Одеська національна наукова
бібліотека
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день
Електронний каталог
Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.
Пошук :
Нові надходження
Простий пошук
Автори
Видавництва
Серії
Тезауруси
Індекси УДК
Довідка :
Як освоїти пошук в ЕК
Приклади оформлення бланка вимоги
Перелік наукових спеціальностей
Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS
Електронний каталог : Книги у рубриці: Монографії
Рубрики
-->
Вироби, кондитерські
----> Монографії
Рубрика
Назва:
Монографії
Друк списку
Зв'язані описи:
Відобразити для друку:
сторінку
|
інверсія
|
сброс
|
друк
(
0
)
Недоступно
0 из 1
Книга
Збірник рецептур борошняних кондитерських і здобних булочних виробів: навч.-практ. посіб.
ПрофКнига, 2018 г.
ISBN 978-966-97641-0-2
Недоступно
0 из 2
Книга
Розробка технологій кондитерських виробів для готелів та ресторанів з лікувально-профілактичним с...: монографія
ХНУ ім. В. Н. Каразіна, 2019 г.
ISBN 978-966-285-642-2
Недоступно
0 из 1
Книга
Бутенко, Лидия Александровна
Технология приготовления кондитерских изделий: учеб. пособие, для учащихся технол. отд-ний техникумов советской торговли и общ. питания
Вища школа, 1981 г.
ISBN відсутній