Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Мельник, Оксана Петрівна

К списку авторов

Мельник, Оксана Петрівна

Сортувати за:заглавию

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

Синтез і кристалічна структура алільних -комплексів сульфамату Cu(І)
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Мельник Оксана Петрівна
Синтез і кристалічна структура алільних -комплексів сульфамату Cu(І): Автореф. дис. ... канд. хім. наук, 02.00.01
[б.в.], 2003 г.
ISBN відсутній


Комплексне лікування ускладненого сечостатевого хламідіозу у жінок доксицикліном у поєднанні із в...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Мельник Оксана Петрівна
Комплексне лікування ускладненого сечостатевого хламідіозу у жінок доксицикліном у поєднанні із в...: автореф. дис. ... канд. мед. наук, 14.01.20
[б.в.], 2005 г.
ISBN відсутній


Хмельниччина в роки Великої Вітчизняної війни (1941-1945 рр.) або Поділля очима солдатів Вермахту
Недоступно
 0 из 1
Книга

Хмельниччина в роки Великої Вітчизняної війни (1941-1945 рр.) або Поділля очима солдатів Вермахту
Мельник А. А., 2013 г.
ISBN 978-966-8587-97-9


Колоїдно-хімічні властивості водних суспензій крохмалів та їх роль у процесах структуроутворення
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Мельник, Оксана Петрівна
Колоїдно-хімічні властивості водних суспензій крохмалів та їх роль у процесах структуроутворення: автореф. дис. … канд. хім. наук, 02.00.11
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній


Системи управління якістю на підприємствах харчової промисловості
Недоступно
 0 из 1
Книга

Системи управління якістю на підприємствах харчової промисловості: навч. посіб.
Олді+, 2023 г.
ISBN 978-966-289-727-2


Харчова токсикологія
Недоступно
 0 из 1
Книга
Мельник, Оксана Петрівна
Харчова токсикологія: навч. посіб.
Олді+, 2022 г.
ISBN 978-966-289-641-1


© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025