Одеська національна наукова
бібліотека
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день
Електронний каталог
Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.
Пошук :
Нові надходження
Простий пошук
Автори
Видавництва
Серії
Тезауруси
Індекси УДК
Довідка :
Як освоїти пошук в ЕК
Приклади оформлення бланка вимоги
Перелік наукових спеціальностей
Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS
Електронний каталог : Книги у рубриці: Підручники, посібники
Рубрики
--> Підручники, посібники
Рубрика
Назва:
Підручники, посібники
Друк списку
Зв'язані описи:
Відобразити для друку:
сторінку
|
інверсія
|
сброс
|
друк
(
0
)
Недоступно
0 из 1
Книга
Zeller, Alfred P.
Feinschmeckers Knoblauch-Brevier: über 350 köstliche Rezepte
Delphin Verl., 1988 г.
ISBN 3-7735-5365-X
Недоступно
0 из 1
Книга
Мустафін, Олексій Рафаїлович
Not Story. Неймовірні пригоди прянощів у світі людей
Фоліо, 2018 г.
ISBN 978-966-03-8391-3
Недоступно
0 из 1
Книга
Похлебкин, Вильям Васильевич
Поваренное искусство и поварские приклады
Серія:
Классика кулинарного искусства
Центрполиграф, 2008 г.
ISBN 978-5-9524-3561-2
Недоступно
0 из 1
Книга
Похлебкин, Вильям Васильевич
Приправы
ВО "Агропромиздат", 1991 г.
ISBN 5-10-002234-5
Недоступно
0 из 1
Книга
Семенова, Светлана Владимировна
Соусы и приправы: оригинальные майонезы, аппетитные подливы, легкие заправки, пикантные соусы
Серія:
155 рецептов наших бабушек
Книжный клуб "Клуб семейного досуга", 2014 г.
ISBN 978-966-14-7736-9, 978-5-9910-2985-8
Недоступно
0 из 1
Книга
Льовшина, Л. Д.
Товарознавство плодоовочевих товарів, пряно-ароматичних рослин та прянощів: навч. посіб., для студентів ВНЗ
Серія:
Технологія, обладнання та товарознавство харчових виробництв
Ліра-К, 2017 г.
ISBN 978-966-2174-08-3
Недоступно
0 из 1
Книга
Льовшина, Л. Д.
Товарознавство плодоовочевих товарів, пряно-ароматичних рослин та прянощів: навч. посіб., для студентів вищ. навч. закл.
Серія:
Технологія, обладнання та товарознавство харчових виробництв
Ліра-К, 2010 г.
ISBN 978-966-2174-08-3
Недоступно
0 из 1
Книга
Целебные свойства специй и пряностей: составлено по древнейшей науке о здоровом образе жизни "Аюрведе"
[б.и.], б.г.
ISBN відсутній