Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : КНТЕУ

К списку издательств

КНТЕУ

Сортувати за:заглавию

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

<< назад | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | вперед >>
Методичні вказівки та індив. завдання для аудиторної контр. роботи з курсу &quot;Інформатика та комп'ю...
Недоступно
 0 из 2
Книга

Методичні вказівки та індив. завдання для аудиторної контр. роботи з курсу "Інформатика та комп'ю...: для студ. усіх спец. заоч. форми навч. ЧТЕІ КДТЕУ та студ. спец. 7.091711, 7.050201 заоч....
КНТЕУ, 2000 г.
ISBN відсутній


Методичні вказівки до виконання лаб. робіт з курсу &quot;Матеріалознавство та технологія виробництва ТНС&quot;
Недоступно
 0 из 2
Книга

Методичні вказівки до виконання лаб. робіт з курсу "Матеріалознавство та технологія виробництва ТНС": Розділ: Спектроскопія в ближній ультрофіолетовій (УФ) і видимій областях для студ. спец....
КНТЕУ, 2000 г.
ISBN відсутній


Збірник тестів з курсу &quot;Технологія приготування борошняних кондитерських виробів&quot;
Недоступно
 0 из 2
Книга

Збірник тестів з курсу "Технологія приготування борошняних кондитерських виробів": для студ. спец. 5.091711 "Технологія харчування" денної та заоч. форм навч.
КНТЕУ, 2000 г.
ISBN відсутній


Методичні вказівки до самостійного вивчення курсу &quot;Товарознавча експертиза непродовольчих товарів&quot;
Недоступно
 0 из 2
Книга

Методичні вказівки до самостійного вивчення курсу "Товарознавча експертиза непродовольчих товарів": для студ. спец. 7.050301 "Товарознавства та комерційна діяльність", 7.050302...
КНТЕУ, 2000 г.
ISBN відсутній


Методичні вказівки до лабораторних робіт з курсу &quot;Процеси та апарати харчових виробництв
Недоступно
 0 из 2
Книга

Методичні вказівки до лабораторних робіт з курсу "Процеси та апарати харчових виробництв: для студ. фак-ту громадського харчування, готельного господарства та туризму ден. і заоч. форм навч.
КНТЕУ, 2000 г.
ISBN відсутній


Серии:

  • Товарознавство
© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025