Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Книги у рубриці: Підручники, посібники

Рубрики
--> Сировина рослинна, харчова
----> Переробка
------> Технології
--------> Підручники, посібники

Рубрика

Назва:
 
Підручники, посібники  

Друк списку

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

Технологія харчових продуктів рослинного походження
Недоступно
 0 из 1
Книга

Технологія харчових продуктів рослинного походження: навч. посіб.
ДонНУЕТ, 2012 г.
ISBN 978-966-385-293-5


Харчові технології на основі рослинної сировини
Недоступно
 0 из 1
Книга
Реутський, Віктор Володимирович
Харчові технології на основі рослинної сировини: навч. посіб., для студентів спец. 181 "Харчові технології"
Ощипок М. М., 2024 г.
ISBN 978-617-8070-65-6


Технологія продуктів рослинного походження
Недоступно
 0 из 1
Книга

Т. 1: Технологія продуктів рослинного походження
2024 г.
ISBN 978-966-918-109-1


© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025