Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Книги у рубриці: Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв

Рубрики
--> Технічні науки
----> Технологія харчової та легкої промисловості
------> Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв

Рубрика

Назва:
 
Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв  

Друк списку

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

<< назад | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | вперед >>
Розроблення науково-технічних основ процесів перемішування і диспергування рідинних гетерогенних ...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Ободович Олександр Миколайович
Розроблення науково-технічних основ процесів перемішування і диспергування рідинних гетерогенних ...: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній


Розроблення процесу сушіння деструктурованих пивних дріжджів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Якобчук Роман Леонідович
Розроблення процесу сушіння деструктурованих пивних дріжджів: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній


Розроблення та застосування імпульсного електрогідравлічного способу оброблення сировини рослинно...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Маринін Андрій Іванович
Розроблення та застосування імпульсного електрогідравлічного способу оброблення сировини рослинно...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2007 г.
ISBN відсутній


Створення вихрової установки і способу одержання зародка із зернових продуктів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Шіхабутінова, Оксана Володимирівна
Створення вихрової установки і способу одержання зародка із зернових продуктів: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній


Сушка пивної дробини в аеровіброкиплячому шарі
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Гура Олександр Васильович
Сушка пивної дробини в аеровіброкиплячому шарі: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній


Теоретичні основи процесів та обладнання для віброударного зневоднення відходів харчових виробництв
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Севостьянов, Іван Вячеславович
Теоретичні основи процесів та обладнання для віброударного зневоднення відходів харчових виробництв: автореф. дис. … д-ра техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній


Теплообмін при випарюванні в ротаційному термомеханічному агрегаті
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Омар Саїд Ахмед Мохамед Ахмед
Теплообмін при випарюванні в ротаційному термомеханічному агрегаті: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній


Теплотехнологічні режими процесу концентрування томатопродуктів в роторно-пліковій випарній устан...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Ващук Тимофій Олександрович
Теплотехнологічні режими процесу концентрування томатопродуктів в роторно-пліковій випарній устан...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2008 г.
ISBN відсутній


Удосконалення апарату для виробництва пастоподібних концентратів напоїв на основі овочевої сировини
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Маяк, Ольга Анатоліївна
Удосконалення апарату для виробництва пастоподібних концентратів напоїв на основі овочевої сировини: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2008 г.
ISBN відсутній


Удосконалення вихрових апаратів для інтенсифікації процесу вловлення пилоподібних продуктів в хар...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Савченко-Перерва, Марина Юріївна
Удосконалення вихрових апаратів для інтенсифікації процесу вловлення пилоподібних продуктів в хар...: автореф.дис. ... канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2015 г.
ISBN відсутній


Удосконалення машин для нарізання гастрономічних продуктів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Пільненко, Антон Костянтинович
Удосконалення машин для нарізання гастрономічних продуктів: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній


Удосконалення методів розрахунку пакувального обладнання харчових виробництв з робочими елементам...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Павлов, Сергій Олексійович
Удосконалення методів розрахунку пакувального обладнання харчових виробництв з робочими елементам...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній


Удосконалення приводів машин на основі сучасних систем регулювання
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Костюк, Євген Володимирович
Удосконалення приводів машин на основі сучасних систем регулювання: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній


Удосконалення протирального обладнання підприємств харчування
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Парамонова Вікторія Андріївна
Удосконалення протирального обладнання підприємств харчування: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній


Удосконалення процесів випікання та сушіння сухариків, сформованих екструдуванням
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Десик, Микола Григорович
Удосконалення процесів випікання та сушіння сухариків, сформованих екструдуванням: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній


Удосконалення процесів виробнитцва горілки з метою стабілізації показників якості
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Кузьмін Олег Володимирович
Удосконалення процесів виробнитцва горілки з метою стабілізації показників якості: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній


Удосконалення процесів і модернізація обладнання бродильних виробництв
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Коваль, Ольга Володимирівна
Удосконалення процесів і модернізація обладнання бродильних виробництв: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


Удосконалення процесів пастеризаційної і стерилізаційної обробки харчової продукції і напоїв
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Семенов Олександр Михайлович
Удосконалення процесів пастеризаційної і стерилізаційної обробки харчової продукції і напоїв: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній


Удосконалення процесів стабілізації продукції харчових виробництв
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Леус, Руслан Миколайович
Удосконалення процесів стабілізації продукції харчових виробництв: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній


Удосконалення процесу адсорбційного зневоднення етанолу та його апаратурне оформлення
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Корнієнко, Володимир Вікторович
Удосконалення процесу адсорбційного зневоднення етанолу та його апаратурне оформлення: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


Удосконалення процесу адсорбційного очищення яблучного соку та його купажу
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Матко Світлана Василівна
Удосконалення процесу адсорбційного очищення яблучного соку та його купажу: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній


Удосконалення процесу видалення нутрощів хамси гідравлічним способом
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Степанов, Дмитро Віталійович
Удосконалення процесу видалення нутрощів хамси гідравлічним способом: автореф. дис ... канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній


Удосконалення процесу ІЧ-сушіння плодово-ягідної сировини та його апаратурне оформлення
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Загорулько, Андрій Миколайович
Удосконалення процесу ІЧ-сушіння плодово-ягідної сировини та його апаратурне оформлення: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


Удосконалення процесу обжарювання солоду в апаратах барабанного типу для підприємств малої продук...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Ебіенфа Пол Дівені Імомотімі,
Удосконалення процесу обжарювання солоду в апаратах барабанного типу для підприємств малої продук...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


Удосконалення процесу отримання сушених пористих продуктів на основі рибної сировини
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Яшонков, Олександр Анатолійович
Удосконалення процесу отримання сушених пористих продуктів на основі рибної сировини: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2015 г.
ISBN відсутній


© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025