Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Нац. ун-т харч. технологій

К списку издательств

Нац. ун-т харч. технологій

Сортувати за:заглавию

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

1 | 2 | вперед >>
Кадровий потенціал підприємств харчової промисловості України: формування, управління та розвиток
Недоступно
 0 из 1
Книга
Москаленко Вікторія Олександрівна
Кадровий потенціал підприємств харчової промисловості України: формування, управління та розвиток: монографія
Нац. ун-т харч. технологій, 2010 г.
ISBN відсутній


Інновації в харчовій промисловості: від наукової ідеї до впровадження
Недоступно
 0 из 1
Книга

Інновації в харчовій промисловості: від наукової ідеї до впровадження: монографія
Нац. ун-т харч. технологій, Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2013 г.
ISBN 978-966-629-732-0


Інтеграція України: європейський вимір
Недоступно
 0 из 1
Книга

Інтеграція України: європейський вимір: Всеукр. наук.-практ. конф., 22 березня 2019 р., м. Київ
Нац. ун-т харч. технологій, 2019 г.
ISBN 978-966-916-784-2


Іноземні інвестиції: сучасні виклики та перспективи
Недоступно
 0 из 1
Книга

Іноземні інвестиції: сучасні виклики та перспективи: Всеукр. наук.-практ. конф., м. Київ, 5 листопада 2019 р.
Нац. ун-т харч. технологій, 2019 г.
ISBN 978-966-916-960-0


Економічні пріоритети країн в умовах глобалізації
Недоступно
 0 из 1
Книга

Економічні пріоритети країн в умовах глобалізації: Міжнар. наук.-практ. конф., м. Київ, 24 березня 2020 р.
Нац. ун-т харч. технологій, 2020 г.
ISBN 978-966-992-059-1


Серии:

© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025