Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : НУХТ

К списку издательств

НУХТ

Сортувати за:заглавию

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

<< назад | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | вперед >>
Сучасні проблеми розвитку підприємств харчової промисловості: теорія та практика
Недоступно
 0 из 1
Книга

Сучасні проблеми розвитку підприємств харчової промисловості: теорія та практика: III Всеукраїнська науково-практична конференція молодих вчених і студентів, 26-27 листопада 2015 р.
НУХТ, 2015 г.
ISBN відсутній


Сучасні проблеми розвитку підприємств харчової промисловості: теорія та практика
Недоступно
 0 из 1
Книга

Сучасні проблеми розвитку підприємств харчової промисловості: теорія та практика: IV Всеукраїнська конференція студентів, аспірантів та молодих вчених, м. Київ, 24-25 листопада 2016 р.
НУХТ, 2016 г.
ISBN відсутній


Теоретичні основи електротехніки
Нет экз.
Багатотомне видання

Теоретичні основи електротехніки: Метод. вказів. до викон. лаборат. робіт, Для студ. спец. 6.090600 "Електротехнічні системи електроспоживання" денної форм навч.
НУХТ, 2003 г.
ISBN відсутній


Теоретичні основи технології харчових виробництв
Нет экз.
Багатотомне видання

Теоретичні основи технології харчових виробництв: Методичні вказівки до вивчення дисципліни та виконання практичичних занять для студентів спеціальності 6.091700 "Технологія зберігання,...
НУХТ, б.г.
ISBN відсутній


Теоретичні основи технології харчових виробництв
Недоступно
 0 из 1
Книга

Теоретичні основи технології харчових виробництв: Метод. вказівки до вивч. дисц. та виконання контр. робіт для студ. спец. 7.091709 "Технологія зберігання, консервування та переробки...
НУХТ, 2003 г.
ISBN відсутній


Серии:

© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025