Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Хлебников, Владимир Иванович

К списку авторов

Хлебников, Владимир Иванович

Сортувати за:заглавию

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

Физико-химические процессы, протекающие в пищевых продуктах при их кулинарной обработке
Недоступно
 0 из 1
Книга
Ратушный Александр Сергеевич
Т. 1: Физико-химические процессы, протекающие в пищевых продуктах при их кулинарной обработке
2004 г.
ISBN 5-03-003580-X


Технология товаров (продовольственных)
Недоступно
 0 из 2
Книга
Хлебников Владимир Иванович
Технология товаров (продовольственных): Учеб. для студ. вузов
ИД "Дашков и К", 2002 г.
ISBN 5-8316-0012-2


Экспертиза мяса и мясных продуктов
Недоступно
 0 из 1
Книга
Хлебников Владимир Иванович
Экспертиза мяса и мясных продуктов: Учебное пособие для студентов кооператив. ВУЗов по спец. 351100 "Товароведение и экспертиза товаров (по областям применения)".
ИТК "Дашков и К", 2004 г.
ISBN відсутній


© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025