Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : КНТЕУ

К списку издательств

КНТЕУ

Сортувати за:заглавию

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

<< назад | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | вперед >>
Методичні вказівки до виконання ситуаційних вправ із курсу &quot;Устаткування підприємств громадського...
Недоступно
 0 из 1
Книга

Методичні вказівки до виконання ситуаційних вправ із курсу "Устаткування підприємств громадського...: Для студ. спец. 7.091711 "Технологія харчування" всім форм навч. розділ III...
КНТЕУ, 2003 г.
ISBN відсутній


Методичні вказівки до лабораторних робіт з курсів &quot;Фізика&quot; та &quot;Фізика і методи дослідження сирови...
Нет экз.
Багатотомне видання

Методичні вказівки до лабораторних робіт з курсів "Фізика" та "Фізика і методи дослідження сирови...: за фахом 7.09171101, 7.05030101, 7.050302, 7.050303 усіх форм навч.
КНТЕУ, 2000 г.
ISBN відсутній


Методичні вказівки до лабораторних робіт з курсу &quot;Патентознавство&quot;
Недоступно
 0 из 1
Книга

Методичні вказівки до лабораторних робіт з курсу "Патентознавство": для магістрів товарознав. ф-ту спец. 8.050301 "Товарознавство та комерційна діяльність", 8.050302 "Товарознавство...
КНТЕУ, 2003 г.
ISBN відсутній


Методичні вказівки до лабораторних робіт з курсу &quot;Процеси та апарати харчових виробництв
Недоступно
 0 из 2
Книга

Методичні вказівки до лабораторних робіт з курсу "Процеси та апарати харчових виробництв: для студ. фак-ту громадського харчування, готельного господарства та туризму ден. і заоч. форм навч.
КНТЕУ, 2000 г.
ISBN відсутній


Методичні вказівки до лабораторних робіт з курсу &quot;Сертифікація непродовольчих товарів&quot;
Недоступно
 0 из 2
Книга

Методичні вказівки до лабораторних робіт з курсу "Сертифікація непродовольчих товарів": для студ. IV курсу ден. від-ня та студ. V курсу заоч. від-ня спец. 7.050301 "Товарознавство і...
КНТЕУ, 2000 г.
ISBN відсутній


Серии:

  • Товарознавство
© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025