Одеська національна наукова
бібліотека
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день
Електронний каталог
Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.
Пошук :
Нові надходження
Простий пошук
Автори
Видавництва
Серії
Тезауруси
Індекси УДК
Довідка :
Як освоїти пошук в ЕК
Приклади оформлення бланка вимоги
Перелік наукових спеціальностей
Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS
Електронний каталог : Технологія продукції ресторанного господарства
К списку серий
Технологія продукції ресторанного господарства
Видавництво:
Держ. торг.-екон. ун-т
Зв'язані описи:
Відобразити для друку:
сторінку
|
інверсія
|
сброс
|
друк
(
0
)
Недоступно
0 из 1
Книга
Антонюк, Ірина Юріївна
Кава. Какао. Шоколад: навч. посіб., [для студентів, які навч. за спец. ”Харч. технології”, ”Готел.-ресторан. справа”, ”Менеджмент готел.-ресторан. бізнесу”, викладачів профіл. ЗВО III-IV рівнів...
Серія:
Технологія продукції ресторанного господарства
Держ. торг.-екон. ун-т, 2024 г.
ISBN 978-966-918-139-8
Недоступно
0 из 1
Книга
Кравченко, Михайло Федорович
Чай. Чайні церемонії: навч. посіб.
Серія:
Технологія продукції ресторанного господарства
Держ. торг.-екон. ун-т, 2024 г.
ISBN 978-966-918-140-4