Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Київ. нац. торг.-економ. ун-т,
К списку авторов
Київ. нац. торг.-економ. ун-т,
Сортувати за:заглавиюЗв'язані описи:
Книга
Тести к курсу "Митне регулювання зовнішньоекономічної діяльності" для студентів спеціальності 7.0...
КНТЕУ, 2000 г.
ISBN відсутній
Тести к курсу "Митне регулювання зовнішньоекономічної діяльності" для студентів спеціальності 7.0...
КНТЕУ, 2000 г.
ISBN відсутній
Книга
Технічні засоби митного контролю: Опорний конспект для студентів товарознавчого факультету спеціальності 7.050302 "Товарознавство та експертиза в митній справі"
КНТЕУ, 2002 г.
ISBN відсутній
Технічні засоби митного контролю: Опорний конспект для студентів товарознавчого факультету спеціальності 7.050302 "Товарознавство та експертиза в митній справі"
КНТЕУ, 2002 г.
ISBN відсутній
Книга
Плескач Валентина Леонідівна
Технології електронного бізнесу: Монографія
Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2004 г.
ISBN 966-629-138-X
Плескач Валентина Леонідівна
Технології електронного бізнесу: Монографія
Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2004 г.
ISBN 966-629-138-X
Книга
Федулова, Любов Іванівна
Технологічна політика: глобальний контекст та українська практика: монографія
Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2015 г.
ISBN 978-966-629-723-8
Федулова, Любов Іванівна
Технологічна політика: глобальний контекст та українська практика: монографія
Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2015 г.
ISBN 978-966-629-723-8
Книга
Технологічне проектування підприємств: Опорний конспект лекцій для студентів фаху "Менеджмент організацій" усіх форм навчання
КНТЕУ, 2003 г.
ISBN відсутній
Технологічне проектування підприємств: Опорний конспект лекцій для студентів фаху "Менеджмент організацій" усіх форм навчання
КНТЕУ, 2003 г.
ISBN відсутній
Книга
Цензура, Микола Олександрович
Технологія Java: навч. посіб.
Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2021 г.
ISBN 978-966-918-013-1
Цензура, Микола Олександрович
Технологія Java: навч. посіб.
Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2021 г.
ISBN 978-966-918-013-1
Автореферат/Дисертація
Романовська, Ольга Леонідівна
Технологія бісквітів підвищеної харчової цінності на основі борошняних сумішей: автореф. дис. ... канд. техн. наук, спец. 05.18.16
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній
Романовська, Ольга Леонідівна
Технологія бісквітів підвищеної харчової цінності на основі борошняних сумішей: автореф. дис. ... канд. техн. наук, спец. 05.18.16
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Марцин Тетяна Олександрівна
Технологія бісквітних і пісочних виробів функціонального призначення: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2010 г.
ISBN відсутній
Марцин Тетяна Олександрівна
Технологія бісквітних і пісочних виробів функціонального призначення: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2010 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Собко Анна Борисівна
Технологія бісквітного напівфабрикату і рулету репродуктивного призначення: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній
Собко Анна Борисівна
Технологія бісквітного напівфабрикату і рулету репродуктивного призначення: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Данилюк, Інна Петрівна
Технологія борошняних кулінарних виробів з порошком Atherina pontica: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній
Данилюк, Інна Петрівна
Технологія борошняних кулінарних виробів з порошком Atherina pontica: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Криворучко, Мирослав Юрійович
Технологія борошняних кулінарних виробів на основі пророщеного зерна пшениці: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній
Криворучко, Мирослав Юрійович
Технологія борошняних кулінарних виробів на основі пророщеного зерна пшениці: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Демічковська, Мирослава Павлівна
Технологія борошняних кулінарних виробів на основі функціональних композицій: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній
Демічковська, Мирослава Павлівна
Технологія борошняних кулінарних виробів на основі функціональних композицій: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Слободнюк, Руслан Євгенійович
Технологія десертної продукції на основі механічно модифікованого кукурудзяного крохмалю: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.06
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній
Слободнюк, Руслан Євгенійович
Технологія десертної продукції на основі механічно модифікованого кукурудзяного крохмалю: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.06
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній
Книга
Колтунов Віктор Андрійович
Технологія зберігання продовольчих товарів: Лабораторний практикум
КНТЕУ, 2003 г.
ISBN 966-629-070-7
Колтунов Віктор Андрійович
Технологія зберігання продовольчих товарів: Лабораторний практикум
КНТЕУ, 2003 г.
ISBN 966-629-070-7
Книга
Колтунов Віктор Андрійович
Технологія зберігання продовольчих товарів: Підручник
КНТЕУ, 2003 г.
ISBN 966-629-083-9
Колтунов Віктор Андрійович
Технологія зберігання продовольчих товарів: Підручник
КНТЕУ, 2003 г.
ISBN 966-629-083-9
Книга
Колтунов, Віктор Андрійович
Технологія зберігання товарів. Харчові продукти: навчальний посібник
ISBN 978-966-629-691-0
Колтунов, Віктор Андрійович
Технологія зберігання товарів. Харчові продукти: навчальний посібник
Серія: Товарознавство
Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2014 г.ISBN 978-966-629-691-0
Автореферат/Дисертація
Дейниченко, Людмила Григорівна
Технологія молочно-білкових концентратів зі сколотин з використанням плодово-ягідних коагулянтів: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній
Дейниченко, Людмила Григорівна
Технологія молочно-білкових концентратів зі сколотин з використанням плодово-ягідних коагулянтів: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Кандалей Ольга Валентинівна
Технологія м'ясних кулінарних виробів функціонального призначення з використанням фукусів: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2007 г.
ISBN відсутній
Кандалей Ольга Валентинівна
Технологія м'ясних кулінарних виробів функціонального призначення з використанням фукусів: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2007 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Медведовський Яків Семенович
Технологія м'ясних фаршевих виробів з біологічно активними речовинами: Автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2003 г.
ISBN відсутній
Медведовський Яків Семенович
Технологія м'ясних фаршевих виробів з біологічно активними речовинами: Автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2003 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Федорова Діна Володимирівна
Технологія оздоблювальних напівфабрикатів з екстратом стевії та продуктами переробки морських вод...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2006 г.
ISBN відсутній
Федорова Діна Володимирівна
Технологія оздоблювальних напівфабрикатів з екстратом стевії та продуктами переробки морських вод...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2006 г.
ISBN відсутній