Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Технологія продукції ресторанного господарства

К списку серий

Технологія продукції ресторанного господарства

Видавництво: Держ. торг.-екон. ун-т

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

Кава. Какао. Шоколад
Недоступно
 0 из 1
Книга
Антонюк, Ірина Юріївна
Кава. Какао. Шоколад: навч. посіб., [для студентів, які навч. за спец. ”Харч. технології”, ”Готел.-ресторан. справа”, ”Менеджмент готел.-ресторан. бізнесу”, викладачів профіл. ЗВО III-IV рівнів...
Серія: Технологія продукції ресторанного господарства
Держ. торг.-екон. ун-т, 2024 г.
ISBN 978-966-918-139-8


Чай. Чайні церемонії
Недоступно
 0 из 1
Книга
Кравченко, Михайло Федорович
Чай. Чайні церемонії: навч. посіб.
Серія: Технологія продукції ресторанного господарства
Держ. торг.-екон. ун-т, 2024 г.
ISBN 978-966-918-140-4


© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025