Одеська національна наукова
бібліотека
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день
Електронний каталог
Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.
Пошук :
Нові надходження
Простий пошук
Автори
Видавництва
Серії
Тезауруси
Індекси УДК
Довідка :
Як освоїти пошук в ЕК
Приклади оформлення бланка вимоги
Перелік наукових спеціальностей
Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS
Електронний каталог : Книги у рубриці: якість харчової продукції
Рубрики
--> якість харчової продукції
Рубрика
Назва:
якість харчової продукції
Друк списку
Зв'язані описи:
Відобразити для друку:
сторінку
|
інверсія
|
сброс
|
друк
(
0
)
Нет экз.
Стаття
Прядко, Ольга Миколаївна
Маркетинговий аналіз експортної діяльності агрокомплексу України
б.г.
ISBN відсутній
Нет экз.
Стаття
Немченко, Ганна
Проблеми управління підприємствами в умовах світової кризи
б.г.
ISBN відсутній
Нет экз.
Стаття
Присяжнюк, О. Ф.
Менеджмент якості та продуктивності у процесах продажу продукції
б.г.
ISBN відсутній
Нет экз.
Стаття
Сеник, Ю. І.
Поняття «якості продукції» як ключового елементу ії конкурентоздатності на ринку
б.г.
ISBN відсутній
Нет экз.
Стаття
Скопенко, Н. С.
Безпечність харчових продуктів як важлива складова конкурентноспроможності підприємств
б.г.
ISBN відсутній
Нет экз.
Стаття
Карпутіна, Маргарита
Безпечність і якість напоїв на основі сорго
б.г.
ISBN відсутній
Нет экз.
Стаття
Мінорова, Антоніна
Молочні консерви: чинники підвищення збереженості
б.г.
ISBN відсутній
Нет экз.
Стаття
Кравченко, Михайло
Якість кулінарних виробів на основі борошняної суміші з порошком Atherina pontica
б.г.
ISBN відсутній
Нет экз.
Стаття
Лебський, Сергій
Якість ліпідно-каротиноїдного концентрату з креветки Palaemon Adspersus Rathke, 1837
б.г.
ISBN відсутній
Нет экз.
Стаття
Галушко, Валерій Павлович
Забезпечення якості молока у виробничому ланцюзі з урахуванням міжнародних стандартів
б.г.
ISBN відсутній