Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Рашевська, Тамара Олексіївна

К списку авторов

Рашевська, Тамара Олексіївна

Сортувати за:заглавию

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

Вступ до харчової технології. Методичні вказівки до вивчення дисципліни
Недоступно
 0 из 1
Книга

Вступ до харчової технології. Методичні вказівки до вивчення дисципліни: Для студ. спец. 6.091700 "Технологія зберегання, консервування та переробки молока" напряму 0917 "Харчова...
НУХТ, 2003 г.
ISBN відсутній


Наукове обгрунтування технології і формування наноструктури вершкового масла функціонального приз...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Рашевська Тамара Олексіївна
Наукове обгрунтування технології і формування наноструктури вершкового масла функціонального приз...: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2007 г.
ISBN відсутній


Наукові основи технології і формування наноструктури вершкового масла з рослинними харчовими доба...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Рашевська Тамара Олексіївна
Наукові основи технології і формування наноструктури вершкового масла з рослинними харчовими доба...: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2010 г.
ISBN відсутній


Теоретичні основи технології харчових виробництв
Недоступно
 0 из 1
Книга

Теоретичні основи технології харчових виробництв: Метод. вказівки до вивч. дисц. та виконання контр. робіт для студ. спец. 7.091709 "Технологія зберігання, консервування та переробки...
НУХТ, 2003 г.
ISBN відсутній


© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025