Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту

К списку издательств

Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту

Сортувати за:заглавию

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

<< назад | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | вперед >>
Основи бізнесу (вибіркова дисципліна)
Недоступно
 0 из 2
Книга

Основи бізнесу (вибіркова дисципліна): метод. вказівки і завдання для самост. роботи, поточ. і підсумк. контролю знань і вмінь для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти
Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2020 г.
ISBN відсутній


Глобальні мережі в бізнесі
Недоступно
 0 из 1
Книга

Глобальні мережі в бізнесі: метод. вказівки та завдання до практ. і семінар. занять та для самост. роботи, завдання для поточ. і підсумк. контролю знань і вмінь здобувачів вищої освіти другого...
Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2020 г.
ISBN відсутній


Зовнішньоекономічна діяльність підприємств індустрії гостинності (вибіркова дисципліна)
Недоступно
 0 из 1
Книга

Зовнішньоекономічна діяльність підприємств індустрії гостинності (вибіркова дисципліна): метод. рек. до практ. і семінар. занять, завдання для самост. роботи, поточ. і підсумк. контролю знань для...
Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2020 г.
ISBN відсутній


Технологія борошняних кондитерських виробів
Недоступно
 0 из 1
Книга

Технологія борошняних кондитерських виробів: метод. вказівки та завдання до виконання лаб. робіт для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищ. освіти за освіт.-проф. програмою...
Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2020 г.
ISBN відсутній


Організація виставкової та ярмаркової діяльності
Недоступно
 0 из 1
Книга

Організація виставкової та ярмаркової діяльності: метод. вказівки та завдання (тести) для самост. роботи здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спец. 241 "Готельно-ресторанна...
Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2020 г.
ISBN відсутній


Серии:

  • Заслужені професори університету
© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025