Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Одес. нац. акад. харч. технологій,

К списку авторов

Одес. нац. акад. харч. технологій,

Сортувати за:заглавию

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

<< назад | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | вперед >>
Удосконалення технології післязбиральної обробки та зберігання зерна амаранту
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Валентюк, Наталія Олександрівна
Удосконалення технології післязбиральної обробки та зберігання зерна амаранту: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.02
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології приймально-відпускних операцій та зберігання зерна на зернових терміналах
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Шпак, Віталій Миколайович
Удосконалення технології приймально-відпускних операцій та зберігання зерна на зернових терміналах: автореф. дис. ... канд. техн. наук, спец. 05.18.02
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології рибних консервів з застосуванням гідроколоїдів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Богомолова, Валерія Вікторівна
Удосконалення технології рибних консервів з застосуванням гідроколоїдів: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології рибних консервів у томатному соусі
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Кушніренко Надія Михайлівна
Удосконалення технології рибних консервів у томатному соусі: Автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2007 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології рибних паст підвищеної біологічної цінності
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Менчинська, Аліна Анатоліївна
Удосконалення технології рибних паст підвищеної біологічної цінності: автореф. дис. … канд. техн. наук , 05.18.04
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології розсільного заморожування риби
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Паламарчук Ганна Станіславівна
Удосконалення технології розсільного заморожування риби: Автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2005 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології сирів голландської групи при застосуванні мікроелементів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Михайлицька Ольга Романівна
Удосконалення технології сирів голландської групи при застосуванні мікроелементів: Автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2005 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології сиру кисломолочного для дитячого харчування
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Назаренко Юлія Валентинівна
Удосконалення технології сиру кисломолочного для дитячого харчування: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології соєпродуктів з використанням ендогенних ферментів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Міськін Олексій Миколайович
Удосконалення технології соєпродуктів з використанням ендогенних ферментів: Автореф. дис. ... канд. техн. наук, 03.00.20
[б.в.], 2005 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології хлібобулочних виробів з використанням лікарської та пряно-ароматичної си...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Кожевнікова, Вікторія Олегівна
Удосконалення технології хлібобулочних виробів з використанням лікарської та пряно-ароматичної си...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології хлібобулочних виробів із пшеничного борошна з використанням хмелевих екс...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Соколова, Наталія Юріївна
Удосконалення технології хлібобулочних виробів із пшеничного борошна з використанням хмелевих екс...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології швидкозаморожених десертів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Паскал Юлія Геннадіївна
Удосконалення технології швидкозаморожених десертів: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.13
[б.в.], 2010 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології яблучного соку з використанням вакууму
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Суткович Тетяна Юліанівна
Удосконалення технології яблучного соку з використанням вакууму: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.13
[б.в.], 2007 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технологій виробів з м'яса птиці з використанням атермічного оброблення
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Прокопенко, Ірина Олександрівна
Удосконалення технологій виробів з м'яса птиці з використанням атермічного оброблення: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технологій виробництва страв та кулінарних виробів на зерновій основі
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Кашкано, Мар'яна Анатоліївна
Удосконалення технологій виробництва страв та кулінарних виробів на зерновій основі: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній


Удосконалення транспортно-технологічних ліній елеваторів та хлібоприймальних підприємств
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Люлько Юрій Борисович
Удосконалення транспортно-технологічних ліній елеваторів та хлібоприймальних підприємств: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2008 г.
ISBN відсутній


Удосконалення характеристик та показників ежекторної холодильної машини, що працює на низькокипля...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Воловик, Олексій Станіславович
Удосконалення характеристик та показників ежекторної холодильної машини, що працює на низькокипля...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.05.14
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній


Удосконалення холодильної системи комплексу низькотемпературної конденсації попутного нафтового газу
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Остапенко, Олексій Володимирович
Удосконалення холодильної системи комплексу низькотемпературної конденсації попутного нафтового газу: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.05.14
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній


Універсальний метод профілювання канальних дифузорів із заданим розподілом швидкостей для відцент...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Скорик, Андрій Вікторович
Універсальний метод профілювання канальних дифузорів із заданим розподілом швидкостей для відцент...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.05.14
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній


Управління конкурентною стратегією м'ясопереробних підприємств
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Дьяченко, Юлія Володимирівна
Управління конкурентною стратегією м'ясопереробних підприємств: автореф. дис. … канд. екон. наук, 08.00.04
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній


© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025