Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Вид-во Львівської комерційної академії, Львів

К списку издательств

Вид-во Львівської комерційної академії, Львів

Сортувати за:заглавию

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

<< назад | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | вперед >>
Дискретний аналіз
Недоступно
 0 из 1
Книга

Дискретний аналіз: метод. вказівки та навч. завдання до практ. занять: для студ. спец. 6.050102 "Економічна кібернетика"
Вид-во Львівської комерційної академії, 2006 г.
ISBN відсутній


Методологія і методи наукових досліджень з МЕВ
Недоступно
 0 из 1
Книга

Методологія і методи наукових досліджень з МЕВ: тест. завдання з курсу: для студ. денної форми навчання спец. 8.030403 "Міжнародні економічні відносини"
Вид-во Львівської комерційної академії, 2006 г.
ISBN відсутній


Маркетинг послуг
Недоступно
 0 из 1
Книга

Маркетинг послуг: тести з дисципліни для студ. усіх форм навчання за напрямами підготов. 0501 "Економіка та підприємництво", 0502 "Менеджмент" та 0503 "Торгівля"
Вид-во Львівської комерційної академії, 2006 г.
ISBN відсутній


Методичні вказівки та індивідуальні завдання з української мови та літератури
Недоступно
 0 из 1
Книга

Методичні вказівки та індивідуальні завдання з української мови та літератури: для слухачів від-ня довузів. підготовки
Вид-во Львівської комерційної академії, 2005 г.
ISBN відсутній


Основи технології продуктів закладів ресторанного господарства
Недоступно
 0 из 1
Книга

Основи технології продуктів закладів ресторанного господарства: завдання та метод. вказівки до лаборат. робіт з курсу для студентів товарознавчо-комерц. ф-ту спец. 6.050303 денної форми навчання
Вид-во Львівської комерційної академії, 2005 г.
ISBN відсутній


Серии:

  • Країнознавство
© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025