Одеська національна наукова
бібліотека
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день
Електронний каталог
Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.
Пошук :
Нові надходження
Простий пошук
Автори
Видавництва
Серії
Тезауруси
Індекси УДК
Довідка :
Як освоїти пошук в ЕК
Приклади оформлення бланка вимоги
Перелік наукових спеціальностей
Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS
Електронний каталог : Книги у рубриці: Продукти, харчові
Рубрики
--> Продукти, харчові
Рубрика
Назва:
Продукти, харчові
Друк списку
Зв'язані описи:
Відобразити для друку:
сторінку
|
інверсія
|
сброс
|
друк
(
0
)
Недоступно
0 из 2
Книга
Хомич Галина Панасівна
Використання дикорослої сировини для забезпечення харчових продуктів БАР: монографія
РВВ ПУСКУ, 2009 г.
ISBN відсутній
Недоступно
0 из 1
Книга
Полумбрик Максим Олегович
Вуглеводи в харчових продуктах і здоров'я людини
Академперіодика, 2011 г.
ISBN відсутній
Недоступно
0 из 1
Книга
Павлоцька Лариса Федорівна
Основи фізіології, гігієни харчування та проблеми безпеки харчових продуктів: навчальний посібник
Університетська книга, 2007 г.
ISBN відсутній
Недоступно
0 из 2
Книга
Козлов Григорий Федотович
Ч. 1: Концепции, системы, режимы, безопасность питания
2006 г.
ISBN 966-344-119-4
Недоступно
0 из 2
Книга
Козлов Григорий Федотович
Ч. 2: Потребительская, питательная ценность продуктов. Элементы рациональной технологии
2007 г.
ISBN відсутній
Недоступно
0 из 2
Книга
Козлов Григорий Федотович
Ч. 3, Раздел 1: Продукты особой полезности для здоровья. Профилактика питанием заболеваний пищеварительной системы
2009 г.
ISBN відсутній
Недоступно
0 из 1
Книга
Телєжнікова Тетяна Миколаївна
Продукти, що рятують життя, покращують самопочуття
ПКФ "БАО", 2009 г.
ISBN відсутній
Недоступно
0 из 2
Книга
Добробабина Л. Б.
Современные технологии пищевых продуктов из гидробионтов: монография
Optimum, 2008 г.
ISBN 966-344-254-9
Недоступно
0 из 1
Книга
Содержание основных веществ в продуктах питания: (методические рекомендации)
[б.и.], 2009 г.
ISBN відсутній