Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі,

К списку авторов

Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі,

Сортувати за:заглавию

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

<< назад | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | вперед >>
Бухгалтерський облік і контроль соціального капіталу торговельних підприємств
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Мельничук, Марина Олексіївна
Бухгалтерський облік і контроль соціального капіталу торговельних підприємств: автореф. дис. … канд. екон. наук, 08.00.09
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній


Обліково-аналітичне забезпечення управління фінансовою стійкістю підприємств торгівлі
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Нагорна, Ірина Володимирівна
Обліково-аналітичне забезпечення управління фінансовою стійкістю підприємств торгівлі: автореф. дис. … канд. екон. наук, 08.00.09
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній


Технологія заморожених та порошкоподібних дрібнодисперсних добавок і оздоровчих продуктів із інул...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Балабай, Катерина Сергіївна
Технологія заморожених та порошкоподібних дрібнодисперсних добавок і оздоровчих продуктів із інул...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.13
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній


Формування товарознавчих властивостей замороженого напівфабрикату для смузі на основі плодово-ягі...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Соколова, Євгенія Борисівна
Формування товарознавчих властивостей замороженого напівфабрикату для смузі на основі плодово-ягі...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній


Організаційно-методичне забезпечення формування інтегрованої звітності
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Макаренко, Віта Юріївна
Організаційно-методичне забезпечення формування інтегрованої звітності: автореф. дис. … канд. екон. наук, 08.00.09
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній


Формування доходів персоналу підприємств харчової промисловості
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Бірюченко, Світлана Юріївна
Формування доходів персоналу підприємств харчової промисловості: автореф. дис. ... канд. екон. наук, 08.00.04
[б.в.], 2020 г.
ISBN відсутній


Оцінка ефективності підприємницької діяльності в роздрібній торгівлі
Недоступно
 0 из 1
Книга
Чорна, Марина Віталіївна
Оцінка ефективності підприємницької діяльності в роздрібній торгівлі: монографія
Лідер, 2018 г.
ISBN 978-617-7476-06-0


Теоретико-методологічні засади управління економічною безпекою підприємств роздрібної торгівлі
Недоступно
 0 из 1
Книга
Шуміло, Ольга Станіславівна
Теоретико-методологічні засади управління економічною безпекою підприємств роздрібної торгівлі: монографія
Лідер, 2018 г.
ISBN 978-617-7476-04-6


Логістика
Недоступно
 0 из 1
Книга
Пономарьова, Юлія Володимирівна
Логістика: навчальний посібник для студентів ВНЗ
Центр навчальної літератури, 2005 г.
ISBN 966-364-100-2


Методологія управління інноваційним розвитком бізнесу в умовах цифрової економіки
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Гринько, Павло Леонідович
Методологія управління інноваційним розвитком бізнесу в умовах цифрової економіки: автореф. дис. ... д-ра екон. наук, спец. 08.00.04
[б.в.], 2020 г.
ISBN відсутній


Бухгалтерський облік природного капіталу в системі управління підприємствами харчової індустрії
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Лопін, Андрій Олександрович
Бухгалтерський облік природного капіталу в системі управління підприємствами харчової індустрії: автореф. дис. ... канд. екон. наук, спец. 08.00.09
[б.в.], 2020 г.
ISBN відсутній


Бухгалтерський облік та аудит маркетингової діяльності торговельних підприємств
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Верзілова, Ганна Романівна
Бухгалтерський облік та аудит маркетингової діяльності торговельних підприємств: автореф. дис. ... канд. екон. наук, спец. 08.00.09
[б.в.], 2020 г.
ISBN відсутній


Харчові технології
Недоступно
 0 из 1
Книга

Харчові технології: технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів, навч. посіб.
Бровін О. В., 2019 г.
ISBN 978-617-7738-55-7


Митна справа
Недоступно
 0 из 1
Книга
Дубініна, Антоніна Анатоліївна
Митна справа: підручник, для студентів вищ. навч. закл.
Центр учбової літератури, 2010 г.
ISBN 978-611-01-0017-5


Методологія формування стратегії розвитку підприємств торгівлі
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Зубков, Сергій Олександрович
Методологія формування стратегії розвитку підприємств торгівлі: автореф. дис. ... д-ра екон. наук, спец. 08.00.04
[б.в.], 2020 г.
ISBN відсутній


Управління бізнес-процесами підприємств торгівлі
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Ольшанський, Олександр Васильович
Управління бізнес-процесами підприємств торгівлі: автореф. дис. ... д-ра екон. наук, спец. 08.00.04
[б.в.], 2020 г.
ISBN відсутній


Технологія кремово-збивних цукерок з використанням насіння чіа
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Шкляєв, Олексій Миколайович
Технологія кремово-збивних цукерок з використанням насіння чіа: автореф. дис. ... канд. техн. наук, спец. 05.18.01
[б.в.], 2020 г.
ISBN відсутній


Забезпечення економічної безпеки бізнес-процесів підприємства торгівлі
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Коптєва, Ганна Миколаївна
Забезпечення економічної безпеки бізнес-процесів підприємства торгівлі: автореф. дис. ... д-ра екон. наук, спец. 08.00.04
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній


Товарознавство плодоовочевих товарів, пряно-ароматичних рослин та прянощів
Недоступно
 0 из 1
Книга
Льовшина, Л. Д.
Товарознавство плодоовочевих товарів, пряно-ароматичних рослин та прянощів: навч. посіб., для студентів вищ. навч. закл.
Серія: Технологія, обладнання та товарознавство харчових виробництв
Ліра-К, 2010 г.
ISBN 978-966-2174-08-3


Системне забезпечення економічної активності та сталого розвитку суб'єктів підприємницької діяльн...
Недоступно
 0 из 1
Книга

Системне забезпечення економічної активності та сталого розвитку суб'єктів підприємницької діяльн...: кол. моногр.
Іванченко І. С., 2020 г.
ISBN 978-966-405-510-6


© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025