Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Черевко, О. І.
К списку авторов
Черевко, О. І.
Сортувати за:заглавиюЗв'язані описи:
Книга
Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Удосконалення інформ...: тези XI Всеукр. наук.-метод. конф., 26 вересня 2014 р.
ХДУХТ, 2014 г.
ISBN 978-966-405-338-6
Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Удосконалення інформ...: тези XI Всеукр. наук.-метод. конф., 26 вересня 2014 р.
ХДУХТ, 2014 г.
ISBN 978-966-405-338-6
Багатотомне видання
Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і т...: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. присвяч. 75-річчю з дня народження ректора ун-ту...
ХДУХТ, 2013 г.
ISBN відсутній
Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і т...: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. присвяч. 75-річчю з дня народження ректора ун-ту...
ХДУХТ, 2013 г.
ISBN відсутній
Книга
Т. Г. Шевченко: постать на тлі століть: тези доп. Міжвуз. наук.-практ. конф. з нагоди 200-річчя з дня народж. Т. Г. Шевченка, 5 березня 2014 р., м. Харків
ХДУХТ, 2014 г.
ISBN 978-966-405-320-1
Т. Г. Шевченко: постать на тлі століть: тези доп. Міжвуз. наук.-практ. конф. з нагоди 200-річчя з дня народж. Т. Г. Шевченка, 5 березня 2014 р., м. Харків
ХДУХТ, 2014 г.
ISBN 978-966-405-320-1
Книга
Проблеми теорії та практики управління економічним потенціалом підприємства: тези доповідей Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 13-15 травня 2014 р., м. Харків
ХДУХТ, 2014 г.
ISBN 978-966-405-328-7
Проблеми теорії та практики управління економічним потенціалом підприємства: тези доповідей Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 13-15 травня 2014 р., м. Харків
ХДУХТ, 2014 г.
ISBN 978-966-405-328-7
Книга
Ч. 1: Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, еконо...
2014 г.
ISBN 978-966-405-323-2
Ч. 1: Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, еконо...
2014 г.
ISBN 978-966-405-323-2
Книга
Ч. 2: Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, еконо...
2014 г.
ISBN 978-966-405-324-9
Ч. 2: Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, еконо...
2014 г.
ISBN 978-966-405-324-9
Книга
Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. , 12-14 листопада 2014 р.
ХДУХТ, 2014 г.
ISBN 978-966-405-341-6
Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. , 12-14 листопада 2014 р.
ХДУХТ, 2014 г.
ISBN 978-966-405-341-6
Багатотомне видання
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, еконо...: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квіт. 2015 р., у 2 ч.
ХДУХТ, 2015 г.
ISBN відсутній
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, еконо...: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квіт. 2015 р., у 2 ч.
ХДУХТ, 2015 г.
ISBN відсутній
Багатотомне видання
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспе...: тези доповідей Міжнар. наук.-практ. конф., 14 травня 2015 р., у 2 ч.
ХДУХТ, 2015 г.
ISBN відсутній
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспе...: тези доповідей Міжнар. наук.-практ. конф., 14 травня 2015 р., у 2 ч.
ХДУХТ, 2015 г.
ISBN відсутній
Книга
Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: тези доповідей Міжнар. наук.-практ. конф., 8-11 вересня 2015 р., м. Харків-Мелітополь-Кирилівка
ХДУХТ, 2015 г.
ISBN 978-966-405-369-0
Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: тези доповідей Міжнар. наук.-практ. конф., 8-11 вересня 2015 р., м. Харків-Мелітополь-Кирилівка
ХДУХТ, 2015 г.
ISBN 978-966-405-369-0
Книга
Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Науково-інформаційна...: тези XII Всеукр. наук.-метод. конф., 25 вересня 2015 р.
ХДУХТ, 2015 г.
ISBN 978-966-405-373-7
Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Науково-інформаційна...: тези XII Всеукр. наук.-метод. конф., 25 вересня 2015 р.
ХДУХТ, 2015 г.
ISBN 978-966-405-373-7
Книга
Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. до 25-річчя ф-ту обладнання та технічного сервісу ХДУХТ, 29 жовтня 2015 р.
ХДУХТ, 2015 г.
ISBN 978-966-405-376-8
Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. до 25-річчя ф-ту обладнання та технічного сервісу ХДУХТ, 29 жовтня 2015 р.
ХДУХТ, 2015 г.
ISBN 978-966-405-376-8
Багатотомне видання
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспе...: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, м. Харків, 19 травня 2016 р., у 2 ч.
ХДУХТ, 2016 г.
ISBN відсутній
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспе...: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, м. Харків, 19 травня 2016 р., у 2 ч.
ХДУХТ, 2016 г.
ISBN відсутній
Багатотомне видання
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, еконо...: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 7 квіт. 2016 р., у 2 ч.
ХДУХТ, 2016 г.
ISBN відсутній
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, еконо...: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 7 квіт. 2016 р., у 2 ч.
ХДУХТ, 2016 г.
ISBN відсутній
Книга
Україна на шляху державотворення: історія та сучасність: тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених і студентів, м. Харків, 26 травня 2016 р., до 25-ї річниці...
ХДУХТ, 2016 г.
ISBN 978-966-405-396-6
Україна на шляху державотворення: історія та сучасність: тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених і студентів, м. Харків, 26 травня 2016 р., до 25-ї річниці...
ХДУХТ, 2016 г.
ISBN 978-966-405-396-6
Книга
Тоталітарне суспільство як загроза розвитку демократичної держави: матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, 18 жовтня 2018 р., до 85-річниці Голодомору в Україні
ХДУХТ, ХНУРЕ, 2018 г.
ISBN 978-966-405-464-2
Тоталітарне суспільство як загроза розвитку демократичної держави: матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, 18 жовтня 2018 р., до 85-річниці Голодомору в Україні
ХДУХТ, ХНУРЕ, 2018 г.
ISBN 978-966-405-464-2
Книга
Черевко, О. І.
Обладнання підприємств сфери торгівлі: навч. посіб., для студентів вищ. навч. закл.
Ліра-К, 2017 г.
ISBN 978-966-2174-10-6
Черевко, О. І.
Обладнання підприємств сфери торгівлі: навч. посіб., для студентів вищ. навч. закл.
Ліра-К, 2017 г.
ISBN 978-966-2174-10-6
Книга
Підвищення конкурентоспроможності підприємств торгівлі та харчування: зб. наук. праць
[б.в.], 2000 г.
ISBN 966-7885-02-X
Підвищення конкурентоспроможності підприємств торгівлі та харчування: зб. наук. праць
[б.в.], 2000 г.
ISBN 966-7885-02-X
Книга
Ч. 1: Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічне обгрунтування у підриємствах харчування...
1998 г.
ISBN 5-7763-2414-9
Ч. 1: Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічне обгрунтування у підриємствах харчування...
1998 г.
ISBN 5-7763-2414-9
Книга
Ч. 2: Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічна обгрунтованість у підприємствах харчува...
1998 г.
ISBN 5-7763-2414-9
Ч. 2: Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічна обгрунтованість у підприємствах харчува...
1998 г.
ISBN 5-7763-2414-9