Одеська національна наукова
бібліотека
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день
Електронний каталог
Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.
Пошук :
Нові надходження
Простий пошук
Автори
Видавництва
Серії
Тезауруси
Індекси УДК
Довідка :
Як освоїти пошук в ЕК
Приклади оформлення бланка вимоги
Перелік наукових спеціальностей
Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS
Електронний каталог : КНТЕУ
К списку издательств
КНТЕУ
Сортувати за:
заглавию
Зв'язані описи:
Відобразити для друку:
сторінку
|
інверсія
|
сброс
|
друк
(
0
)
<< назад
|
27
|
28
|
29
|
30
|
31
|
32
|
33
|
34
|
35
|
вперед >>
Недоступно
0 из 2
Книга
Методичні вказівки та індив. завдання для аудиторної контр. роботи з курсу "Інформатика та комп'ю...: для студ. усіх спец. заоч. форми навч. ЧТЕІ КДТЕУ та студ. спец. 7.091711, 7.050201 заоч....
КНТЕУ, 2000 г.
ISBN відсутній
Недоступно
0 из 2
Книга
Методичні вказівки до виконання лаб. робіт з курсу "Матеріалознавство та технологія виробництва ТНС": Розділ: Спектроскопія в ближній ультрофіолетовій (УФ) і видимій областях для студ. спец....
КНТЕУ, 2000 г.
ISBN відсутній
Недоступно
0 из 2
Книга
Збірник тестів з курсу "Технологія приготування борошняних кондитерських виробів": для студ. спец. 5.091711 "Технологія харчування" денної та заоч. форм навч.
КНТЕУ, 2000 г.
ISBN відсутній
Недоступно
0 из 2
Книга
Методичні вказівки до самостійного вивчення курсу "Товарознавча експертиза непродовольчих товарів": для студ. спец. 7.050301 "Товарознавства та комерційна діяльність", 7.050302...
КНТЕУ, 2000 г.
ISBN відсутній
Недоступно
0 из 2
Книга
Методичні вказівки до лабораторних робіт з курсу "Процеси та апарати харчових виробництв: для студ. фак-ту громадського харчування, готельного господарства та туризму ден. і заоч. форм навч.
КНТЕУ, 2000 г.
ISBN відсутній
Серии:
Товарознавство