Одеська національна наукова
бібліотека
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день
Електронний каталог
Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.
Пошук :
Нові надходження
Простий пошук
Автори
Видавництва
Серії
Тезауруси
Індекси УДК
Довідка :
Як освоїти пошук в ЕК
Приклади оформлення бланка вимоги
Перелік наукових спеціальностей
Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS
Електронний каталог : Книги у рубриці: переробне та харчове виробництво
Рубрики
--> переробне та харчове виробництво
Рубрика
Назва:
переробне та харчове виробництво
Друк списку
Зв'язані описи:
Відобразити для друку:
сторінку
|
інверсія
|
сброс
|
друк
(
0
)
Нет экз.
Стаття
Research of the vacuum low-temperature frying process Pleurotus eryngii
Дослідження процесу вакуумного низькотемпературного смаження Pleurotus eryngii
б.г.
ISBN відсутній
Нет экз.
Стаття
Голян, В. А.
Економічне регулювання комплексного розвитку переробної ланки аграрного сектору: принципи побудов...
б.г.
ISBN відсутній
Нет экз.
Стаття
Римар, О. Г.
Проблеми та перспективи розвитку харчової промисловості України
б.г.
ISBN відсутній
Нет экз.
Стаття
Петкова, Д. Ф.
Визначення ступеня залежності підприємств харчової промисловості від довгострокових зобов’язань
б.г.
ISBN відсутній
Нет экз.
Стаття
Лайко, О. І.
Науково-методичні засади організації переробних підприємств в регіональних економічних системах
б.г.
ISBN відсутній
Нет экз.
Стаття
Байрачний, О. Л.
Диверсифікація фінансових інструментів підтримки експорту продукції переробно-харчової промислово...
б.г.
ISBN відсутній
Нет экз.
Стаття
Іщук, С. О.
Потенціал розвитку переробної промисловості в Україні: регіональні аспекти
б.г.
ISBN відсутній
Нет экз.
Стаття
Грабовська, Олена
Майонезний соус на основі аквафаби із інкапсульованим кверцитином
б.г.
ISBN відсутній