Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
Книга
Автор:
Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва : підручник
Серія: На допомогу аспіранту
Видавництво: Олді+, 2023 г.
ISBN 978-966-289-697-8
Автор:
Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва : підручник
Серія: На допомогу аспіранту
Видавництво: Олді+, 2023 г.
ISBN 978-966-289-697-8
(UA) Книга
XIII> 71636
923530 Главный филиал
Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва : підручник / В. І. Ладика, Л. М. Хмельничий, М. Г. Повод, О. Г. Бордунова, В. О. Опара, Сум. нац. аграр. ун-т; За заг. ред. В. І. Ладика, Л. М. Хмельничий.– Одеса : Олді+, 2023.– 240 с. : іл., фотоіл., табл.– (На допомогу аспіранту)
300 пр.– Бібліогр. в кінці розд. – На укр. яз.
ISBN 978-966-289-697-8.
УДК 636/637(075.8)
-- 1. Продукція, тваринницька – Виробництво – Технології – Підручники, посібники.
XIII> 71636
923530 Главный филиал
Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва : підручник / В. І. Ладика, Л. М. Хмельничий, М. Г. Повод, О. Г. Бордунова, В. О. Опара, Сум. нац. аграр. ун-т; За заг. ред. В. І. Ладика, Л. М. Хмельничий.– Одеса : Олді+, 2023.– 240 с. : іл., фотоіл., табл.– (На допомогу аспіранту)
300 пр.– Бібліогр. в кінці розд. – На укр. яз.
ISBN 978-966-289-697-8.
УДК 636/637(075.8)
-- 1. Продукція, тваринницька – Виробництво – Технології – Підручники, посібники.