Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту

К списку издательств

Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту

Сортувати за:заглавию

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

<< назад | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | вперед >>
Товарознавство харчових продуктів. Розділ &quot;Зерноборошняні товари&quot;
Недоступно
 0 из 1
Книга

Товарознавство харчових продуктів. Розділ "Зерноборошняні товари": метод. вказівки, тести і завдання до виконання самост. роботи студентів галузі знань 07 "Управління та адміністрування"...
Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2017 г.
ISBN відсутній


Історія української державності
Недоступно
 0 из 1
Книга

Історія української державності: метод. вказівки та завдання до семінар. занять, самост. роботи студентів, тести для усіх спец. ден. та заоч. форм навчання
Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2017 г.
ISBN відсутній


Комерціалізація технологій та об'єктів патентного права
Недоступно
 0 из 1
Книга

Комерціалізація технологій та об'єктів патентного права: метод. вказівки до семінар. і практ. занять та завдання для самост. роботи для здобувачів вищ. освіти ступеня "магістр" спец. 056...
Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2017 г.
ISBN відсутній


Основи автоматизованого проектування
Недоступно
 0 из 1
Книга

Основи автоматизованого проектування: метод. вказівки до лаб. робіт для студентів напряму підготовки 181 "Харчові технології" (ден. і заоч. форми навчання)
Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2017 г.
ISBN відсутній


Технологія харчових продуктів функціонального призначення
Недоступно
 0 из 1
Книга

Технологія харчових продуктів функціонального призначення: метод. вказівки до лаб. робіт для студентів напряму підготовки 181 "Харчові технології" освіт. ступеня "магістр"...
Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2017 г.
ISBN відсутній


Серии:

  • Заслужені професори університету
© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025