Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : ЦП "Компринт"

К списку издательств

ЦП "Компринт"

Сортувати за:заглавию

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

<< назад | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | вперед >>
Технологія вирощування гарбуза мускатного (Cucurbita moschata L.) в умовах західного Лісостепу Ук...
Недоступно
 0 из 1
Книга
Лендел, Віктор Федорович
Технологія вирощування гарбуза мускатного (Cucurbita moschata L.) в умовах західного Лісостепу Ук...: монографія
ЦП "Компринт", 2017 г.
ISBN відсутній


Типові технологічні процеси і холодильне обладнання для зберігання рослинної продукції: моделюван...
Недоступно
 0 из 1
Книга
Грищенко, Володимир Олександрович
Типові технологічні процеси і холодильне обладнання для зберігання рослинної продукції: моделюван...: монографія
ЦП "Компринт", 2018 г.
ISBN 978-966-929-762-4


Ті, що пережили пекло: свідчення жертв про місця незаконних ув'язнень на Донбасі
Недоступно
 0 из 3
Книга

Ті, що пережили пекло: свідчення жертв про місця незаконних ув'язнень на Донбасі: моніторинговий звіт
ЦП "Компринт", 2015 г.
ISBN 978-966-929-033-5


Удосконалення  методичного інструментарію маркетингової діяльності підприємств агропромислового к...
Недоступно
 0 из 1
Книга

Удосконалення методичного інструментарію маркетингової діяльності підприємств агропромислового к...: монографія
ЦП "Компринт", 2017 г.
ISBN 978-966-929-588-0


Управління виробництвом продукції м'ясного скотарства
Недоступно
 0 из 1
Книга
Угнівенко, Анатолій Миколайович
Управління виробництвом продукції м'ясного скотарства: навч. посіб. для підготовки фахівців ОС "Магістр" спеціалізації "Спеціалізоване м’ясне скотарство" спец. 204 - "Технологія...
ЦП "Компринт", 2019 г.
ISBN 978-966-929-975-8


Серии:

  • Бібліографія вчених України
  • Біобібліографія вчених-аграріїв України
© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025