Одеська національна наукова
бібліотека
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день
Електронний каталог
Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.
Пошук :
Нові надходження
Простий пошук
Автори
Видавництва
Серії
Тезауруси
Індекси УДК
Довідка :
Як освоїти пошук в ЕК
Приклади оформлення бланка вимоги
Перелік наукових спеціальностей
Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS
Електронний каталог : Нац. ун-т харч. технологій
К списку издательств
Нац. ун-т харч. технологій
Сортувати за:
заглавию
Зв'язані описи:
Відобразити для друку:
сторінку
|
інверсія
|
сброс
|
друк
(
0
)
1
|
2
|
вперед >>
Недоступно
0 из 1
Книга
Москаленко Вікторія Олександрівна
Кадровий потенціал підприємств харчової промисловості України: формування, управління та розвиток: монографія
Нац. ун-т харч. технологій, 2010 г.
ISBN відсутній
Недоступно
0 из 1
Книга
Інновації в харчовій промисловості: від наукової ідеї до впровадження: монографія
Нац. ун-т харч. технологій, Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2013 г.
ISBN 978-966-629-732-0
Недоступно
0 из 1
Книга
Інтеграція України: європейський вимір: Всеукр. наук.-практ. конф., 22 березня 2019 р., м. Київ
Нац. ун-т харч. технологій, 2019 г.
ISBN 978-966-916-784-2
Недоступно
0 из 1
Книга
Іноземні інвестиції: сучасні виклики та перспективи: Всеукр. наук.-практ. конф., м. Київ, 5 листопада 2019 р.
Нац. ун-т харч. технологій, 2019 г.
ISBN 978-966-916-960-0
Недоступно
0 из 1
Книга
Економічні пріоритети країн в умовах глобалізації: Міжнар. наук.-практ. конф., м. Київ, 24 березня 2020 р.
Нац. ун-т харч. технологій, 2020 г.
ISBN 978-966-992-059-1
Серии: