Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Книги у рубриці: Технологія м'ясних, молочних продуктів і продуктів з гідробіонтів

Рубрики
--> Технічні науки
----> Технологія харчової та легкої промисловості
------> Технологія м'ясних, молочних продуктів і продуктів з гідробіонтів

Рубрика

Назва:
 
Технологія м'ясних, молочних продуктів і продуктів з гідробіонтів  

Друк списку

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

<< назад | 1 | 2 | 3 | вперед >>
Розроблення технології реструктурованих шинкових виробів з підвищеною біологічною цінністю
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Жук, Вікторія Олександрівна
Розроблення технології реструктурованих шинкових виробів з підвищеною біологічною цінністю: автореф. дис. ... канд. техн. наук, [спец.] 05.18.04
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній


Розроблення технології сиру термокислотного, збагаченого молочнокислою мікрофлорою
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Калмикова, Ганна Феодосіївна
Розроблення технології сиру термокислотного, збагаченого молочнокислою мікрофлорою: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


Теорія варіаційного моделювання якості м'ясних та м'ясомістких продуктів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Пасічний, Василь Миколайович
Теорія варіаційного моделювання якості м'ясних та м'ясомістких продуктів: автореф. дис. … д.-ра техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній


Теорія моделювання складу солених м’ясних виробів з використанням багатофункціональних розсільних...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Кишенько, Ірина Іванівна
Теорія моделювання складу солених м’ясних виробів з використанням багатофункціональних розсільних...: автореф. дис. … д-ра техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній


Технологические основы применения ультрафильтрации в процессах консервирования и переработки моло...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Чагаровский, Александр Петрович
Технологические основы применения ультрафильтрации в процессах консервирования и переработки моло...: автореф. дис. … д-ра техн. наук, [спец.] 05.18.13, [спец.] 05.18.04
[б.и.], 1989 г.
ISBN відсутній


Технологія молочного морозива з продуктами перероблення гарбуза
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Згурський, Андрій Володимирович
Технологія молочного морозива з продуктами перероблення гарбуза: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній


Технологія пресервів з прісноводних риб та пряно-ароматичних коренеплодів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Голембовська, Наталія Володимирівна
Технологія пресервів з прісноводних риб та пряно-ароматичних коренеплодів: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


Технологія пресервів із молюсків та пряно-ароматичної сировини
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Міхнєва, Єкатерина Геннадіївна
Технологія пресервів із молюсків та пряно-ароматичної сировини: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


Технологія спредів зі складовими рослинного походження
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Петрина, Алла Богданівна
Технологія спредів зі складовими рослинного походження: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології варених ковбас з використанням композицій на основі тваринного білка &quot;Бі...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Полумбрик, Манєфа Миколаївна
Удосконалення технології варених ковбас з використанням композицій на основі тваринного білка "Бі...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології варених ковбас з рослинними добавками
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Корець, Лідія Іванівна
Удосконалення технології варених ковбас з рослинними добавками: автореф. дис. ... канд. техн. наук, [спец.] 05.18.04
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології варених ковбасних виробів з використанням білоквмісних композицій
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Фурсік, Оксана Петрівна
Удосконалення технології варених ковбасних виробів з використанням білоквмісних композицій: автореф. дис. ... канд. техн. наук, [спец.] 05.18.04
[б.в.], 2020 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології вершкового масла підвищеної харчової цінності
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Очколяс, Олена Миколаївна
Удосконалення технології вершкового масла підвищеної харчової цінності: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології виготовлення бринзи
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Скульська, Інна Володимирівна
Удосконалення технології виготовлення бринзи: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2017 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології виробництва і зберігання сосисок варених
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Желуденко, Юлія Володимирівна
Удосконалення технології виробництва і зберігання сосисок варених: автореф. дис. ... канд. техн. наук, [спец.] 05.18.04
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології йогурту функціонального призначення з використанням ехінацеї пурпурової
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Крижак, Лілія Миколаївна
Удосконалення технології йогурту функціонального призначення з використанням ехінацеї пурпурової: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології масляних паст, стабілізованих білково-полісахаридними комплексами, з мік...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Яценко, Ольга Володимирівна
Удосконалення технології масляних паст, стабілізованих білково-полісахаридними комплексами, з мік...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, [спец.] 05.18.04
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології масляної пасти з технологічно-функціональними інгредієнтами
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Подковко, Оксана Анатоліївна
Удосконалення технології масляної пасти з технологічно-функціональними інгредієнтами: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2017 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології морозива із замінниками цукру
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Басс, Оксана Олександрівна
Удосконалення технології морозива із замінниками цукру: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології м'ясних і м'ясомістких продуктів з використанням активного пакування
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Храпачов, Олег Вікторович
Удосконалення технології м'ясних і м'ясомістких продуктів з використанням активного пакування: автореф. дис. ... канд. техн. наук, [спец.] 05.18.04
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології м'ясних паштетів, збалансованих за жирнокислотним та вітамінним складом
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Котляр, Євгеній Олександрович
Удосконалення технології м'ясних паштетів, збалансованих за жирнокислотним та вітамінним складом: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології м'ясних посічених напівфабрикатів з використанням кріопротекторів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Скочко, Олексій Іванович
Удосконалення технології м'ясних посічених напівфабрикатів з використанням кріопротекторів: автореф. дис. ... канд. техн. наук, [спец.] 05.18.04
[б.в.], 2020 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології м'ясних продуктів з використанням кверцетинвмісної сировини
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Іванова, Тетяна Миколаївна
Удосконалення технології м'ясних продуктів з використанням кверцетинвмісної сировини: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології м'ясних продуктів з використанням м'яса перепелів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Аль-Хашімі Хайдер Мохаммед Тахер,
Удосконалення технології м'ясних продуктів з використанням м'яса перепелів: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології напівкопчених ковбас з використанням композиційних білоквміщуючих наповн...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Мороз, Олена Олексіївна
Удосконалення технології напівкопчених ковбас з використанням композиційних білоквміщуючих наповн...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025