Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Книги у рубриці: Технологія м'ясних, молочних продуктів і продуктів з гідробіонтів
Рубрики
--> Технічні науки
----> Технологія харчової та легкої промисловості
------> Технологія м'ясних, молочних продуктів і продуктів з гідробіонтів
Друк списку
--> Технічні науки
----> Технологія харчової та легкої промисловості
------> Технологія м'ясних, молочних продуктів і продуктів з гідробіонтів
Рубрика
- Назва:
- Технологія м'ясних, молочних продуктів і продуктів з гідробіонтів
Друк списку
Зв'язані описи:
Автореферат/Дисертація
Жук, Вікторія Олександрівна
Розроблення технології реструктурованих шинкових виробів з підвищеною біологічною цінністю: автореф. дис. ... канд. техн. наук, [спец.] 05.18.04
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній
Жук, Вікторія Олександрівна
Розроблення технології реструктурованих шинкових виробів з підвищеною біологічною цінністю: автореф. дис. ... канд. техн. наук, [спец.] 05.18.04
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Калмикова, Ганна Феодосіївна
Розроблення технології сиру термокислотного, збагаченого молочнокислою мікрофлорою: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній
Калмикова, Ганна Феодосіївна
Розроблення технології сиру термокислотного, збагаченого молочнокислою мікрофлорою: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Пасічний, Василь Миколайович
Теорія варіаційного моделювання якості м'ясних та м'ясомістких продуктів: автореф. дис. … д.-ра техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній
Пасічний, Василь Миколайович
Теорія варіаційного моделювання якості м'ясних та м'ясомістких продуктів: автореф. дис. … д.-ра техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Кишенько, Ірина Іванівна
Теорія моделювання складу солених м’ясних виробів з використанням багатофункціональних розсільних...: автореф. дис. … д-ра техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній
Кишенько, Ірина Іванівна
Теорія моделювання складу солених м’ясних виробів з використанням багатофункціональних розсільних...: автореф. дис. … д-ра техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Чагаровский, Александр Петрович
Технологические основы применения ультрафильтрации в процессах консервирования и переработки моло...: автореф. дис. … д-ра техн. наук, [спец.] 05.18.13, [спец.] 05.18.04
[б.и.], 1989 г.
ISBN відсутній
Чагаровский, Александр Петрович
Технологические основы применения ультрафильтрации в процессах консервирования и переработки моло...: автореф. дис. … д-ра техн. наук, [спец.] 05.18.13, [спец.] 05.18.04
[б.и.], 1989 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Згурський, Андрій Володимирович
Технологія молочного морозива з продуктами перероблення гарбуза: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній
Згурський, Андрій Володимирович
Технологія молочного морозива з продуктами перероблення гарбуза: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Голембовська, Наталія Володимирівна
Технологія пресервів з прісноводних риб та пряно-ароматичних коренеплодів: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній
Голембовська, Наталія Володимирівна
Технологія пресервів з прісноводних риб та пряно-ароматичних коренеплодів: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Міхнєва, Єкатерина Геннадіївна
Технологія пресервів із молюсків та пряно-ароматичної сировини: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній
Міхнєва, Єкатерина Геннадіївна
Технологія пресервів із молюсків та пряно-ароматичної сировини: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Петрина, Алла Богданівна
Технологія спредів зі складовими рослинного походження: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній
Петрина, Алла Богданівна
Технологія спредів зі складовими рослинного походження: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Полумбрик, Манєфа Миколаївна
Удосконалення технології варених ковбас з використанням композицій на основі тваринного білка "Бі...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній
Полумбрик, Манєфа Миколаївна
Удосконалення технології варених ковбас з використанням композицій на основі тваринного білка "Бі...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Корець, Лідія Іванівна
Удосконалення технології варених ковбас з рослинними добавками: автореф. дис. ... канд. техн. наук, [спец.] 05.18.04
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній
Корець, Лідія Іванівна
Удосконалення технології варених ковбас з рослинними добавками: автореф. дис. ... канд. техн. наук, [спец.] 05.18.04
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Фурсік, Оксана Петрівна
Удосконалення технології варених ковбасних виробів з використанням білоквмісних композицій: автореф. дис. ... канд. техн. наук, [спец.] 05.18.04
[б.в.], 2020 г.
ISBN відсутній
Фурсік, Оксана Петрівна
Удосконалення технології варених ковбасних виробів з використанням білоквмісних композицій: автореф. дис. ... канд. техн. наук, [спец.] 05.18.04
[б.в.], 2020 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Очколяс, Олена Миколаївна
Удосконалення технології вершкового масла підвищеної харчової цінності: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній
Очколяс, Олена Миколаївна
Удосконалення технології вершкового масла підвищеної харчової цінності: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Скульська, Інна Володимирівна
Удосконалення технології виготовлення бринзи: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2017 г.
ISBN відсутній
Скульська, Інна Володимирівна
Удосконалення технології виготовлення бринзи: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2017 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Желуденко, Юлія Володимирівна
Удосконалення технології виробництва і зберігання сосисок варених: автореф. дис. ... канд. техн. наук, [спец.] 05.18.04
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній
Желуденко, Юлія Володимирівна
Удосконалення технології виробництва і зберігання сосисок варених: автореф. дис. ... канд. техн. наук, [спец.] 05.18.04
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Крижак, Лілія Миколаївна
Удосконалення технології йогурту функціонального призначення з використанням ехінацеї пурпурової: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній
Крижак, Лілія Миколаївна
Удосконалення технології йогурту функціонального призначення з використанням ехінацеї пурпурової: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Яценко, Ольга Володимирівна
Удосконалення технології масляних паст, стабілізованих білково-полісахаридними комплексами, з мік...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, [спец.] 05.18.04
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній
Яценко, Ольга Володимирівна
Удосконалення технології масляних паст, стабілізованих білково-полісахаридними комплексами, з мік...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, [спец.] 05.18.04
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Подковко, Оксана Анатоліївна
Удосконалення технології масляної пасти з технологічно-функціональними інгредієнтами: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2017 г.
ISBN відсутній
Подковко, Оксана Анатоліївна
Удосконалення технології масляної пасти з технологічно-функціональними інгредієнтами: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2017 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Басс, Оксана Олександрівна
Удосконалення технології морозива із замінниками цукру: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній
Басс, Оксана Олександрівна
Удосконалення технології морозива із замінниками цукру: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Храпачов, Олег Вікторович
Удосконалення технології м'ясних і м'ясомістких продуктів з використанням активного пакування: автореф. дис. ... канд. техн. наук, [спец.] 05.18.04
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній
Храпачов, Олег Вікторович
Удосконалення технології м'ясних і м'ясомістких продуктів з використанням активного пакування: автореф. дис. ... канд. техн. наук, [спец.] 05.18.04
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Котляр, Євгеній Олександрович
Удосконалення технології м'ясних паштетів, збалансованих за жирнокислотним та вітамінним складом: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній
Котляр, Євгеній Олександрович
Удосконалення технології м'ясних паштетів, збалансованих за жирнокислотним та вітамінним складом: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Скочко, Олексій Іванович
Удосконалення технології м'ясних посічених напівфабрикатів з використанням кріопротекторів: автореф. дис. ... канд. техн. наук, [спец.] 05.18.04
[б.в.], 2020 г.
ISBN відсутній
Скочко, Олексій Іванович
Удосконалення технології м'ясних посічених напівфабрикатів з використанням кріопротекторів: автореф. дис. ... канд. техн. наук, [спец.] 05.18.04
[б.в.], 2020 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Іванова, Тетяна Миколаївна
Удосконалення технології м'ясних продуктів з використанням кверцетинвмісної сировини: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній
Іванова, Тетяна Миколаївна
Удосконалення технології м'ясних продуктів з використанням кверцетинвмісної сировини: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Аль-Хашімі Хайдер Мохаммед Тахер,
Удосконалення технології м'ясних продуктів з використанням м'яса перепелів: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній
Аль-Хашімі Хайдер Мохаммед Тахер,
Удосконалення технології м'ясних продуктів з використанням м'яса перепелів: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Мороз, Олена Олексіївна
Удосконалення технології напівкопчених ковбас з використанням композиційних білоквміщуючих наповн...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній
Мороз, Олена Олексіївна
Удосконалення технології напівкопчених ковбас з використанням композиційних білоквміщуючих наповн...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній