Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : ПУЕТ, Полтава

К списку издательств

ПУЕТ, Полтава

Сортувати за:заглавию

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

<< назад | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | вперед >>
Маркетингове управління споживачами послуг
Недоступно
 0 из 1
Книга
Перебийніс, Василь Іванович
Маркетингове управління споживачами послуг: монографія
ПУЕТ, 2015 г.
ISBN 978-966-184-185-6


Актуальні проблеми та перспективи розвитку харчових виробництв, готельно-ресторанного та туристич...
Недоступно
 0 из 1
Книга

Актуальні проблеми та перспективи розвитку харчових виробництв, готельно-ресторанного та туристич...: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 40-річчю заснування ф-ту харчових технологій,...
ПУЕТ, 2015 г.
ISBN 978-966-184-186-3


Якість вищої освіти: вдосконалення змісту та організації практичної підготовки студентів
Недоступно
 0 из 1
Книга

Якість вищої освіти: вдосконалення змісту та організації практичної підготовки студентів: матер. XL Міжнар. наук-метод. конф. (м. Полтава, 25-26 лютого 2015 р.)
ПУЕТ, 2015 г.
ISBN 978-966-184-192-4


Формування та реалізація фінансового потенціалу територіальних громад
Недоступно
 0 из 1
Книга
Єгоричева, Світлана Борисівна
Формування та реалізація фінансового потенціалу територіальних громад: монографія
ПУЕТ, 2014 г.
ISBN 978-966-184-183-2


Сучасні аспекти використання грибної сировини в технологіях м'ясних та м'ясомістких продуктів
Недоступно
 0 из 1
Книга
Ястреба, Юлія Анатоліївна
Сучасні аспекти використання грибної сировини в технологіях м'ясних та м'ясомістких продуктів: монографія
ПУЕТ, 2015 г.
ISBN 978-966-184-191-7


Серии:

  • Теорія і методика професійної освіти
  • Життєздатні системи в економіці
  • Постать лідера. Борис Мартос
© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025