування в технологіях харчових продуктів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Хассан Е. А. Рамадан
Удосконалення способу виділення рослинних ліпаз та їх застосування в технологіях харчових продуктів: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 03.00.20
[б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній


Удосконалення теплотехнологій харчових виробництв на основі систем термотрансформації, теплоутилі...
Недоступно
 0 из 2
Автореферат/Дисертація
Зиков, Олександр Вікторович
Удосконалення теплотехнологій харчових виробництв на основі систем термотрансформації, теплоутилі...: автореф. дис. … д-ра техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології бісквітних напівфабрикатів для борошняних кондитерських виробів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Капетула, Сергій Маркіянович
Удосконалення технології бісквітних напівфабрикатів для борошняних кондитерських виробів: автореф. дис. … канд. техн. наук , 05.18.01
[б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів на основі борошна з ваксі-пшениці
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Хвостенко, Катерина Володимирівна
Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів на основі борошна з ваксі-пшениці: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2015 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології вершкового масла підвищеної харчової цінності
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Очколяс, Олена Миколаївна
Удосконалення технології вершкового масла підвищеної харчової цінності: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології виготовлення бринзи
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Скульська, Інна Володимирівна
Удосконалення технології виготовлення бринзи: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2017 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології виробів з дріжджового тіста з використанням хеномелесу
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Горобець, Олександра Михайлівна
Удосконалення технології виробів з дріжджового тіста з використанням хеномелесу
[б.в.], 2017 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології виробництва виноградного соку з застосуванням рівномірного електромагніт...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Оленєв Микола Володимирович
Удосконалення технології виробництва виноградного соку з застосуванням рівномірного електромагніт...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.13
[б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології виробництва вітамінних кормових добавок
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Лапінська Алла Петрівна
Удосконалення технології виробництва вітамінних кормових добавок: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2008 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології виробництва комбікормів для домашніх тварин
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Бордун Тетяна Василівна
Удосконалення технології виробництва комбікормів для домашніх тварин: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2010 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології виробництва комбікормів для коней
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Цюндик, Олександр Григорович
Удосконалення технології виробництва комбікормів для коней: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.02
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології виробництва комбікормів для молодняка сільськогоподарської птиці
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Ворона Ніна В'ячеславівна
Удосконалення технології виробництва комбікормів для молодняка сільськогоподарської птиці: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.02
[б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології виробництва комбікормів для сільськогосподарської птиці
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Малакі, Ілона Савелівна
Удосконалення технології виробництва комбікормів для сільськогосподарської птиці: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.02
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології виробництва комбікормів для собак
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Воєцька Олена Євгенівна
Удосконалення технології виробництва комбікормів для собак: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.02
[б.в.], 2007 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології виробництва комбікормів для форелі
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Фігурська, Людмила Володимирівна
Удосконалення технології виробництва комбікормів для форелі: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.02
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології виробництва консервів із грибів шампіньйонів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Наконечна Юлія Григорівна
Удосконалення технології виробництва консервів із грибів шампіньйонів: Автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.13
[б.в.], 2007 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології виробництва консервованого зеленого горошку
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Рейад Шамхі Алі
Удосконалення технології виробництва консервованого зеленого горошку: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.13
[б.в.], 2010 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології виробництва концентрованих томатопродуктів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Мазуренко Ігор Костянтинович
Удосконалення технології виробництва концентрованих томатопродуктів: Автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.13
[б.в.], 2006 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології виробництва концентрованого пюреподібного яблучного напівфабрикату
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Сапожнікова Наталія Юріївна
Удосконалення технології виробництва концентрованого пюреподібного яблучного напівфабрикату: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.13
[б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній


© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025