Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Львів. торг.-екон. ун-т,

К списку авторов

Львів. торг.-екон. ун-т,

Сортувати за:заглавию

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

<< назад | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23
Формування регіональних кластерів: проблеми, детермінанти та перспективи
Недоступно
 0 из 1
Книга
Іванченко, Галина Валеріївна
Формування регіональних кластерів: проблеми, детермінанти та перспективи: монографія
ЛТЕУ, 2016 г.
ISBN відсутній


Формування системи інтернет-маркетингу підприємств туризму в умовах розвитку цифрових комунікацій
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Баран, Ростислав Ярославович
Формування системи інтернет-маркетингу підприємств туризму в умовах розвитку цифрових комунікацій: автореф. дис. … д-ра екон. наук, [спец.] 08.04.04
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній


Формування споживних властивостей полімерних пакувальних матеріалів для хлібобулочних виробів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Чорна, Анастасія Іванівна
Формування споживних властивостей полімерних пакувальних матеріалів для хлібобулочних виробів: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2017 г.
ISBN відсутній


Формування споживних властивостей та експертиза саморятівників шахтних ізолюючих на хімічно зв'яз...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Кралюк, Марина Олександрівна
Формування споживних властивостей та експертиза саморятівників шахтних ізолюючих на хімічно зв'яз...: автореф. дис. … канд. техн. наук, спец. 05.18.08
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній


Формування стратегії соціально-економічного розвитку підприємницьких структур в Україні
Недоступно
 0 из 1
Книга

Формування стратегії соціально-економічного розвитку підприємницьких структур в Україні: матеріали II Всеукраїнської науково-практичної конференції, 23-25 листопада 2016 р., м. Львів
Українська академія друкарства, 2016 г.
ISBN відсутній


Формування стратегії соціально-економічного розвитку підприємницьких структур в Україні
Недоступно
 0 из 1
Книга

Формування стратегії соціально-економічного розвитку підприємницьких структур в Україні: матеріали III Всеукр. наук.-практ. конф., 23-25 листопада 2017 р., м. Львів
Українська академія друкарства, 2017 г.
ISBN відсутній


Формування та оцінювання споживних властивостей туристичного взуття
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Стефаник, Михайло Павлович
Формування та оцінювання споживних властивостей туристичного взуття: автореф. дис. ... канд. техн. наук, спец. 05.18.08
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній


Формування та реалізація потенціалу розвитку малого підприємництва на сільських територіях
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Ярова, Юлія Михайлівна
Формування та реалізація потенціалу розвитку малого підприємництва на сільських територіях: автореф. дис. … канд. екон. наук, 08.00.03
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній


Харчова хімія: аналіз та хімічний склад харчових продуктів
Недоступно
 0 из 1
Книга

Харчова хімія: аналіз та хімічний склад харчових продуктів: навч. посіб.
Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2020 г.
ISBN 978-617-602-263-3


Харчові виробництва. Формування технології первинної переробки забійних тварин на основі функціон...
Недоступно
 0 из 1
Книга
Ощипок, Ігор Миколайович
Харчові виробництва. Формування технології первинної переробки забійних тварин на основі функціон...: монографія
Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2020 г.
ISBN 978-617-602-284-8


Харчові технології. Доставка промислових тварин на м'ясопереробні підприємства й передзабійні тех...
Недоступно
 0 из 1
Книга
Ощипок, Ігор Миколайович
Харчові технології. Доставка промислових тварин на м'ясопереробні підприємства й передзабійні тех...: монографія
ЛТЕУ, 2017 г.
ISBN 978-617-602-213-8


Холодильна технологія та технічні засоби її забезпечення
Недоступно
 0 из 1
Книга
Бодак, Михайло Петрович
Холодильна технологія та технічні засоби її забезпечення: підручник
Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2018 г.
ISBN 978-617-602-223-7


Центральний банк і грошово-кредитна політика
Недоступно
 0 из 1
Книга

Центральний банк і грошово-кредитна політика: плани, завдання і метод. вказівки до семінар. і практ. занять для здобувачів ступеня вищ. освіти "бакалавр" галузі знань 07 "Управління...
Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2018 г.
ISBN відсутній


Цивільне право та процес: словник термінів
Недоступно
 0 из 1
Книга
Демків, Р. Я.
Цивільне право та процес: словник термінів
Растр-7, 2019 г.
ISBN 978-617-7726-62-2


Цивільне право України
Недоступно
 0 из 1
Книга

Цивільне право України: навч. посіб., за Прогр. предмет. тесту єдиного фахового вступного випробування для вступу на спец. 081 "Право"
Растр-7, 2023 г.
ISBN 978-617-8296-16-2


Цивільне право України. Особлива частина
Недоступно
 0 из 1
Книга

Цивільне право України. Особлива частина: метод. вказівки та завдання до практ. занять, самост. роботи і тести для поточ. та підсумк. контролю знань і вмінь здобувачів вищ. освіти першого...
Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2019 г.
ISBN відсутній


Цивільне право України. Особлива частина
Нет экз.
Багатотомне видання

Цивільне право України. Особлива частина: навч. посіб.
Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2020 г.
ISBN 978-617-602-281-7


Чеська мова для початківців
Недоступно
 0 из 1
Книга

Чеська мова для початківців: навч. посіб.
Čeština pro začátečníky
Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2021 г.
ISBN 978-617-602-299-2


Чисельні методи
Недоступно
 0 из 1
Книга

Чисельні методи: конспект лекцій та тести для перевірки знань для студентів спец. 122 "Комп'ютерні науки та інформаційні технології"
Львів. торг.-екон. ун-т, 2017 г.
ISBN відсутній


Якість і безпечність харчової продукції і сировини - проблеми сьогодення
Недоступно
 0 из 1
Книга

Якість і безпечність харчової продукції і сировини - проблеми сьогодення: матеріали Міжнар. конф., присвяч. 80-річчю Заслуж. діяча науки і техніки України, д.т.н., проф. Львів. торг.-екон. ун-у...
Львів. торг.-екон. ун-т, 2020 г.
ISBN 978-617-602-279-4


© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025