Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : ХДУХТ

К списку издательств

ХДУХТ

Сортувати за:заглавию

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

<< назад | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | вперед >>
Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності
Недоступно
 0 из 1
Книга

Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: тези доповідей Міжнар. наук.-практ. конф., 8-11 вересня 2015 р., м. Харків-Мелітополь-Кирилівка
ХДУХТ, 2015 г.
ISBN 978-966-405-369-0


Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Науково-інформаційна...
Недоступно
 0 из 1
Книга

Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Науково-інформаційна...: тези XII Всеукр. наук.-метод. конф., 25 вересня 2015 р.
ХДУХТ, 2015 г.
ISBN 978-966-405-373-7


Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини
Недоступно
 0 из 1
Книга

Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. до 25-річчя ф-ту обладнання та технічного сервісу ХДУХТ, 29 жовтня 2015 р.
ХДУХТ, 2015 г.
ISBN 978-966-405-376-8


Бібліотека і користувач у сучасному інформаційному середовищі
Недоступно
 0 из 1
Книга

Бібліотека і користувач у сучасному інформаційному середовищі: матеріали наук.-практ. конф., 17 квітня 2015 р.
ХДУХТ, 2015 г.
ISBN 978-966-405-382-9


Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспе...
Нет экз.
Багатотомне видання

Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспе...: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, м. Харків, 19 травня 2016 р., у 2 ч.
ХДУХТ, 2016 г.
ISBN відсутній


Серии:

© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025